Canım ales paragraf ve matematik bazı soruları çok kolay soruyorlar. Ben alesi daha zor bir sınav sanıyordum. Bence yetisir yaparsın sen,ne olacaksa son iki ayda olacakCanım alesi şöyle yapcam günlük paragraf ve problem rutinim varya. Onun yerine 30 Türkçe ales, 30 matematik ales çözerim. Bitmese bile sorun değil ama bitecek gibi hesapladım. Her gün 20ser soru cozsem bile kurtarıyor.
Genel denemelerle beraber paragraf da az da olsa çözmeye devam etmeyi düşünüyorum canım ya. Paragrafı bırakınca o da beni birakiyobilmiyorum belki benim kuruntumdur. 2020de bu zamanlar asiri verimsiz geçirmiştim ama bu sefer son 1 2 ayı yogun gecirmeye niyetliyim ondan. Ales Türkçeyi kesin çözmem lazım çünkü artık kpss ile birebir aşina olmam lazım.
Aynen aynen alesin tek sıkıntısı zamanCanım ales paragraf ve matematik bazı soruları çok kolay soruyorlar. Ben alesi daha zor bir sınav sanıyordum. Bence yetisir yaparsın sen,ne olacaksa son iki ayda olacak
Bugün başlıyoruz kuzum ama ben daha hiçbir şey yapmadımAynen aynen alesin tek sıkıntısı zaman
İnşallah dişimizi sıkalım az kaldı canım
Siz naptiniz başladınız mı deneme kampina?
Evet ALES hatta vaktin varsa DGS diyecektim canim. Hatta 12 yıl ALES alacağına son 7 ser yıl ALES DGS de alabilirsin. Ben yargı vip ales DGS almıştım 23 er lira. Kağıt kalitesi sarı kağıt uygun baskı diye ama farketmez, çözüp geçiyoruz zaten.Sen de ALES al mi dicektin
Bana da öyle geldi canım. Ahh zaman olsa her şeyi çözesim var.
Sabah denememi yapıp kızıma bayramlık almak için çarşıya çıktık. Çok kalabalıktı birşey de bulamadım. Gezdik geldik yoruldukBugün başlıyoruz kuzum ama ben daha hiçbir şey yapmadım
Oo canım maşallah çok hızlısınEvet ALES hatta vaktin varsa DGS diyecektim canim. Hatta 12 yıl ALES alacağına son 7 ser yıl ALES DGS de alabilirsin. Ben yargı vip ales DGS almıştım 23 er lira. Kağıt kalitesi sarı kağıt uygun baskı diye ama farketmez, çözüp geçiyoruz zaten.
Sabah denememi yapıp kızıma bayramlık almak için çarşıya çıktık. Çok kalabalıktı birşey de bulamadım. Gezdik geldik yorulduk
Canım ales son 12 yıl değil benim alacağım son 12 sınav. Yani 2016 sınavıyla basliyo.Evet ALES hatta vaktin varsa DGS diyecektim canim. Hatta 12 yıl ALES alacağına son 7 ser yıl ALES DGS de alabilirsin. Ben yargı vip ales DGS almıştım 23 er lira. Kağıt kalitesi sarı kağıt uygun baskı diye ama farketmez, çözüp geçiyoruz zaten.
Maalesef sınav psikolojisi her şey demek gercekten. Algılama seviyem düsüyo resmen benim..2021 kpss sorularının çözümünü izledim, kafayı yicektim.allahim bu sorular gerçekten bu kadar kolay mısınav anında niye zor oluyor o zaman ama ciddi bu sorular zor değilmiş ki ben goremiyormuşum ben panikten 2.2 'yi bile 5 bulan insanım
Alırlar mı içeri kuzu acabaCanım ales son 12 yıl değil benim alacağım son 12 sınav. Yani 2016 sınavıyla basliyo.
Hmm ayrı ayrı ales dgs son 7 yıl diyosun. O da olabilir aslında.
Dgs nin pdf i yok ama fotokopiciden çıkartcam alesi. Pdfi buldum o şekilde.
Bi bakıyım canım sağ ol
Zamanım yeter mi bilmiyorum vatandasligin karakutusuyla coğrafyanın karakutusunu cözcem bir de. Gerçi o 1 haftalık iş de.
Maalesef sınav psikolojisi her şey demek gercekten. Algılama seviyem düsüyo resmen benim..
