Aynisi bendede oldu canım, murat kolaydı diye sevindirken başka deneme çözdüm direkt düşüşDenemelerim 1. Sayıları bitti bugün 2. Sayıya başladım. Ve soğuk terler döktüm çözerken.
1. Çiler kolay gelmişti baya. Bu 2. İle dünden -10 net az çıktı. İnşallah dususum bu hızda olmaz
Canım eskiden okul öncesi puanları çok düşüktü. O zaman olsaymış keşke, şuan onlarda çok yükseldi. Ama çalışırsan yaparsın. Burada hepimiz yüksek puanlara ihtiyacı olan insanlarız. Bize katılBen yıllarca çalışsam o puanı alamam. Çünkü matematigim hiç yokgeçmişte sürekli 65 alıyordum belki bu sene alım çok olur diye elimden geldigince çalışıp girmek istiyorum. Okul öncesi öğretmenliğinden.
Bu yıl okul öncesinden ilk kez giricem çünkü AÖF çocuk gelişimi lisans son sinifimCanım eskiden okul öncesi puanları çok düşüktü. O zaman olsaymış keşke, şuan onlarda çok yükseldi. Ama çalışırsan yaparsın. Burada hepimiz yüksek puanlara ihtiyacı olan insanlarız. Bize katıl
Yaptıklarımızı yaziyoruz, kamp düzenliyoruz canım. Aklımıza takılan herşeyi, soruları soruyoruz. Yani icimizden geldiği gibi. Arkadaşların paylasimlarini görünce motive oluyiruzBu yıl okul öncesinden ilk kez giricem çünkü AÖF çocuk gelişimi lisans son sinifim
Katılmak çok isterim ama her gün düzenli giremeyebiliyorum. Paylaşımları nasıl yapıyorsunuz
O zaman fırsat buldukça yazmaya çalışayımYaptıklarımızı yaziyoruz, kamp düzenliyoruz canım. Aklımıza takılan herşeyi, soruları soruyoruz. Yani icimizden geldiği gibi. Arkadaşların paylasimlarini görünce motive oluyiruz
Temeliniz varsa olabilir ama yoksa şimdiden bir sonraki sınav için hazırlanmalısınız bence.1 yaşında bir bebeği olan ve gün içinde tek boş vakti gündüz 1 saat ve gece 1.5-2 saat olan gk gy egitim bilimleri ve alan sinavindan sınava girecek ve henüz başlamamış, son 3 ayi kalmış birinin atanma ihtimali var mıdır acaba arkadaslar
Canım benim çok sağol ancak her şey üst üste gelince ders çalışmak şöyle dursun buraya bile giremedim. Hem ders çalışamıyorum yani çocuğun uyku sorunları bir düzelir gibi oluyor sonra bozuluyor hemde çekişmeli boşanma davam var bu sıralar bu beni çok çok yıpratıyor. Kafası yerinde olmayan adamla anlaşıp boşanılamıyor sanki etlerimi tek tek koparıyorlar bu yüzden moralim çok bozuk yani insan anlaşalım derken bile nasıl bu kadar kötü olabilir anlayamıyorum. Bu yüzden buraya yazacak bir şeyler bulamıyorum şu sıralar .
Umarım senin çalışmaların son gaz devam ediyordur canım nasıl gidiyor, sen nasılsın?
En son 2016 da girmiştim sanırımTemeliniz varsa olabilir ama yoksa şimdiden bir sonraki sınav için hazırlanmalısınız bence.
Tshmin edebiliyorum benim de 2 yaşında oğlum var onunla hazırlanmaya çalışıyorumEn son 2016 da girmiştim sanırımvalla temel kaldı mı bilmiyorum. Çocuk olmasa gece gündüz çalışırdim ama çocuk o kadar vaktimi alıyor ki. Şimdi mesela uyudu. Başlamak için tam zamanı ama o kadar yorgunum ki. Bu satırları bile uzanarak yazıyorum
Günlük yaklaşık 2 saat vaktin var anladığım kadarıyla o yüzden bence kısa konu özetlerini okuyup veya tekrar videoları var her dersin kısa kısa onları izle hemen test çöz ve deneme yap. Olduğu kadar de elimden geleni yaptım dersin en azından için rahat olur sonra sınav geçince adamakıllı bir şekilde eylülde diğer sınava çalışmaya başla canım.1 yaşında bir bebeği olan ve gün içinde tek boş vakti gündüz 1 saat ve gece 1.5-2 saat olan gk gy egitim bilimleri ve alan sinavindan sınava girecek ve henüz başlamamış, son 3 ayi kalmış birinin atanma ihtimali var mıdır acaba arkadaslar
Amin inşallah sağol canımRabbim ferahlık versin canım benim
Amin canım inşallah inşallah ya gerçekten çok yıprandımRabbim ferahlık versin canım.
Eminim çok zor bir süreç. İnşallah daha çok yıpranmadan çabucak biter bu süreç.
Düşmeler çıkmalar inşallah gerçek sınavında hep bir artı olarak karşına çıksın canım inşallah verdiğin emeğin karşılığını alacaksın ben inanıyorumDenemelerim 1. Sayıları bitti bugün 2. Sayıya başladım. Ve soğuk terler döktüm çözerken.
1. Çiler kolay gelmişti baya. Bu 2. İle dünden -10 net az çıktı. İnşallah dususum bu hızda olmaz
Amin canım çok sağol inşallah ya inşallah gerçekten oh demek istiyorum bende. Ya boşanınca bu evlilik cüzdanlarını yakanlar sonra bide boşandım diye parti yapan araba süsletenler vardı ben onların hepsine hak vermeye başladım galiba
Kışın sonu baharCanım benim çok sağol ancak her şey üst üste gelince ders çalışmak şöyle dursun buraya bile giremedim. Hem ders çalışamıyorum yani çocuğun uyku sorunları bir düzelir gibi oluyor sonra bozuluyor hemde çekişmeli boşanma davam var bu sıralar bu beni çok çok yıpratıyor. Kafası yerinde olmayan adamla anlaşıp boşanılamıyor sanki etlerimi tek tek koparıyorlar bu yüzden moralim çok bozuk yani insan anlaşalım derken bile nasıl bu kadar kötü olabilir anlayamıyorum. Bu yüzden buraya yazacak bir şeyler bulamıyorum şu sıralar .
Umarım senin çalışmaların son gaz devam ediyordur canım nasıl gidiyor, sen nasılsın?
İnşallah Gölgem çok sağolMiknatiss inşallah bir önce tüm sıkıntılarından kurtulursun canım
Valla ben yaşamadım ama ben de hak veriyorum onlaraAmin canım çok sağol inşallah ya inşallah gerçekten oh demek istiyorum bende. Ya boşanınca bu evlilik cüzdanlarını yakanlar sonra bide boşandım diye parti yapan araba süsletenler vardı ben onların hepsine hak vermeye başladım galiba