Pegem video çözümlü soru bankasını alsam diyorumYapamadım ben başka kitapta sanki hiç dinlememisim gibi çok garip
İsem, yargı, Yediiklim, murat, benim hocam,Uzun zamandır yazamamıştım. Coğrafya haricinde konularımı çalıştım. Yaklaşık bir hafta sonra tekrar + soru bankası şeklinde ilerlemeye başlayacağım. Ara sıra da deneme yapabilirim.
Son 1,5 ay için de full tekrar + deneme diye düşündüm.
Hanımlar bu arada pegem harici deneme önerebilecek olan var mı aranızdaPegem çok tavsiye ediliyor diye her şeyin pegemini aldım biraz farklı soru tipleri görmek istiyorum açıkçası
Hepimize kolay gelsin
Varsa bende alayımPegem video çözümlü soru bankasını alsam diyorum
Var canım 63 liraVarsa bende alayım
Enemmm sende mi BursadasinBurada da çok var bursa
Lider ve murat yayinlari özellikle tavsiye ederim (gecen sinavda diger yayinlar patlarken bunlar gayet sinav düzeyinde geldi tarihte arada bi sacmalasalar da genel yetenek kismi sinav ayarindadir..)Uzun zamandır yazamamıştım. Coğrafya haricinde konularımı çalıştım. Yaklaşık bir hafta sonra tekrar + soru bankası şeklinde ilerlemeye başlayacağım. Ara sıra da deneme yapabilirim.
Son 1,5 ay için de full tekrar + deneme diye düşündüm.
Hanımlar bu arada pegem harici deneme önerebilecek olan var mı aranızdaPegem çok tavsiye ediliyor diye her şeyin pegemini aldım biraz farklı soru tipleri görmek istiyorum açıkçası
Hepimize kolay gelsin
2021 de görmedim ben 2022 de gelicekmiymiş hiç çalışmadım kaç soru varKızlar bir sey daha sorcam.
Sorularım asla bitmiyo
İnsan haklari müfredata yeni girdiya. 2021 kpss de soru geldi mi o konudan? Önlisans lisans? Bilen beni bi aydinlatsin.
Bu sinavda gelir mi acaba ya oku oku cok sıkıldım aşırı sıkıcı bi konu degil mi
Nerden duydum hatirlamiyorum ama bildigim kadariyla 1 soru gelcek gelirse. Yanlissam duzeltin kizlar.2021 de görmedim ben 2022 de gelicekmiymiş hiç çalışmadım kaç soru var
2021 de gelmedi canim, bir soru gelir gelse gelseNerden duydum hatirlamiyorum ama bildigim kadariyla 1 soru gelcek gelirse. Yanlissam duzeltin kizlar.
Yani 2021de dahil oldu gelcek diye bekliyodum da dogru hatirlamisim gelmemiş.. bu sene gelse de cok absürt bi soru gelmez inşallah
Calissam tesiri yok calismasam gönül razi degil dedikleri yerdeyim yani tam olarak2021 de gelmedi canim, bir soru gelir gelse gelse
Evet canim calisiyorArkadşalar fotokopi kitapta karekodlari çalışıyor mu,bilen var mı
Emrah hoca soru gelmediğini söyledi canimKızlar bir sey daha sorcam.
Sorularım asla bitmiyo
İnsan haklari müfredata yeni girdiya. 2021 kpss de soru geldi mi o konudan? Önlisans lisans? Bilen beni bi aydinlatsin.
Bu sinavda gelir mi acaba ya oku oku cok sıkıldım aşırı sıkıcı bi konu degil mi
Canım o zaman pegem soru bankasını fotokopi alayım miEvet canim calisiyor