- 12 Temmuz 2021
- 3.391
- 3.869
En baştan mi alayım matematik konularıniCanımcim sende matematik konularını 4 haftaya bolsen, önümüzü görelim ne dersin. Yazayım bende yanlarına tik atariz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
En baştan mi alayım matematik konularıniCanımcim sende matematik konularını 4 haftaya bolsen, önümüzü görelim ne dersin. Yazayım bende yanlarına tik atariz
Rabbım emeklerimizin karşılığını versin inşallah canimKıyamam ya .emeklerinin karşılığını alacaksınız inşallah. Gece yorgun okuyorum .be sahurdan önce ne sahurdan sonra. Yatasım geliyor. Gündüz bakmaya çalışıyorum
Parka gidiyoruz kizimla. Arabayla gidip arabada rest cozuyorum .kızım parkta oluyor..2 - 3 saat sonra döndük bugün.test yanımda hep. Evde de sık sık bakmaya çalıştım bugün.
Ben gece etutü dedim ama 12de uyudum olmadi yapamadımBeennn genel deneme yaptım. Onun analizini yapıcam, kalırsa coğrafya tekrarı ve köklü sayılar video
Bu ölçme öğretmenlerin belası sanırım birkaç yerde daha duydum zorluyo galiba? İnşallah azalır canım zamanlaKızlar deneme yapabildim ama 2 gün sürdü . Eğitim bilimleri denemesi yaptım 80 sorudan oluşuyor ama bayadır konulara bakamamıştım bu yüzden neredeyim diye seviyemi göreyim dedim. 44 doğru 15 yanlış olarak başlamış oldum. Sonra ders ders analiz ettim en kötü ölçme kısmıydı bu yüzden bir kaç gün ölçme dersinin üzerine gidip oradan kaybettiğim soru sayısını azaltacağım inşallah
Ölçme hepimizin sıkıntısı galibaKızlar deneme yapabildim ama 2 gün sürdü . Eğitim bilimleri denemesi yaptım 80 sorudan oluşuyor ama bayadır konulara bakamamıştım bu yüzden neredeyim diye seviyemi göreyim dedim. 44 doğru 15 yanlış olarak başlamış oldum. Sonra ders ders analiz ettim en kötü ölçme kısmıydı bu yüzden bir kaç gün ölçme dersinin üzerine gidip oradan kaybettiğim soru sayısını azaltacağım inşallah
Bol soruyla halletmek gerek o konuyu. Çöze çöze hemen görürsünüzKafayi yicem ya carpanlara ayirmayi bir turlu yapamiyorum
Ya en basit sorulara bile bakarken korkuyorum korkum yaomama engel maya basladi artik . Bu arada o formulleri ezberledim ama nerde kullanacagimi sasiriyorum . Bir formulun 2. Versiyonuda var . Heh su formulu kullanacam diyorum bi bakiyorum bir digerini kullanmislarBol soruyla halletmek gerek o konuyu. Çöze çöze hemen görürsünüz
Sonuç gelmiyorsa bi diğerini kullan. Korkma yapabilirsin çözdükçe açılırsınYa en basit sorulara bile bakarken korkuyorum korkum yaomama engel maya basladi artik . Bu arada o formulleri ezberledim ama nerde kullanacagimi sasiriyorum . Bir formulun 2. Versiyonuda var . Heh su formulu kullanacam diyorum bi bakiyorum bir digerini kullanmislar
En baştan mi alayım matematik konularıni
Canım şuan bocalama yaşıyoruz, bende gece çalışmayı çok seviyorum ama uykum geliyor.bir kaç gune alışırız diye düşünüyorumRabbım emeklerimizin karşılığını versin inşallah canim
Ben gece etutü dedim ama 12de uyudum olmadi yapamadım
Sahurdan sonra uyumadım deneme yaptım ben de.. gündüze çektim çalışma saatimi bugün son bi şans vercem kendime. Çünkü gece benim algılarım resmen kapanıyor ya
Şimdilik gündüz iyi gidiyo 5e kadar falan devam bakalım inşallah
Bu ölçme öğretmenlerin belası sanırım birkaç yerde daha duydum zorluyo galiba? İnşallah azalır canım zamanla
Aynen canım soru çözmelisinMerhabalar canlarım kolay gelsin herkese son zamanlarda yine hastalıklar kosturmacalar derken ugrayamadim pek.
hala denemeye geçmedim ama gececgim geç kaldım baya tarihten soru cozEcegim sürekli unutuyorum tarihleri tamam öğrendim derken bakmışım ki unutmusum
Ölçme hepimizin sıkıntısı galiba
Sarilicam sana kuzu, bende aynıKafayi yicem ya carpanlara ayirmayi bir turlu yapamiyorum
Hiç yükselemiyor ki mübarek hep aynıKızlar denemelerinizin toplam netlerinide yazın bakalım sınava kadar ne kadar gelistiricez deneyim olur..İlk kaç netle başladığınızi da yazin
Ben bugün şükür iyiydim baş ağrım olmadı canım gündüz çalıştım. Akşam da 2 saat falan bakcam sonra uyurumCanım şuan bocalama yaşıyoruz, bende gece çalışmayı çok seviyorum ama uykum geliyor.bir kaç gune alışırız diye düşünüyorum
Sonuç gelmiyorsa bi diğerini kullan. Korkma yapabilirsin çözdükçe açılırsın
Bende gündüz branş denemesi çözdüm, akşamda matematik denemesi bakicamBen bugün şükür iyiydim baş ağrım olmadı canım gündüz çalıştım. Akşam da 2 saat falan bakcam sonra uyurum
Evet ilk 1 hafta bocalama normal bence de.
Ayy sahurdan sonra ben de bi deneme yaptım yapmaz olaydim Türkçeden hayatımda yapabilecegim en kötü neti yaptim.Bende gündüz branş denemesi çözdüm, akşamda matematik denemesi bakicam
Amiiinnn canım benim, ins panik olmamaya çalış.bende oyleydim toparladım kuzum. Sakin ol. Panik olursan verim alamazsın. Hepsine aynı anda bakmaya uğraşma ki stresin azalsinAyy sahurdan sonra ben de bi deneme yaptım yapmaz olaydim Türkçeden hayatımda yapabilecegim en kötü neti yaptim.
Bu aralar zaten panik halindeyim programlarımı çok yoğun yapıyorum ona da bakıyım buna da bakıyım derken doğal olarak yetistiremiyorum..
Allahim şu emeklerimizi gör yarabbim seneye ramazanda bu zamanlar hepimiz puanlarimizi almis rahat rahat ramazanın tadını cikariyo olalım inşallah
Yapma öylee yaparsın sen bunu biliyorum
Benim de bugün şükür basık agrimadi bugün.Ben bugün şükür iyiydim baş ağrım olmadı canım gündüz çalıştım. Akşam da 2 saat falan bakcam sonra uyurum
Evet ilk 1 hafta bocalama normal bence de.