- 31 Ağustos 2012
- 21.686
- 35.005
Al canim.Canım o zaman pegem soru bankasını fotokopi alayım mi
İsem, yargı, Yediiklim, murat, benim hocam,
Bunlar aklıma geldi canim.
Lider ve murat yayinlari özellikle tavsiye ederim (gecen sinavda diger yayinlar patlarken bunlar gayet sinav düzeyinde geldi tarihte arada bi sacmalasalar da genel yetenek kismi sinav ayarindadir..)
Benim hocam, yediiklim, yeni trend, data, dogru tercih.
Ne kadar farkli yayin cozebilirsen o kadar iyi
Günaydin.günaydın kızlar . nasılsınız . bugün neler yapacaksınız .
ay canım ya. çok zorlamışsın kendini.Günaydin.
3-4 saatlik uykuylayim , hala uykum yok, pek şiddetli ders modundayim.
Eski Turk Diline sarmis durumdayim, nankör ders.
Soru cözerken yanlislarin çoklugunu görünce yerle yeksan oldum.
2 gün araliksiz tekrar yaptim.
Aksamdan beri de 320 soru çözdüm.
Bugun de eski dilden soru çözmeye devam, kusana kadar
kolay gelsin safranGünaydın
Dün yaptiklarimi yazayım
ALES 2019 soruları çözüldü
Tarih 2 konu tekrar + 8 test çözüldü.
Dün cozduklerimin doğru yanlışına bakamadım hiç. Sadece programı yetistirebildim. Bugün bakacağım inşallah
Pegem GY/GK Efsane 2022 kitabi var bende.Pegem soru bankası vardı sanki burada bi arkadasta, kimdi unuttum
Video çözümlü dimi canımPegem GY/GK Efsane 2022 kitabi var bende.
Şu an için birşey yok canim. Eşim bu sene olmaz diyor, rahatladım biraz bu yüzde. Çok şükür.kolay gelsin safran
tayin olayınız ne durumda. var mı gelişme.
Yok canım bu değil bahsettiğim kitap
Modülu mü ariyorsun canim ?Yok canım bu değil bahsettiğim kitap
oo çok güzel haber canım. çok sevindim. kafan rahat artık.Şu an için birşey yok canim. Eşim bu sene olmaz diyor, rahatladım biraz bu yüzde. Çok şükür.
bahsettiğin hangisi . görseli var mı.Yok canım bu değil bahsettiğim kitap
Matematik soru bankası var,video çözümlü. Fotokopi alicam daModülu mü ariyorsun canim ?
Canım internetim çok az o yüzden resmini yükleyemiyorum. Sarı renkli, ezberbozan matematik soru bankasıbahsettiğin hangisi . görseli var mı.
bunu çözdün mü nasıl . buldum 72 tl kitapseçç deCanım internetim çok az o yüzden resmini yükleyemiyorum. Sarı renkli, ezberbozan matematik soru bankası
Canim pegemin moduler setinde kodla videolar izlenmiyor aktivasyon kodu istiyor.Canım internetim çok az o yüzden resmini yükleyemiyorum. Sarı renkli, ezberbozan matematik soru bankası