- 25 Nisan 2009
- 34.320
- 39.768
süpersin safran.Evet Canim sürem arttı bile.
Çünkü matematik sinav formatında değildi, kolaydı baya.
Beni en çok matematik uğraştırıyor. Yani çoğu kişiyi. Kolay olunca süre yetiyor otomatikmen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süpersin safran.Evet Canim sürem arttı bile.
Çünkü matematik sinav formatında değildi, kolaydı baya.
Beni en çok matematik uğraştırıyor. Yani çoğu kişiyi. Kolay olunca süre yetiyor otomatikmen.
Allah kolaylık versin .Bayadır çalışamıyorum maalesef bebekten sonra nolur bilemiyorum
Valla 115 olmuş kuzu
Nasılsın canımAllah kolaylık versin .
bebek olunca daha zor
canım iyi olmaya çalışıyorum.Nasılsın canım
Sınava kav gun kaldı.
Deneme çözmeye başladın mı ?
Tam iyileştim denemez çünkü antibiyotik çok mide bulantısı yaptı, bende 2 gün içtin birazda iyilesmistim bıraktım. Şimdi ara ara boğaz ağrısı yokluyor parol alıyorum,sprey sikiyorum.şu ara tasarıı yayınlarının kalan sorularını çözmeye çalışıyorum. mantık sorularına bakmamışım. baya da çok sayıda test koymuşlar onunla ilgili . onları eriteceğim.
araya başka soru tarzı da koyuyorum. karışık çözüyorum.
sen nasılsın . iyileştin mi tamamen artık.
Dün deneme sınavına girmek bile benim dudağımı uçuklattısınavdan sonraki hafta artık tatile çıkıyoruz inşallah
sınav sonrası kurban bayramı ile birlikte gidiyoruz nasipse
bütün stresi atacağım inşallah .
çok bir stres olmasam da . sizin kadar değilimdir bence.
kpss ağır yük. yaşadım biliyorum.
canım yaa. öyle gerçekten . ilkim değişikliği oldu . küresel ısınmadan dolayı. etkileri gözle görülür şekilde artık.Tam iyileştim denemez çünkü antibiyotik çok mide bulantısı yaptı, bende 2 gün içtin birazda iyilesmistim bıraktım. Şimdi ara ara boğaz ağrısı yokluyor parol alıyorum,sprey sikiyorum.
Burada havalar tam düzelmedi, nerdeyse 3 aydır mevsim geçişi yaşıyoruz, hava hala serin. Her hafta yorganı kaldırıp pikeye geçmeye niyet ediyorum ama hala yorgandayiz.
çok çok iyiymiş canım. Allah kabul etsin inşallahDün deneme sınavına girmek bile benim dudağımı uçuklattı
Bizde sınav sonrası memlekete gidiyoruz. Kurbanı Bayramı'nda evdeyiz. Eşim kurban i aldı bile. Her sene aynı grupla kurban kesiliyor, erken alıyorlar kurbanı da.
Denemeyi paket şeklinde aldım. 15 denemeye gireceğim. Deneme ortamı evdeki gibi olmuyor, ses felan oluyor sınava daha yakın.çok çok iyiymiş canım. Allah kabul etsin inşallah
dudağın uçuklamıştı hatırlıyorum. yapma safran o kadar lütfen .yine denemeye girersen . stres azalır inşallah
iyi yapmışsın canım.Denemeyi paket şeklinde aldım. 15 denemeye gireceğim. Deneme ortamı evdeki gibi olmuyor, ses felan oluyor sınava daha yakın.
Amin canım.Kizlar yapamadigim soru olunca kufur ediyorum hay ben bu kpsssnin ... diye yapacam diyip daha cok hirslaniyorum motiveniz dusunce deneyin . Yoksa kufur etmek hoş ve guzel degil tabikisi insallah herkes gonlundekine kavusur
Canim ben 7 senedir bu vicdan azabını yaşıyorumCocukla sinava calismak ne kadar zor ya kizim kitap okumayi seviyordu su siralar hatta bayadir bakmiyoruz ders calisayim derken cizgifilme biraktim onu ve pismanim . Onunla egleniyoruz arada oynuyoruz ama cizgifilm istiyor bende acip ders yapayim derken cok vakit gecirmis oldu vicdan azabi cekiyorum resmen . bugun atti kitaplarini kartlarini cok uzuldum