Canım sen nasıl oldunValla ben yaşamadım ama ben de hak veriyorum onlarayani evlilik zor bir de yanlis insanla daha zor..
Ama bugüne kadar çevremde ne kadar boşanan varsa cok mutlu, pişman değil. Sen de öyle olacaksın eminim fıstık gibi yaşarsın inşallah bi an önce kurtulursun da..
Yani bende kimsenin yaşamasını istemem gerçekten çok zorValla ben yaşamadım ama ben de hak veriyorum onlarayani evlilik zor bir de yanlis insanla daha zor..
Ama bugüne kadar çevremde ne kadar boşanan varsa cok mutlu, pişman değil. Sen de öyle olacaksın eminim fıstık gibi yaşarsın inşallah bi an önce kurtulursun da..
Ben 1 e kadar duracağımKızlar ben bugün gündüz fazla çalışamadım açlık vurdu. Şimdi çalışıyorum. Zabahaa kadar burda miyiz
Ben buradayim, bu haftayı sabaha kadar oturarak geçiriyorum. Alıştım. Denememi de gece yapıyorum iyi oluyor canımKızlar ben bugün gündüz fazla çalışamadım açlık vurdu. Şimdi çalışıyorum. Zabahaa kadar burda miyiz
Ayyy inşallah inşallah gelsin artık gelsinEvet evet bahar gelecek kuzu
Çok şukur daha iyiyim canım.. psikolojimi sabit tutmak beni çok yoruyoCanım sen nasıl oldun
Eveeet. Rabbimin izniyle inanıyorum ki hayatında her şey çok güzel olacakBahar mı gerçekten
Çok sağol canım inşallah o günleride görürüzAllah kolaylık versin canım
Hiç sıkma canını, elbet bu günler de geçecek. Çocuğunla çok güzel bir istikbal bekliyor sizi. Atanınca her şey daha da güzel olacak yepyeni bir sayfa açarsınız
Maaşla yapılan geziler, sosyal aktiviteler, kendi ayaklarının üzerinde durabilmek bunları düşünüp motive olmaya çalışıyorum canım lütfen sen de öyle yapZor bir süreçten geçiyorsun ama bitince oh be dünya varmış diyeceksin güzel günler yakında
İnşallah canım çok sağolEveeet. Rabbimin izniyle inanıyorum ki hayatında her şey çok güzel olacak
Olacak olacak canım benim sabırYani bende kimsenin yaşamasını istemem gerçekten çok zor
Evet biliyorum tünelin sonu aydınlık ama sonuna gelene kadar sanki birisi beni rendenin üzerine yatırıp rendeliyor gibi hissediyorum. Çok sağol canım inşallah inşallah her şey güzel olur hepimiz için
O da olurBen 1 e kadar duracağım
Ben ramazanın yarısını gündüz yarısını gece çalışarak geçirdim saçma sapanBen buradayim, bu haftayı sabaha kadar oturarak geçiriyorum. Alıştım. Denememi de gece yapıyorum iyi oluyor canım
Tabi iyi olacak kuzu,daha 100 gün varÇok şukur daha iyiyim canım.. psikolojimi sabit tutmak beni çok yoruyobir gün bu iş olacak diyorum öbür gün galiba olmucak..
Caliscaz sosyalim yapacak bir şey yok elimizden geleni yapalım da. Uyuz oldum o netlere yükselecek yükselmek zorunda
Sen nasilsin
Bugün derece durağının yayınını izledim murat yayınları asiri kaliteli diyodu bilgin olsun yani öyle kolaydı diye benim netim iyi geldi deme hiç
İlyas Güneş in videolar olmuş 126 taneBu gece ilk defa lider denemesi yapacağım, çok heyecanliyim
Matematik videolarımda var izlenecekof bu matematik peşimi bırakmıyor
İnşallah canim inşallahTabi iyi olacak kuzu,daha 100 gün varoooo 100 dememe çözeriz 100 video izleriz Cüneyt hocanın 3 ay videosu var bende fırsat bulursam onu izleyeceğim merak ettim, galiba ramazan hocada video çekmiş son 3 ay için neler diyorlar merak ediyorum
Güzeldi sevdim bende kuzum ama bugün başka denemede netim düştüşaşırmadım çok normal, o kadar yüksek görmek bile güzeldi
Yaparız yaaa ohoooo koca koca 100 gün
Benim deBu gece ilk defa lider denemesi yapacağım, çok heyecanliyim
Matematik videolarımda var izlenecekof bu matematik peşimi bırakmıyor
Seneye sinava girmek için şimdiden başlayabilirsiniz.Ben yıllarca çalışsam o puanı alamam. Çünkü matematigim hiç yokgeçmişte sürekli 65 alıyordum belki bu sene alım çok olur diye elimden geldigince çalışıp girmek istiyorum. Okul öncesi öğretmenliğinden.
Birde oruçluyken uykum geliyoBen ramazanın yarısını gündüz yarısını gece çalışarak geçirdim saçma sapan
Evet tok karna daha dikkatli çözersin iyi olur. Ben aç karna cevabı 33 bulup 36yi falan isaretliyorum ahsjwj
Bir yil once baslamak lâzımİlyas Güneş in videolar olmuş 126 taneheralde ilk kez izleyecek biri 3 yılda filan bitirir