golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 33
Rabbim emeklerini karşılıksız bırakmasın canım inşallah. Hiç kolay değil o saatlerde çocuğu uyutup da çalışmak büyük bir azim istiyor. ben yapamazdım meselaSağol canım. Hepimiz emeğimizin karşılığını alırız inşallah...
Çalışma yöntemime gelince hiç tavsiye etmiyorumÇok yorucu. Belli bir düzenim yok. Gündüz ev işlerinden ve kızımdan fırsat buldukça test, konu, soru işte o anda yapabileceğim ne varsa onu çalışıyorum. Eşim, işi gereği akşam 22:00 den önce eve gelmiyor. Kızım, baba gelmeden uyumuyor. Eşim gelince yemek, çay, mutfak toplama derken kızım gece 1 veya 1:30 dan önce uyumuyor. Sonra işte ne kadar zaman kalırsa uykum olmazsa çalışıyorum. Verim alır mıyım bilmiyorum. Kendi çapımda çabalıyorum işte.
Sürekli ama azar azarSürekli ama azar azar kıvaminda bi tempo tutturmak sanirim en mantıklısı canim( genel tekrar haftalari haric, o zamanlar hunharca girismek lazim)
Cunku unutuluyo. Ben bunu buldum cözüm olarak. Sürekli hasir nesir olmak. Simdi matematige de bunu uyguyorum ise yariyo gibi
Tamam olur ama sen listeyi sayınca anladım hak verdim ya evet o kadar tutması normalHepsi gelsin foto olarak paylaşırım
Benim gibi düşünen biriCanim benim tabiki biliyorum amacının can sıkmak olmadigini ❤ iyi ki söylüyosun zaten. Ben söylemeyip her seyi tozpembe gösteren hadi sen de yap diyenlere cok gıcık oluyorum. Sanki kendileri bakcaklar.. bakkaldan ekmek alıyoruz sanki
Evet değilmi her şey kpss gibi mübarekCok haklisin bu isler nasip valla. Hakkimizda hayirlisi olsun insallah ya bu devirde her sey cok zor is es evlilik cocuk
Amin amin inşallah canım inşallahInsallah hepimiz bu sene bu isi bitirir bi nefes aliriz
Bende haritalar çizerek anlayabiliyorum ya ama evet çok manyak gibi oluyor insan iş bitinceBugün yaptiklarim;
18 paragraf
24 kar zarar problemi
20.yyda osmanli+ 1.dunya savasi sesli okuma
20.yyda osm+1.dün.sav. 80 soru
Su, toprak, bitki tekrar
Harita cizdim 5 tane (akarsular ve havzalari, kiyi set golleri, heyelan set gölleri, volkanik, karstik göller)
Aslinda caigrafyadan bi konu daha tekrar edip iki konu karisik soru cözcektim ama haritalar zamanimi aldi. Her seyi cift görmeye başladım su an
Ama bunu yapmaya mecburdum çünkü kafamda oturmadi bi turlu su toprak bitki kismi... simdi gorsel hafizama yerlesti. Yarin bikac tane daha harita cizcem artik sorusunu da yarin cözerim.
Vatandaşlığın ilk ünitesi bitince gerisi akıp gidiyor canım biraz daha sabret zaten gayet güzel ilerlemişsin bir günde maşallahİyi geceler kızlar. Bugün
Not alarak 5 vatandaşlık videosu izledim (hala temel hukuk bitmedi)
Beyit defterine günlük beyiti ekledim. Şimdiye kadar yazdıklarımı okudum
Ayy bu neeğğğğ çok tatlış
Yaaaaaa askiimmmm seni çok özledim
Ben de öyleyim canım. Hiçbir derste hedefim yok. Yani yapabildiğimi en iyisini yapmak istiyorum.Inş canım benim, hiç önyargılı değilim yapmayı çok istiyorum matematiğien azından keşke demek istemiyorum
Teşekkür ederim hocam. Yeni başlıyorum mesela. Herkese verimli çalışmalar diliyorum.Rabbim emeklerini karşılıksız bırakmasın canım inşallah. Hiç kolay değil o saatlerde çocuğu uyutup da çalışmak büyük bir azim istiyor. ben yapamazdım mesela
Hem iki çocuk hem kpss helal olsun kız sana