1 haftalık 125ti canm
Yok bu haftakine giremedim müsait olup gidemedim bi türlü. Artık tg6yi alıp evde yaparım. Mayısın sonunda yine var tg7
Sonra da haziranda üst üste kamp 5 deneme ve bitiyo
çok iyi canım.Dün 7 buçuk saat sürdü canim. İlk gündü. Ortalama 6-7 saat sürecek. Normalim son zamanlarda 5 saatti en fazla. İyi oldu program yetişsin diye evi b*k götürse de dersin başına oturuyorum mecbur
pegeem in denemesi yok mu internette satılan. onlardan alsak nasıl olurdu. artık seri günlük deneme yapmak lazım galiba.Burda pegem yapan bir dersane bulup girmem gerek benim de artık.
Evet canim ben senenin basinda 12 denemenin hepsine yazılmıştım yani hepsine gircem.tg 6 ve 7 sanıyorum senin parasını ödediğin denemenin isimleri
bugün sayı problemi vs karışık gidiyorum.
her şeyden ortaya karışık.
elimden geldiğince.
Anladım canım valla benim ev de berbat haldeDün 7 buçuk saat sürdü canim. İlk gündü. Ortalama 6-7 saat sürecek. Normalim son zamanlarda 5 saatti en fazla. İyi oldu program yetişsin diye evi b*k götürse de dersin başına oturuyorum mecbur
Birkaç kişiyle görüştüm en uygunu bunu buldum canım diğerleri 250 300den basliyodu1 hafta için çokmuş bence. ama faydasını görmüşsün ne güzel
İyi yalniz olmadığıma sevindim hepimizin evi sey goturuyomusçok iyi canım.
evi mok götürsün varsın. sınavdan sonra halledersin. önemli olan sınav . benim evi de mok götürdüydü kpss dönemimde
Alesi de cozduysen DGS denemesi al canim. Pegemim Yediiklimin vardır sanirimpegeem in denemesi yok mu internette satılan. onlardan alsak nasıl olurdu. artık seri günlük deneme yapmak lazım galiba.
elimde 3 yıllık dgs kaldı çıkmış sorulardan.
başka ne çözmeli. ales çözdüm . kpss yi de çözmeli mi acaba .hiç yapmadım kpss sayısal. internette bulunuyordur umarım.
Cokmus1 haftalık 125ti canm
Yok bu haftakine giremedim müsait olup gidemedim bi türlü. Artık tg6yi alıp evde yaparım. Mayısın sonunda yine var tg7
Sonra da haziranda üst üste kamp 5 deneme ve bitiyo
İstanbul'da var mı? Bu tarihten itibaren gidebileceğmizBurda pegem yapan bir dersane bulup girmem gerek benim de artık.
Bilmiyorumİstanbul'da var mı? Bu tarihten itibaren gidebileceğmiz
geçmiş olsun canım. tatil dönüşü hasta oluyorsun sanki her seferinde . yanlış mı hatırlıyorumBugün hiç ders calisamadim doğru duzgun
Boğazım agridigindan soğuk algınlığı ilacı aldim oda uyku yaptı 1 saat uyudum
1 saat komşu kahveye çağırdı
1 saat komşu çocuğu geldi ödevime yardımcı oldum.
Şimdide kızın jimlastik kursundayim 19 Mayıs'ta gosterileri var her gün akşam 1 saat çalışmaları olacak onu bekliyorum simdi
Çok sağol canım darısı boşanmak isteyenlere artıkÇok sevindim gözün aydın balım
Evet canimgeçmiş olsun canım. tatil dönüşü hasta oluyorsun sanki her seferinde . yanlış mı hatırlıyorum
Hayırlı olsun canimmmKızlar BOŞANDIM
Evet çekişmeliydi ancak 3-4 yıl sürerse pekde olumlu olmayacaktı benim açımdan çünkü maalesef erkeği koruyorlar gibi bir durum vardı hani sürekli onu korurlarsa asıl eziyeti haksız olarak gene ben çekecektim bu yüzden anlaşmalı boşandık. İstediklerim tam olarak olmasada koptuğu yerden bitsin çıksın gitsinler hayatımdan diye düşündüm bu yüzden bitti yoksa mahkemeyle uğraşınca hem çok komik tazminat alıyorsun hemde hiçbir yaptırım vs yok akli dengesi yerinde olmasa bile bu çok üzücü. Yani herkes yaptığıyla kalıyor anlayacağın. Sağol canım inşallah hayırlı olurEvet canim
Hayırlı olsun canimmm
Rabbim önüne hayırlı kapılar açsın.
Cekismeliydi sanırım.
İstediklerin oldu mu peki ?
Hakkında hayırlısı olsun gözün aydınKızlar BOŞANDIM
Amin inşallah sağol canımHakkında hayırlısı olsun gözün aydın
canım gözün aydın. bitti demek .Amin inşallah sağol canım
İyiyim şükür canim.nasılsınız kızlar . neredesiniz. neler yapıyorsunuz bugün mesela