- 28 Haziran 2011
- 59.249
- 149.512
Evet canımcim, sürekli beynimde dönüyor soru günlerdir kizlarin çözümlerini düşünüyorumköklü sayı sorusuna benzer mi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canımcim, sürekli beynimde dönüyor soru günlerdir kizlarin çözümlerini düşünüyorumköklü sayı sorusuna benzer mi.
Hayır kuzum acemiliginden değil onun çözümüyle, çözümlü soru bankalarının çözümü farklı yoldan gidiyor bende çözemiyorum o yüzden gerçek matematikten dinlicem yeniden.. Geçen sene ondan dinlediğimde cozuyordum İlyas hocada kalem oynatamadimBen sayı problemlerini ondan dinledim yeni canım, evet harika anlatıyor ama denemede o yöntemle çözemiyorum soruyu.baglamti kuramiyorum. Bu benim acemiliğim dimi
Benzer soru en son ki denememde geldi neyseki yanlış yöntemle cozsemde yaptımBunlara bak canim
İyi hadi . Ben de geçmedim bunlara daha. Bravo sanaBenzer soru en son ki denememde geldi neyseki yanlış yöntemle cozsemde yaptım
Çok güzel anlatıyor, gerçek matematikten daha iyi ama olmuyor işteHayır kuzum acemiliginden değil onun çözümüyle, çözümlü soru bankalarının çözümü farklı yoldan gidiyor bende çözemiyorum o yüzden gerçek matematikten dinlicem yeniden.. Geçen sene ondan dinlediğimde cozuyordum İlyas hocada kalem oynatamadim
Üs alarak mı cozucezBunlara bak canim
Deminden beri uğraşıyorum, seçenekler hariç her şeyi buldumBunlara bak canim
Canim sen bu kuralı anlayamadın.Deminden beri uğraşıyorum, seçenekler hariç her şeyi buldum
Sonuç 1/2 mı çıkacak canımCanim sen bu kuralı anlayamadın.
Senin yaptığın gibi üs alarak yapamaz mıyız canımCanim sen bu kuralı anlayamadın.
Evet canim sonuç 1/2Sonuç 1/2 mı çıkacak canım
Canımlar bana benzer bir soru yazmanız mümkün mü çözmeye uğraşayım
Evet canim sonuç 1Sonuç 1/2 mı çıkacak canım
Yok canim. Bu böyle çözülüyor.Senin yaptığın gibi üs alarak yapamaz mıyız canım
Ter döktümEvet canim sonuç 1/2
Aa gerçekten miiEvet canim sonuç 1
Yok canim. Bu böyle çözülüyor.
Birinci 2 ikinci 66 mı
Değil kuzucumBirinci 2 ikinci 66 mı