- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
Kolay gelsin.Bugün analitik geo tekrarı yapcam ama aç aç mat geo hiç gitmiyo yakahve lazım
Vatandaslikla paragrafı halledeyim gündüz en iyisi.
Canim neden bakmıyorsun? Aslında analitik geometride klasik 7 8 tane falan soru tipi var onun etrafında dönüyor zaten. Ben mi yanlış düşünüyorum yaKolay gelsin.
Analitik sorularina hiç bakmıyorum bile. Sınavda direk boş olacak benim.
Çok geçmiş olsun canım ya inşallah hemen geçirir ağrı kesiciBasım çok ağrıyor. Ağrı kesici aldim. Biraz iyi hissedersem derse oturabilecem.
Bi kendinize gelin yaaaaa aaaa kizicam sizeeCanim neden bakmıyorsun? Aslında analitik geometride klasik 7 8 tane falan soru tipi var onun etrafında dönüyor zaten. Ben mi yanlış düşünüyorum yasiz geometriye bakmayinca kendimi kötü hissediyorum ben mi boşuna zaman kaybediyorum diye
Ben olasılık permütasyon kombinasyonu eledim baştan olmadı yapamadım.. Bir de katı cisimleri eledim.. öyle olunca artık buna da bakıyım dedim eleye eleye mat bitecekti
Çok geçmiş olsun canım ya inşallah hemen geçirir ağrı kesici
Geçmiş olsun canım, bugün bende daha başlayamadımBasım çok ağrıyor. Ağrı kesici aldim. Biraz iyi hissedersem derse oturabilecem.
Canim benim de senden farkım yok emin olBi kendinize gelin yaaaaa aaaa kizicam sizeebenim baktığım mat sorularını hiç söylemeyeyim o zaman hiç
Ruhumuz özgür kuzuCanim benim de senden farkım yok emin olhız problemlerne modüler aritmetige falan da takigim. Ruh halime göre sınavda çözüp cozemeyecegim değişiyor
Canim ben geçmiş yılları sınavda yapabildiklerimi analiz ettiğimde geometri yanlış yada boş olmuş çoğunlukla.Canim neden bakmıyorsun? Aslında analitik geometride klasik 7 8 tane falan soru tipi var onun etrafında dönüyor zaten. Ben mi yanlış düşünüyorum yasiz geometriye bakmayinca kendimi kötü hissediyorum ben mi boşuna zaman kaybediyorum diye
Ben olasılık permütasyon kombinasyonu eledim baştan olmadı yapamadım.. Bir de katı cisimleri eledim.. öyle olunca artık buna da bakıyım dedim eleye eleye mat bitecekti
Çok geçmiş olsun canım ya inşallah hemen geçirir ağrı kesici
Kitap secten bu kitabı sipariş etmiştim kargo bedavayken, çıkmış soruları analiz edip ona göre çalışmak için.Canim benim de senden farkım yok emin olhız problemlerne modüler aritmetige falan da takigim. Ruh halime göre sınavda çözüp cozemeyecegim değişiyor
Kolay gelsin canımKitap secten bu kitabı sipariş etmiştim kargo bedavayken, çıkmış soruları analiz edip ona göre çalışmak için.
Moduler aritmadik 1 kez problem olarak çıkmış son 12 yılda.
Bu kitabı didik didik çözmeyi planliyorum.
Evet canım bence çok iyi net yapacakKolay gelsin canım
Benim de bugün dgs geldi. Alesi kendileri iptal etmişler satıştan kaldırılmışkaldık yine fotokopiye.
Sen matematikten iyi kitap bitiriyorsun maşallah canım
Hangi tip sorular canım küme problemleri mi yoksa diğer şekilde A/BUC falan gibi olanlar mı? Ya da sayısal işlem yapılanlar mi?Canlar bir şey soracağımgerçi cevabını biliyorum ama yinede sorayım kümeler sorularını okumayı öğrendim, anlayabiliyorum ama çözüme ulaşamıyorum acemi olduğum için dimi
Bende gündüz 1.5 saat uyumaya rağmen uykum var. Ama 1 saat daha çalışmam gerek. Benim kronometreyle 1 saat çalışmam verdiğim gereksiz molalarla 2 saat sürüyor.Bugün o kadar uykum var ki açılsın diye kolonya banyosu yaptım buz gibi balkona çıktım
Uyumamam lazım gündüz doğru düzgün çalışmadım .
Calisabildin mi canım?Bende gündüz 1.5 saat uyumaya rağmen uykum var. Ama 1 saat daha çalışmam gerek. Benim kronometreyle 1 saat çalışmam verdiğim gereksiz molalarla 2 saat sürüyor.
Çalıştım canim 6 saate tamamladım şükür.Calisabildin mi canım?
Ben de biraz çalıştım sonra uyudum dayanamadım