Canım sen yaparsın, programına hep sadık kalıyorsunBen gitmeden plan yapmistim canim.
Planım bu.
Buna uymaya çalışacağım.
15 günde tarih tekrar, coğrafya tekrar, yarım kalan matematik kitabi, elimdeki dilbilgisi testleri ve 15 deneme bitirme planı.
İnşallah yapabilirim yoğun olmuş biraz.
Yediiklim, hoca wepte, doktrin, murat yayınları, yargıKızlar merhaba, bana deneme önerebilir misiniz? Pegemin 10luyu çözdüm sorular kaliteli geldi. Bazıları kolay diyor bilemiyorum farklı sorular görmem lazım karşılaştırmak için.
İlk iki size göre hangisi olurYediiklim, hoca wepte, doktrin, murat yayınları, yargı
Yediiklimİlk iki size göre hangisi olur
Canım benimde elimde on günlük branş denemem var.on günde bitirip bol tekrar yapıcam. Her dersten soru bankası bitirme hedefinde var ama tabi bu on günde bitmeyebilir. Farklı bir yayının yine branş denemesini alicam. Ve ayrıca çıkmış yıl soruları da çözülecekYediiklim
Benimde çıkmış 5 yılı çözmem gerekli. Yarından itibaren başlayayım hatta deneme yerine.Canım benimde elimde on günlük branş denemem var.on günde bitirip bol tekrar yapıcam. Her dersten soru bankası bitirme hedefinde var ama tabi bu on günde bitmeyebilir. Farklı bir yayının yine branş denemesini alicam. Ve ayrıca çıkmış yıl soruları da çözülecek️
Evet canım programına bayıldımBenimde çıkmış 5 yılı çözmem gerekli. Yarından itibaren başlayayım hatta deneme yerine.
Birer kitap daha bitireceksen kitaptaki test sayılarını çıkartıp günlere böl, daha programlı olur.
Çok verimli çalışamıyorum canim ya. Zaman ayırmak zor. Ev çocuklar iş. Arada koşmak Lazimadilemir nasılsın, senin sınava da az kaldı, çalışmalar nasıl gidiyor ?
Canim bende dün akşam geldim, 2 koli bisalttim memleketten getirdigim, bugün de valiz bisalacakti ama dersin başından kalkamadim ancak yetiştirdim programı.Siz neler yaptınız. Safran sen de ful time.baslarsin. güzel olur. Zaten maşallah netlerin super .
Başladım canım bugüne kadar neler yaptığımı anlattım o da bana uygun bi program yaptı.Saricivcivcikcik canim nasıl bir danizmanlik alıyorsun,başladım mi almaya ?
Canim bu program kaç saatini aliyo ortalama?Ben gitmeden plan yapmistim canim.
Planım bu.
Buna uymaya çalışacağım.
15 günde tarih tekrar, coğrafya tekrar, yarım kalan matematik kitabi, elimdeki dilbilgisi testleri ve 15 deneme bitirme planı.
İnşallah yapabilirim yoğun olmuş biraz.
Ücreti ne kadar kuzuBaşladım canım bugüne kadar neler yaptığımı anlattım o da bana uygun bi program yaptı.
Sabah akşam ve gün içinde yokluyor beni napiyosun nasıl gidiyo diye. Gece de yaptıklarımın raporunu veriyorum. Bu sekilde
1 haftalık almıştım perşembe bitiyor devam eder miyim bilmiyorum duruma göre bakcam.
Son zamanlarda çalışmayı bırakmaya meyilliydim o yönden iyi oldu benim için biraz kendimi toparladım.
Denemeye girdin miCanim bu program kaç saatini aliyo ortalama?
1 haftalık 125ti canmÜcreti ne kadar kuzu
Yok bu haftakine giremedim müsait olup gidemedim bi türlü. Artık tg6yi alıp evde yaparım. Mayısın sonunda yine var tg7Denemeye girdin mi
tg 6 ve 7 sanıyorum senin parasını ödediğin denemenin isimleri1 haftalık 125ti canm
Yok bu haftakine giremedim müsait olup gidemedim bi türlü. Artık tg6yi alıp evde yaparım. Mayısın sonunda yine var tg7
Sonra da haziranda üst üste kamp 5 deneme ve bitiyo
Dün 7 buçuk saat sürdü canim. İlk gündü. Ortalama 6-7 saat sürecek. Normalim son zamanlarda 5 saatti en fazla. İyi oldu program yetişsin diye evi b*k götürse de dersin başına oturuyorum mecburCanim bu program kaç saatini aliyo ortalama?
Burda pegem yapan bir dersane bulup girmem gerek benim de artık.1 haftalık 125ti canm
Yok bu haftakine giremedim müsait olup gidemedim bi türlü. Artık tg6yi alıp evde yaparım. Mayısın sonunda yine var tg7
Sonra da haziranda üst üste kamp 5 deneme ve bitiyo