Ben de unutuyorum bak bizim sınava 3.5 ay kaldı hala bazı konuları ilk kez goruyo gibi oluyorum. Bu çok normal bol bol tekrar. Görsel işitsel hafızaya atmak lazım. Hakim olduğum konular mesela kitabın o sayfasi gözümün önüne geliyo ya da duyduğum bi cümle aklima geliyo. Yani bu şekilde kalıcı hafızaya atmak lazım.
Telaş yapma daha vaktin çok. Bol tekrar+soru yaparsin bir de denemeler mis gibi olur.
Genel tekrar kampı öneririm bir de. Yani mesela tarihi atıyorum 3 gün baştan sona bitir sesli okuyarak. Bütün olarak görmek işine yarar çünkü sınavda da bütün olarak geliyo karşımıza.
Rica ederim
Gercekten insanın beynini yakıyo felsefi metinler
Allahim emeklerimizi boşa çıkarmasın canim inşallah matematikten de beklediğinden yüksek gelir
Coğrafya bana basit gibi geliyo ama sınavda çok yanlış yapıyorum ya.
Evet canım ya sözel dersleri sürekli tekrar etmek daha mantıklı. Aslında gece uyumadan 15 dk her gün 1 2 üniteyi tekrar etsek bile beynimize kazincak ama işte o rutini oturtamadim bi türlü. Bundan sonra yapmak istiyorum çünkü çok ise yariyo cidden.
Bu arada senin fotokopicinin instagram adresi neydi canim? Bi ondan da fiyat alayım. 2022 tg denemeleri, coğrafyanın karakutusu, vatandasligin karakutusu, çıkmış son 12 sinav ales sorulari, yargi kelebek mat problemler kitaplarını alcam
Ayy böyle yazınca çok geldi ama kamp yapinca hepsi eriyo hesapladim