Canım geçmiş olsun, retro taşıyoruz baş ağrısı o yüzdenKızlaar merhaba herkese, öncelikle hasta arkadaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum. Ben de hasta değilim de baş ağrım var neden bilemiyorum (iç anadolu soğuğu bir de ev ısınmıyor, seneye kurtulacaksın buradan diyorum tabi inşallah)
CanımASSOSyal etiketlemişsin düşünüp, bildirimimi yapayım : en son pazar günü bildirim yapmışım, 18 soru 2. Dünya Savaşı çözüldü.
İdare hukuku 7 video izlendi.
İdare hukuku tekrar edilip 45 soru çözüldü.
Geçmiş olsun senoşum olur öyle havalar çok soğuk bizdede aynı durum var. İnşallah inşallah evet sabret kurtulacaksın inşallah emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacaksın ben inanıyorum sanaKızlaar merhaba herkese, öncelikle hasta arkadaşlarımıza geçmiş olsun diliyorum. Ben de hasta değilim de baş ağrım var neden bilemiyorum (iç anadolu soğuğu bir de ev ısınmıyor, seneye kurtulacaksın buradan diyorum tabi inşallah)
Retromu taşıyozCanım geçmiş olsun, retro taşıyoruz baş ağrısı o yüzdenhava cidden çok soğuk insanı zorluyor az çok devam canım
Ayy bugün tam olarak ben de böyleyimRetromu taşıyozben retro değilde uykusuzluk, sinir, baş ağrısı taşıyorum bu oluyormu
Gel sarılıp ağlayalımAyy bugün tam olarak ben de böyleyim
Hahaaa hızlı yazicam diye hiç bakmamışım düzeltmeye canımRetromu taşıyozben retro değilde uykusuzluk, sinir, baş ağrısı taşıyorum bu oluyormu
Kuzu insan hakları hukuku kimden dinledin? Emrah hoca dinledim ben ama sayfalar az tuttuGel sarılıp ağlayalım
Ayy ağladım da ben bugünGel sarılıp ağlayalım
Allah cezasını versin o retronunRetro işte
Üç bir taraftan sarılmış durumdayızAyy ağladım da ben bugünoğlan o kadar çok zorladıki bugün bir ara çıldırcaktım onu olduğu yerde bırakıp başka odaya geçtim ağlayarak peşimden o da ağlayarak geldi
Allah cezasını versin o retronun
Okudum bugün biraz hep de negatif şeyler yaşatıyorÜç bir taraftan sarılmış durumdayız
Sorma gıcık oldum retroyaOkudum bugün biraz hep de negatif şeyler yaşatıyor
Ben de. Bi de tam benim karşıt burcumdaymış daha mı çok etkiliyor anlamadımSorma gıcık oldum retroya
Bu sınavda da olmazsa( ki olacakAmin canım çok sağol
Kpss den önce çocuk ne kadar yanlış bunu o kadar iyi anladım ki aah ah yani...(tabi çocuğun verdiği güçde tartışılamaz ama hiçbir kpsszedeye asla tavsiye etmem genede kazanmadan önce) Kk da bir kadın vardı dün iş buldum sıra çocuk yapmaya geldi diyordu herkes linçlemiş ben gidip destekleyecem onu az kaldı kafam o kadar güzel yani
İnşallah hepimiz emeklerimizin karşılığını alalım canım amiiin
MalesefBen de. Bi de tam benim karşıt burcumdaymış daha mı çok etkiliyor anlamadım
Kuzum ben dörde böldüm tarihi, çok mu senceİyi aksamlar kizlar
Bugün yaptiklarim;
25 paragraf
16 işci havuz problemi
Dağilma dönemi+osm kültür medeniyet tekrar
Dagilma+kült med. 115 soru
Yerşekilleri haritalar üzerinden tekrar
Yersekilleri 85 soru
Cumaya kadar genel tekrari bitirmeyi planliyorum bitsin artik saftim kaydı
Haa tamam ben baya kendime uyarlayarak anlamışımHahaaa hızlı yazicam diye hiç bakmamışım düzeltmeye canımüstüste retro yaşıyoruz dicektim hep retro bunlar