Atmak lazım o psikolojiyi üstümüzden.. Bu sefer okullar açıklanınca içeri sokarlarsa gidip sınıfta deneme çözmeyi düşünüyorum ortama uyum sağlamak için
6 altın denemeHangi yayin canim bizde almayalım
Canim benim dediğim kitaplar ciktidan daha ucuza geliyor. ALES son 7 sınav, DGS son 7 yıl.Canım ales son 12 yıl değil benim alacağım son 12 sınav. Yani 2016 sınavıyla basliyo.
Hmm ayrı ayrı ales dgs son 7 yıl diyosun. O da olabilir aslında.
Dgs nin pdf i yok ama fotokopiciden çıkartcam alesi. Pdfi buldum o şekilde.
Bi bakıyım canım sağ ol
Zamanım yeter mi bilmiyorum vatandasligin karakutusuyla coğrafyanın karakutusunu cözcem bir de. Gerçi o 1 haftalık iş de.
Maalesef sınav psikolojisi her şey demek gercekten. Algılama seviyem düsüyo resmen benim..
Atmak lazım o psikolojiyi üstümüzden.. Bu sefer okullar açıklanınca içeri sokarlarsa gidip sınıfta deneme çözmeyi düşünüyorum ortama uyum sağlamak için
Pandemiden önce alıyorlardı da 2020de almiyolardi yanlış hatirlamiyosamAlırlar mı içeri kuzu acaba
Tamam canim bakıyım bi o zamanCanim benim dediğim kitaplar ciktidan daha ucuza geliyor. ALES son 7 sınav, DGS son 7 yıl.
Canım sen hangi siteden almıştın bunları? Baktim şimdi de var ama uygun değil fiyatlariCanim benim dediğim kitaplar ciktidan daha ucuza geliyor. ALES son 7 sınav, DGS son 7 yıl.
Kitapsec ten almıştım. Bak son 11 sınav bile 22 lira.kitabin direk üstüne yazmışlar fiyati, tek fiyat, diğer sitelerde de bu fiyattırCanım sen hangi siteden almıştın bunları? Baktim şimdi de var ama uygun değil fiyatlari
Pegem gerçek sınava yakınNasıl gidiyor hanımlar
Ben halen gygk tekrar ve soru çözme safhasını bitirebilmiş değilim, daha alana girişmem lazım (hukuk).
Son 2 ay full denemeye ayırırım diye düşündüm merkezi ve alanda.
Pegem tarih soru bankası zorluyor beni, değinmeden edemeyeceğim. Konu anlatımlıda olmayan şeyler de çıkıyor çıldırıyorum öyle zamanlarda… Gerçek sınava göre zorluğu nasıldır bu soru bankasının acep?
Pegem gerçek sınava yakın
Ne tarih ne coğrafya ne de anayasa tek kitaptan konu anlatım yeterli olmuyor malesef.
Bir de ayni yayinevinden konu anlatım bireysel hazırlanıyor, soru bankasını kurul hazırlıyor derken kopukluklar oluyor, yada tam tersi.
Canım bu tedarik edilemiyomus da. Digerlerinde en azından kargo ücretsiz. Diğer sitelerde kargo bedava olsun diye uğraşıyorum bi saattir sinir olmustumKitapsec ten almıştım. Bak son 11 sınav bile 22 lira.kitabin direk üstüne yazmışlar fiyati, tek fiyat, diğer sitelerde de bu fiyattır
Tarihin pusulasını ben çok beğeniyorum, yazarı benim dershane hocamdı(İsmail Adıgüzel). Başka kaynaktan çalışacaksanız bile tekrar için görselini eklediğim kitabı tavsiye ederim,kısa ve öz çok güzel .Instagramda sürekli tarihin pusulasını görüyorum, onun konu anlatımlısından destek alsam nasıl olur yeterli gelir mi sizce?
Aaaa şuan çok şaşırdım canım oysa ki çok popüler6 altın deneme
İçine 6 farklı karma yayın yapmışlar, benim dün cozdugum doğru tercih yayinlarinkiydi
Çok teşekkürler, bakacağım bunaTarihin pusulasını ben çok beğeniyorum, yazarı benim dershane hocamdı(İsmail Adıgüzel). Başka kaynaktan çalışacaksanız bile tekrar için görselini eklediğim kitabı tavsiye ederim,kısa ve öz çok güzel .