maşallah canım.İyiyim şükür canim.
Akşamları boğaz ağrım oluyor.
Dün valiz bisaltabildim, bugün evleri supurdum. Kızı okula bırakmadan 1.5 saat ders çalıştım. Şimdi kahvemi yaptım derse oturuyorum.
2018 yılı kpss çözeceğim. Bu hafta 2 güne bir çıkmış 5 yılı çözüyorum.
Ya ben geçen sınavdan önce hasta oldum. Sınavdan önceki gece ağrıdan duramadim, doktara gittim serum takıldı. Ve o serum beni sabaha kadar uyutmadi, öyle bir kafayla sınava girdim.maşallah canım.
daha iyisin inşallah. c vitamini içeren meyveleri tüket mutlaka.
sınavdan önce hasta olmayalım inşallah . sınavdan sonra da tabi inşallah
yaaa . çok fena olmuş safran. hasta hasta sınav . offYa ben geçen sınavdan önce hasta oldum. Sınavdan önceki gece ağrıdan duramadim, doktara gittim serum takıldı. Ve o serum beni sabaha kadar uyutmadi, öyle bir kafayla sınava girdim.
İnşallah bu sene sınav öncesi hastalık konusunda çok çok daha tedbirli olacagim
Hayırlı olsun canım rabbim hayırlı kapılar açsın inşallahKızlar BOŞANDIM
Ben buralardayım hep canimgünaydın .
neler yapıyorsunuz bakalım.
denemeler nasıl . sonuçlar nasıl
çok yoğun çalışmış oluyor olmalısınız .
ki giremiyorsunuz
canım iyi olmadın değil mi daha.Ben buralardayım hep canim
Hastalığım hala geçmedi.
Gündüz mecbur ilaç alıyorum, oda uyku yapıyor, öğlenleri 1 saat uyuyorum. Bu uyuma olayı olmasa daha verimli calisacam bende
İyi olmuş aslında 60 soru çak fazlaydı, ALES gibi olmuş.İyiyiz biz canim.tatil vs .iş evde çok. Patla da gittim kizla 3 saat ..dün başvurumu yaptım.
Dgs sorularını 50 ye indirildi. 50 ser soru.
60 di.onun şokunu atlatmaya caışıyorum kendadıma ma
Selam canlarİyi olmuş aslında 60 soru çak fazlaydı, ALES gibi olmuş.
Kpssde de bi değişiklik bekliyorum canımİyi olmuş aslında 60 soru çak fazlaydı, ALES gibi olmuş.
Sanırım sizde de olacak bi seyler. Değişikliğe gidiyorlar bu ara hepKpssde de bi değişiklik bekliyorum canım
Evet ales 50 e indi eskiden ilkbahar sonbahar. İç içe. Sayısal 1 .sayısal 2 neydi be yaİyi olmuş aslında 60 soru çak fazlaydı, ALES gibi olmuş.
Aynen bende bekliyorum açıkçası canım, sonu hayır olsun inşSanırım sizde de olacak bi seyler. Değişikliğe gidiyorlar bu ara hep
Kpssde de bi değişiklik bekliyorum canım
Canim nasıl bir değişiklik olabilir ki kpss de ?Aynen bende bekliyorum açıkçası canım, sonu hayır olsun inş
Bu yıl neredeyse bütün sınavlarda birsey yapıldı canımCanim nasıl bir değişiklik olabilir ki kpss de ?
Olursa çok şaşıririm ben
Yok canim ben pek ihtimal vermiyorum.Bu yıl neredeyse bütün sınavlarda birsey yapıldı canımya süreyle ya soru sayısıyla oynarlar diye düşünüyorum