- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.514
Denemeyi bende pdf alicam kuzum,ondan mı bahsediyorsunASSOSyal @Safransari
Kızlar fotokopiye sıcak bakıyorsanız pdf halini bulabilirim size. Ben fazladan soru göreyim diye pdf indirip çıktı alcam çözcem
Ayyy ne sanslisin sekercim yaaa,dahi gibi geldin şuan banaMatematikte zor olabilir doğru ben matematikçi olduğum için hiç onu çıktı almadım tarihte falan aldım
Waaooowww süper yaaaaÇok çalışmış canım gece 1 e kadar çalışıyordum diyo yemek bile yemeye vakit olmuyormuş
Kaç ile atandığını sorarım
Waaooow süpersin bugun canimBugünün bildirimi
80 Türkçe
300 tarih
108 coğrafya çözdüm
3 tarih videosu izledim not aldım kurtuluş savaşı bitti
Başarılar canımMerhabalar canım kpss arkadaşlarımbende bu sene kpssye girecem bide ekpssye iki sınava hazirlaniyorum inşallah herkes istediği puanı alır ve ataniriz
Maşallah canımİyi akşamlar kızlar. Bugün 3 videoyla dağılma dönemini yarıladım.
Yok şu İlyas hocanın kitabını diyordunuz ya pahalı diye onu demiştimDenemeyi bende pdf alicam kuzum,ondan mı bahsediyorsun
Sosyalim senin de tarihin iyi sende bana dahi gibi geliyorsunAyyy ne sanslisin sekercim yaaa,dahi gibi geldin şuan bana
Tesekkurler canim ben de bildirimimi yapayim bayagidir yazmiyorumBu arada bildirimimi yapayım :
4 video yürütme konusu izledim.
4 test yürütme testi çözdüm, yanlışlarımı inceledim.
Burada pek sayı yoktu sevdim bu konuyu canlar
Eveeet ahalii bildirimlerinizi bekliyoruz
@Tosun PasaASSOSyal Dersolsun golgefeslegeni Miknatiss Saricivcivcikcik @Safransari @Ayzelin ve adını unuttuğum arkadaşlarım çıkın çıkın gelin bildirime
Valla kuzum pdf ile kaça gelir acaba onuda ogrensekYok şu İlyas hocanın kitabını diyordunuz ya pahalı diye onu demiştim
Ayyy gerçekten mi kuzum yaaSosyalim senin de tarihin iyi sende bana dahi gibi geliyorsun
Aha aradigim kisi burdaymisMatematikte zor olabilir doğru ben matematikçi olduğum için hiç onu çıktı almadım tarihte falan aldım