- 19 Ekim 2021
- 1.956
- 4.514
Ben de mecbur evde yapacağım ama henüz değil dediğin gibi canım tarih konularım bitsin ve matematik ten de biraz ilerleyeyim anca o zamanAh matematik
Daha konular bitmeden deneme yapmayı gözüm kesmez. Dershaneye denemeye gidemem çok pahalı, evde alıp yapıcam ben canim
Ben 3 ders çalışıyorum. Her günümde Türkçe ve matematik mutlaka var. Bir de gy dersi ekliyorumHer gün bir ders mi çalışıyorsunuz canlar
Çok teşekkür ederim canım hocam, başlıyorumTemel kavramlar
Üstlü sayılar
Köklü sayılar
Çarpanlara ayırma
Mutlak değer.
İlk bir kaç problem de basit oluyor.
Ben cozsem şuan kafayı yerim O yüzden hiç yaklaşmıyorum. Çünkü motivemi bile yeni sağlamaya uğraşıyorum canımBen de mecbur evde yapacağım ama henüz değil dediğin gibi canım tarih konularım bitsin ve matematik ten de biraz ilerleyeyim anca o zaman
Ama bazı hocalar hazırbulunuşluk için haftada bir deneme çözmeyi öneriyorlar
Bende hazır olsam öyle yapıcam aslındaBen 3 ders çalışıyorum. Her günümde Türkçe ve matematik mutlaka var. Bir de gy dersi ekliyorum
Ben başlamak istiyorum ama elimde o kitabından yok malesefIlyas hocanın kampına başlamak isteyen var miii
Ben ilk olarak tek ders başladım.Bende hazır olsam öyle yapıcam aslındaşuan bocaliyorum
Elimde kitap olsa bende başlardım.Ilyas hocanın kampına başlamak isteyen var miii
Bendede yok canim,ben senol hocanın kitabını cozucemBen başlamak istiyorum ama elimde o kitabından yok malesef
Ben şimdi başladım sayılır düzenli hocam, o yüzden sıkışmış gibi oldum. Sadece gkgy var birde bende, sozeli çok iyi yapsam süper olacak. Tabi matematiği es gecmek olamayacak bu durumumdaBen ilk olarak tek ders başladım.
2 ay sadece matematik çözdüm.
1 ay Türkçe çözdüm, yanına matematik ekledim.
1 ay tarih videoları programı yaptım, yanında yine Türkçe mat ekledim.
Türkçe ve matı iyi yapanlar kazaniyor bu sınavı. Gk ise bir şekilde yapılıyor.
Bende de yokElimde kitap olsa bende başlardım.
kitaplar ateş pahası olmuş zaten ben de eğitim bilimlerine başlamam lazım elimde de hiç kitap yok sadece eğitim bilimlerine 600 ü gözden çıkardım konusu sorusu derkenBendede yok canim,ben senol hocanın kitabını cozucemo kitap çok pahalı yaa,duruma göre bakicam
Allah yardımcımız olsun canım inşBen de sipariş verip başlayacağım inşallah
Temelim olmasa da
kitaplar ateş pahası olmuş zaten ben de eğitim bilimlerine başlamam lazım elimde de hiç kitap yok sadece eğitim bilimlerine 600 ü gözden çıkardım konusu sorusu derken
Amin cümlemizinAllah yardımcımız olsun canım inş
Canım senin bölüm neydi ve kaç Alman gerekiyor en az atanman için ?Allah yardımcımız olsun canım inş
Canım ben sosyoloji mezunuyum. atanmam için 87 'yi görmem lazımCanım senin bölüm neydi ve kaç Alman gerekiyor en az atanman için ?
Bende de yokvideoyu izliyecem kendı kitabımı cozucem, eger yorumlar ciddi ciddi cok iyiyse hepsini değıl ama bazılarını alabilirim diyirum şuan. Fiyatı ciddi artmış cunku
Dün bende 2 kitap siparişi verdim kargo bedava olmasına rağmen 105 lira tuttuBen de sipariş verip başlayacağım inşallah
Temelim olmasa da
kitaplar ateş pahası olmuş zaten ben de eğitim bilimlerine başlamam lazım elimde de hiç kitap yok sadece eğitim bilimlerine 600 ü gözden çıkardım konusu sorusu derken