- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
Evet tarihin pusulası da güzel bir kitap. Ben yeni soru bankasını bitirdimInstagramda sürekli tarihin pusulasını görüyorum, onun konu anlatımlısından destek alsam nasıl olur yeterli gelir mi sizce?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet tarihin pusulası da güzel bir kitap. Ben yeni soru bankasını bitirdimInstagramda sürekli tarihin pusulasını görüyorum, onun konu anlatımlısından destek alsam nasıl olur yeterli gelir mi sizce?
Belki de ben çok zekiyim bana çok kolay geldiAaaa şuan çok şaşırdım canım oysa ki çok popüler
Fotokobi fiyatları da uçtu canim.Canım bu tedarik edilemiyomus da. Digerlerinde en azından kargo ücretsiz. Diğer sitelerde kargo bedava olsun diye uğraşıyorum bi saattir sinir olmustum
Ben bakmayalım kitap fiyatları da uçmuş valla
Evet tarihin pusulası da güzel bir kitap. Ben yeni soru bankasını bitirdim
O serinin içindeki en kötü deneme oldu benim için de denemeye ilk onla başladığımdan oldu ya da ben de sıkıntı varBelki de ben çok zekiyim bana çok kolay geldi
6 deneme var canım içinde ben daha 1 tane çözdum.
Bugün de yargınin denemesini çözdüm, Türkçe'den 3 tane yer değiştirme sorusu, 2 tane noktalama sorusu vardı Türkçede bunlar sınavda 1er tane çıkıyor. İşte bunları görünce bana sınav formatında gelmiyor denemeler.
Bakalım benim diğerleri nasıl olacak.O serinin içindeki en kötü deneme oldu benim için de denemeye ilk onla başladığımdan oldu ya da ben de sıkıntı var
Benim diğerleri daha güzelse eminim sizin ki muhteşem olacak, maşallah çok iyi gidiyorsunuzBakalım benim diğerleri nasıl olacak.
Evet canım çok haklisin, normalde o kadar çıkmıyor .iste o yüzden pegem cok seviyorum ismail hocanın soru bankasını ikinciye çözmeye karar verdim kamptaBelki de ben çok zekiyim bana çok kolay geldi
6 deneme var canım içinde ben daha 1 tane çözdum.
Bugün de yargınin denemesini çözdüm, Türkçe'den 3 tane yer değiştirme sorusu, 2 tane noktalama sorusu vardı Türkçede bunlar sınavda 1er tane çıkıyor. İşte bunları görünce bana sınav formatında gelmiyor denemeler.
Bebe yordu dağılınBen iki gündür uyuyorum
Uyanip uyanip uyuyorum
Ders yuzu gordugum yok başucumda cografya kitabiyla yatiyorum
Kuzu cevap gelmedi mi fotokopidenCanım bu tedarik edilemiyomus da. Digerlerinde en azından kargo ücretsiz. Diğer sitelerde kargo bedava olsun diye uğraşıyorum bi saattir sinir olmustum
Ben bakmayalım kitap fiyatları da uçmuş valla
Canım yazdım ama cevap gelmediKuzu cevap gelmedi mi fotokopiden
Ben fotokobi2022 sayfasından almıştım. Bir de ona yaz fiyat al.Canım yazdım ama cevap gelmedi
Tamam canim yazıyım bakimBen fotokobi2022 sayfasından almıştım. Bir de ona yaz fiyat al.
Canim benim aldigim iki fotokopici var hemen dönüs sagliyorlar.Canım yazdım ama cevap gelmedi
Tatli yorgunluklarBebe yordu dağılın
İsimleri ne canım onlara yazıyım biCanim benim aldigim iki fotokopici var hemen dönüs sagliyorlar.
Gayet de uygun. Siparisi verir vermez ertesi gun kargoya cikariyorlar. Bazen de 2.günü.
Sinavcopy ve güvenfotokopi canim.İsimleri ne canım onlara yazıyım bi
Yok artıkCanım yazdım ama cevap gelmedi