- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
AminnnnnnAyy sahurdan sonra ben de bi deneme yaptım yapmaz olaydimTürkçeden hayatımda yapabilecegim en kötü neti yaptim.
Bu aralar zaten panik halindeyim programlarımı çok yoğun yapıyorum ona da bakıyım buna da bakıyım derken doğal olarak yetistiremiyorum..
Allahim şu emeklerimizi gör yarabbim seneye ramazanda bu zamanlar hepimiz puanlarimizi almis rahat rahat ramazanın tadını cikariyo olalım inşallah
Insalllah yaaa . Esimde oyle diyor coz coz anlarsin sonunda diyor bugun sinirden agladim zaten vaktim kisitliSonuç gelmiyorsa bi diğerini kullan. Korkma yapabilirsinçözdükçe açılırsın
Sarilalim yavrum ya deli ediyor bazi sorularSarilicam sana kuzu, bende aynı
Formülleri yazıp önüne yapıştır sürekli soru çöz kuzuKafayi yicem ya carpanlara ayirmayi bir turlu yapamiyorum
Yavrum ben Basit Eşitsizlik, Mutlak değer, üslü sayılar, çarpanlara ayırma yapicam bu hafta..ikinci hafta köklü sayılar, rasyonel sayılar oran orantı, problemler.. üçüncü hafta ebob ekok, asal sayılar, temel kavramlar.. dördüncü hafta sayısal mantık şeklinde giderim diye düşündüm..Ben artık en çok soru çıkan konulara odaklandım..Sen hangi konulardan başlamak istersinSen bilirsin canımcim
100 matematik çok iyi.Kızlar 100 tane matematik cozebildim gündüz şimdi sözel çalışıp 12 de bırakmayı düşünüyorum biraz düzen bozuldu
Video çözümlu olması çok iyi olmuş o zaman.Bugün gündüz baktım.bir daha fırsat bulamadım. yarın devam insallah.
Kar zarar. Karışım. Kesir ve sayı problemlerinden karisikncozmeye çalıştım.tasari yayini baya zormuş.bir yapıyorsam 1 yapamıyorum. Çözüm videosunu izleyip öğrenmeye çalışıyorum.
Konu videosu izleyip ardından soru çöz. Rasyonel. Üs. Köklü sayılar bir grup .Sayı, kesir problemleri bir grup.benim Kpss sonucu gk fullemeye yakın. Türkçe de ful olmasada iyiydi benim. Matematikten sanıyorum 6 ya da 7 soru çözdüm. Süre bitti dedilerdi.mat. ilk sorular kolay oluyor zaten. Totalde 7 yanlışım vardı .sinavdan önce matematikten konuları yetistirememistim, oturtamamıstim. Gk yoğunlaşmıştım ders çalışırken. Fullemeye odaklanıp.Matematik nasıl ayrılmalı kizlar
Ağlamak pes etmek yok üstüne git olacak eminimInsalllah yaaa . Esimde oyle diyor coz coz anlarsin sonunda diyor bugun sinirden agladim zaten vaktim kisitli
Sarilalim yavrum ya deli ediyor bazi sorular
Yaaa yerim seni şapşik çok tatlisinYapma öylee yaparsın sen bunu biliyorum
Yaaa yerim seni şapşik çok tatlisin
Ben çarpanlara ayırma daha hiç çalışmadım.ekstra video izlemem lazım.gerci diğerlerinide izleyeceğim.Formülleri yazıp önüne yapıştır sürekli soru çöz kuzu
Yavrum ben Basit Eşitsizlik, Mutlak değer, üslü sayılar, çarpanlara ayırma yapicam bu hafta..ikinci hafta köklü sayılar, rasyonel sayılar oran orantı, problemler.. üçüncü hafta ebob ekok, asal sayılar, temel kavramlar.. dördüncü hafta sayısal mantık şeklinde giderim diye düşündüm..Ben artık en çok soru çıkan konulara odaklandım..Sen hangi konulardan başlamak istersin
Tüik verileri değişti canım ama onun dışındaki bilgiler aynı.bence sadece tüik verilerini guncelleKızlar elinde coğrafya 2022 kitabı olan var mı ? Bende 2020 kitabı var sanayi ve tarım ürünlerinde değişiklik oldu mu ?
Canım bende genel kültür fulle yakın yapmak istiyorum. Matematikten çok umudum yok,fazla çıkaramam. Nasıl fulleyebiliriz,ne tavsiye edersin.ben sürekli tekrar yapmaya çalışıyorum ama yinede tam olmadı tarih. Cografyamdan memnunum sadece o hep istedigim gibi geliyor.Konu videosu izleyip ardından soru çöz. Rasyonel. Üs. Köklü sayılar bir grup .Sayı, kesir problemleri bir grup.benim Kpss sonucu gk fullemeye yakın. Türkçe de ful olmasada iyiydi benim. Matematikten sanıyorum 6 ya da 7 soru çözdüm. Süre bitti dedilerdi.mat. ilk sorular kolay oluyor zaten. Totalde 7 yanlışım vardı .sinavdan önce matematikten konuları yetistirememistim, oturtamamıstim. Gk yoğunlaşmıştım ders çalışırken. Fullemeye odaklanıp.
Bu da fikir olsun calisanlara .
Bende izleyerek gidicemBen çarpanlara ayırma daha hiç çalışmadım.ekstra video izlemem lazım.gerci diğerlerinide izleyeceğim.
Nerden guncellicem bulamıyorum Tuikte sende varsa ekran atabilir misinTüik verileri değişti canım ama onun dışındaki bilgiler aynı.bence sadece tüik verilerini guncelle
Canım buraya yazmıştım dur bulmaya çalışayımNerden guncellicem bulamıyorum Tuikte sende varsa ekran atabilir misin
- Buğday- konya
- Mısır- konya
- Arpa- konya
- Ş.pancari -konya
- Patates - konya
- haşhaş- afyon
- keten - afyon
- incir-aydin
- zeytin-aydın
- Ayçiçeği- tekirdağ
- Kanola - tekirdağ
- Kolza- tekirdağ