- 10 Mart 2019
- 3.294
- 4.436
- 40
Videolar açılıyor mu ?Evet canim calisiyor
Bu kitap için bilmiyorum. Dediğin gibi aktivasyon koduysa olmazVideolar açılıyor mu ?
Aktivasyon kodu olmadan karekod çalışmıyor diye biliyorum ben.
Soru cözümlerini sayfa olarak karekod gösteriyor ama video cözumlerde aktivasyon kodu istiyor.Bu kitap için bilmiyorum. Dediğin gibi aktivasyon koduysa olmaz
Çözmedim canım almak istiyorumbunu çözdün mü nasıl . buldum 72 tl kitapseçç de
tavsiye edersin sanıyorm . pegeemm iyi baya
O zaman okumaz bilmiyorum kiSoru cözümlerini sayfa olarak karekod gösteriyor ama video cözumlerde aktivasyon kodu istiyor.
Aktivasyon kodunu moduler sette kitap arasina kücük bir kartla birakiyorlar.
Canim sen video anlatımı olan bir matematik soru bankası mi istiyorsun ?Çözmedim canım almak istiyorum
Soruların çözümlerini izlemek istiyorum canım. Ama antremanlarla matematik değil. Şenol hocanın iki kitabı var bende ,onlarda çözümlü.Canim sen video anlatımı olan bir matematik soru bankası mi istiyorsun ?
Video cozumleri buradakı çözümleri bir incelesene. Ben bu kitabı bitirdim, yapamadıklarını video çözümlerini izledim. Sende çözümleri incele eğer begenirsen bu kitabı al. Bu kitapta 70 lira civarı.Soruların çözümlerini izlemek istiyorum canım. Ama antremanlarla matematik değil. Şenol hocanın iki kitabı var bende ,onlarda çözümlü.
Canımın ici benim seviyem çok düşük biliyorsun, senin kadar değilim. Bu çok profesyonel değil miVideo cozumleri buradakı çözümleri bir incelesene. Ben bu kitabı bitirdim, yapamadıklarını video çözümlerini izledim. Sende çözümleri incele eğer begenirsen bu kitabı al. Bu kitapta 70 lira civarı.
Yol canım bu orta seviye.Canımın ici benim seviyem çok düşük biliyorsun, senin kadar değilim. Bu çok profesyonel değil mi
Cansın ya ne güzel fikirYol canım bu orta seviye.
Hatta şöyle yap. Kitabı hiç alma. Videoyu durdurup soruyu çözmeye calis, sonra çözümünü izle. İnan çok faydası olur.
Kitabı bitirmek çok uzun sürer videolarla, sen sadece çalışmak istedigin konulari böyle yap.
Maalesef canim seti almak gerekiyor video cözümleri izlemek için.O zaman okumaz bilmiyorum ki
Qr kodu pegemin kendi uygulamasininmis. Onu indirmek gerekiyormus,sonra başka Qr kodu ile videolar açılıyormuş canımMaalesef canim seti almak gerekiyor video cözümleri izlemek için.
Pegem kampüs uygulamasindan bakiliyor canim.Qr kodu pegemin kendi uygulamasininmis. Onu indirmek gerekiyormus,sonra başka Qr kodu ile videolar açılıyormuş canım
Soru bankasının kapağından Qr kodunu okuttum canım bende. Pegem kampüs uygulamasının sayfasını açtıPegem kampüs uygulamasindan bakiliyor canim.
Qr kodunu okutmak icin aktivasyonla aktif etmek gerekiyor yoksa sistem atiyor.
Ben de pegemi koddan okuttum sayfa seklinde cevaplar acildi.
Videoyu acmadi ama dimi canim ?Soru bankasının kapağından Qr kodunu okuttum canım bende. Pegem kampüs uygulamasının sayfasını açtı
Kronometre tutuyor musun çalışırken canim ?İyi aksamlar kizlar
Dün yaptiklarim;
Genel deneme
Analiz
Cumh dönemi ic politika tekrar
İc politika 80 soru
Dün programimi tamamlayamadim maalesef. Bugün de tam olarak calisamadim yemek o bu derken.
Gece uyuyana kadar calisip arayi kapatmayı düşünüyorum
Genel olarak tutuyorum canımKronometre tutuyor musun çalışırken canim ?
Bende tutuyorumGenel olarak tutuyorum canımsen?