- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
ne aldın kız o kadarCanım İlyas hocanın kitabını sipariş verdim taktiklerle matematik serisini gelsin matematiğe de başlayacağım artık bi 15 soru yapabilsem sınavda harika olacakkızlar bu arada kitap alışverişim 850 TL tuttu gerçekten battım ben
Sağol canım. Hepimiz emeğimizin karşılığını alırız inşallah...Hocam maşallah 5e kadar çalışmışsın. Kaçta başlıyorsun sorması ayıp ben hiç böyle sabahlara kadar çalışamıyorum
Ben de seviyorumFaktoriyel mii hımm severiz
Ay evet o listeyi bende çok merak ettim ya bizimle paylaşabilir misin cabımne aldın kız o kadar
Bitirirsin canım ya inan coğrafya ve tarihten daha kolay aslında eğitim bilimleri. Birde o dediğini ben şöyle yapıyorum önce bitirilecekleri bitiriyorum( gerekirse 1 ay sürüyor) sonrada tekrarları yapıyorum ve en son sadece tekrar yapacağım inşallah. Çünkü tekrarlar ilk öğrenme kadar zaman almıyor üzerine cila atmak gibi sanki. Genede tabi herkesin bir öğrenme şekli var ve sen o şekilde iyi anlıyorsan hiçbir sorun yokSağol canımm inşallah hedefim bir ayda eğitim bilimlerini bitirmek o yüzden yükleneceğim yüklenebileceğim kadarama bunları yaparken sürekli vatandaşlık tarih falan tekrarlarımı yapmam lazım unutuyorum yoksa
Herkesin gunusu kendineHaklısın herkesin günüsü farklı. Senin o şekil günüsün var benim bu şekil .
Aklıma " Bu bu şekil geyinir o şu şekil geyinir" diyen adam geldi
Kolay ya ondan seviyomBen de seviyorum
Canım o kadar pahalı ki vallahi gözüm yemiyo o kadar paraCanım İlyas hocanın kitabını sipariş verdim taktiklerle matematik serisini gelsin matematiğe de başlayacağım artık bi 15 soru yapabilsem sınavda harika olacakkızlar bu arada kitap alışverişim 850 TL tuttu gerçekten battım ben
Ben deKolay ya ondan seviyom
Var oyle iki üç konu kanım kaynayanBen de
Eğitim konu anlatım set artı iki tane soru bankası set zaten soru bankası seti 220 TL di peçemin bi de benim hocamın kini aldım eğitim soru bankasıne aldın kız o kadar
Gerçekten çok pahalı düşer diye bekledim ama daha da zamlanacakmış o yüzden aldımCanım o kadar pahalı ki vallahi gözüm yemiyo o kadar parazaten deneme alınacak bir sürü, off gelince paylaş bizimle, ınş çok beğenirsin. Bende istiyorum ama bir değil iki değil
Hepsi gelsin foto olarak paylaşırım
Kitapsec bazen kendini şaşırıyor canım, bir kere bende çok uğraşmıştım onlarlaGerçekten çok pahalı düşer diye bekledim ama daha da zamlanacakmış o yüzden aldım
Paylaşırım inşallah gelince
Bu arada kitapseçten aldım bir hafta olacak hala gelmedi ve taksit taksit gönderiyorlar sinir oldum
Ayy cok heyecanlı yeni kitapHepsi gelsin foto olarak paylaşırım
Valla canim ne desem yalan olurKuzum ben dörde böldüm tarihi, çok mu sence
Canim benim tabiki biliyorum amacının can sıkmak olmadigini ❤ iyi ki söylüyosun zaten. Ben söylemeyip her seyi tozpembe gösteren hadi sen de yap diyenlere cok gıcık oluyorum. Sanki kendileri bakcaklar.. bakkaldan ekmek alıyoruz sankiİnşallah atanırsın canım çocuk doğuncada rahat edersin sadece işine odaklanırsın çok amin
Haklısın ama birazda nasip sanırım işte her şey planlı olmuyor bir bakmışsın oradan sana Hello diyor
Korkutmak değilde birileride artık gerçekleri söylesin bu nedir ya herkes pembe gözlüğünü takmış ve diyorlarki amaaan büyür gider nolcak yapıver nolcak ayy bi kürekle susturasım geliyor. Her kim bana sorarsa sorsun tabiki güzel taraflarınıda anlatırım ama bu yönlerinide anlatmak zorundayımki karşıdaki kişide ona göre ölçüp tartsın keşke banada birileri böyle herşeyi her yönünden anlatsaydı. Bu yüzden böyleyim yani canım yoksa asla ve asla amacım can sıkmak değil tamamen olayın her boyutuna ulaşabilmek.
Evet öyle çok haklısın. İnşallah canım benim inşallah
Bak dediğinde çok mantıklıValla canim ne desem yalan olur
Ama bence hani atiyorum 2 ayda bir falan buyuk çaplı tekrar yaparken 4e bolup yapmak cok mantikli..
Cunku konulari butun olarak gormek cok iyi oluyo.
Onun disinda yine ünite ünite giderim ben.
Şu haftayi bi atlatiyim da beynim uyustu resmen bi tarih bi cografya bi mat hepsi bi yandan geliyo
Canim benim tabiki biliyorum amacının can sıkmak olmadigini ❤ iyi ki söylüyosun zaten. Ben söylemeyip her seyi tozpembe gösteren hadi sen de yap diyenlere cok gıcık oluyorum. Sanki kendileri bakcaklar.. bakkaldan ekmek alıyoruz sanki
Cok haklisin bu isler nasip valla. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah ya bu devirde her sey cok zor is es evlilik cocuk
Insallah hepimiz bu sene bu isi bitirir bi nefes aliriz
Daha fazlasını yaparız inşaallah...Var oyle iki üç konu kanım kaynayansınav anında onları yapsam ablak ablak bakmasam yeter
Inş canım benim, hiç önyargılı değilim yapmayı çok istiyorum matematiğiDaha fazlasını yaparız inşaallah...
Sürekli ama azar azar kıvaminda bi tempo tutturmak sanirim en mantıklısı canim( genel tekrar haftalari haric, o zamanlar hunharca girismek lazimBak dediğinde çok mantıklıdörde bölünce uzun sürüyor bende senin gibi herşeye aynı anda bakmaya çalışıyorum, sanki hemen ezberleyeceğim de bitecek ama daha sağlıksız aslında dimi