- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.855
Şu an tekrara dönüyorum zaten inşallah faydasi olur. Şu ilyas gunesin video ders notunu bastan sona tekrar çözüyorum. Sanirim eksigim tekrar ve pratik.. sondaki konuya gelene kadar ilk konunun ayrintilarini unutuyorumKızlar merhaba
İki küre savaş arasında Dünya konusundan 3 video izledim.
20 soru paragraf çözdüm.
Saricivcivcikcik hocam acaba başka bir kitaptan soru mu çözsen? Yani tekrar yapınca faydası olur diye düşündüm. Bakalım diğer arkadaşlar ne diyecek.
Hocam sizde bize tavsiye verseniz, matematik yapmak içinŞu an tekrara dönüyorum zaten inşallah faydasi olur. Şu ilyas gunesin video ders notunu bastan sona tekrar çözüyorum. Sanirim eksigim tekrar ve pratik.. sondaki konuya gelene kadar ilk konunun ayrintilarini unutuyorum
Tesekkur ederim cevap icin❤
Ben de senin gibiyim. Araya zaman girince (üniversiteyi kastediyorum) matematikte o pratiklik sanırım azalıyor. Yani bende öyle oldu. Başka bir kitaptan tekrar edince taşlar yerine oturacak inşallah.Şu an tekrara dönüyorum zaten inşallah faydasi olur. Şu ilyas gunesin video ders notunu bastan sona tekrar çözüyorum. Sanirim eksigim tekrar ve pratik.. sondaki konuya gelene kadar ilk konunun ayrintilarini unutuyorum
Tesekkur ederim cevap icin❤
Hocam temelim oldugu icin mi diyosunuz? Yanlis anlamadim dimiHocam sizde bize tavsiye verseniz, matematik yapmak için
Evt kesinlikle öyle.Ben de senin gibiyim. Araya zaman girince (üniversiteyi kastediyorum) matematikte o pratiklik sanırım azalıyor. Yani bende öyle oldu. Başka bir kitaptan tekrar edince taşlar yerine oturacak inşallah.
Kitabı ne kadar ki şu an? Kitaptan fazla da tutmaz heralde yaValla kuzum pdf ile kaça gelir acaba onuda ogrensekbirde pdf de karekodlari okumuyor diyorlar
Tabi öyleAyyy gerçekten mi kuzum yaas4vindim simdi ama matematikyapsam on numara olucam
Evet canım hocam temeliniz varHocam temelim oldugu icin mi diyosunuz? Yanlis anlamadim dimi
Kamp videosu mu canım , normal ders videosu muASSOSyal bu arada canım kamp kitabını almadım da normal ders videolarını izliyorum ilyas hocanın. Anlatımı güzel.
50 küsür canimKitabı ne kadar ki şu an? Kitaptan fazla da tutmaz heralde yaama bilemiyorum kağıt fiyatları da arttı ya belli olmaz. Karekodu hiç denemedim öyle miymiş. Yarın bi bakayım ben
Ya mızmızlanıyorum git başla işteTabi öylesen çabala az az başlayıp o netler bi anda artar yapamıyorum deme yeter ki yaparsın
Şimdi temel var ama netler yükselmiyor demişsiniz. Yanlışlar nerde işlem hatalarında mı? Yoksa tamamen çözüm mü yanlış? Hangi konularda özellikle yanlışlar fazla?Aha aradigim kisi burdaymismatematik icin tavsiye lütfen
Yok canım normal ders videosu oluyor ya hani youtubeda. Oradan istediğim konuyu açıp dinliyorum. Not alıyorum kısaca. Sonra testini çözmeye çalışıyorum. Yanlışlarımı çözümüne bakarak detaylı inceliyorum. Kamp olayını da sen deyince gördüm valla onu bilmiyordum. Kitapta karekod falan okutuluyormuş.Kamp videosu mu canım , normal ders videosu mu
Kamp videosu çok uzun. Ama hangileri daha iyi bilmiyorumm canım. Bende internet yok mecbur indiricem ama artık işimi sıkı tutmam lazım. Kendime çok sinir oluyorumYok canım normal ders videosu oluyor ya hani youtubeda. Oradan istediğim konuyu açıp dinliyorum. Not alıyorum kısaca. Sonra testini çözmeye çalışıyorum. Yanlışlarımı çözümüne bakarak detaylı inceliyorum. Kamp olayını da sen deyince gördüm valla onu bilmiyordum. Kitapta karekod falan okutuluyormuş.
Pahalıymış da kitap. Soru çözümü yapıyorsa, deftere not alınabilir aslında ekstra test falan içermiyorsa.50 küsür canimben öyle duymuştum tabi bilmiyorum denemedim kuzum
Alıştırma,geliştirme kısmı ve daha original sorular var diye biliyorum. Birde sıradışı sorular resimli falan canımPahalıymış da kitap. Soru çözümü yapıyorsa, deftere not alınabilir aslında ekstra test falan içermiyorsa.
Haydi gidelim ders çalışalım o zaman canım, ver eliniKamp videosu çok uzun. Ama hangileri daha iyi bilmiyorumm canım. Bende internet yok mecbur indiricem ama artık işimi sıkı tutmam lazım. Kendime çok sinir oluyorum
CansınHaydi gidelim ders çalışalım o zaman canım, ver elini
478 sayfa pdf 2021 var. 25 kuruştan olsa 120 lira yapıyor pdf. Ama kaç kuruşa çıkarıyorlar bilemiyorum belki daha ucuzdur50 küsür canimben öyle duymuştum tabi bilmiyorum denemedim kuzum