golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 33
Canım çok şükür coğrafya dışında pek zorlandığım ders yok. Bir de alan dersleri biraz emek istiyor. Sorunum tamamen zamandan kaynaklı. Zaten çocukla çok zor. Bir de önce oğlan hastalandı sonra ben sonra yine oğlan derken nerdeyse hiç çalışamaz oldum. Bir de evin işleri falan hiç bitmiyor. Aksatmaya da gelmiyor 2gün dokunmasan her şey yığılıyor. Dün mesela tarih çalıştım yabi video dinledim ama bulaşık toplarken gece ütü yaparken dinledim. Ne kadsr verimli olduğu muamma. İşte onlar biraz moralimi bozuyor ama elimden geldiğince gayret etmeye çalışıyorum. Ha birde dahasadece coğrafya ve gelişim bitti onu da kafaya takıyorum.Canım konular öğrenmekte zorlandığın konularsa evet oldukça yavaş olabiliyor ve bunun dışında çocuk da insanı epey yavaşlatıyor işte biliyorsun uyku sorunu var diye benden 1 ay götürdü ve günlük çalışmalarım azala azala bit gibi kaldı ancak ne yapayım bende en azından bu şekildede olsa ilerleyebiliyorum diye kendimi iyi hissetmek zorundayım. Yani emin ol aynı durumdayız hatta görüyorsun ki sayfaya uzun zamandır şunu yaptım bunu yaptım bile yazamıyorum işte sizlere destek olabiliyorum sadece umarım faydalı oluyordur. Bunun dışında canım elinden geleni yap en iyisini yap ve kendini tek bir memuriyete şartlama biliyorsun devlet farklı yerlerden de alım yapabiliyor. Bu yüzden ben her ne kadar evet öğretmen olmayı çok istesemde polis de olabilirim veya zabıta memuru, gardiyan vs. çünkü bu iş artık istediğimiz mesleği yapmak değilde para kazanabilmek durumunda olduğu için mecburen A, B, C planlarımız olmak zorunda ben böyle düşünüyorum tabi haksız bulanda olabilir. Ancak çocuğun varsa ve işsizsen gerçekler böyledir. Yani hepsini toparlayacak olursam sakın kendine yüklenme lütfen olur mu hepimiz aynı durumdayız ve sürüne sürüne de olsa devam edelim, günde 5 dk da olsa devam ama devam
Canım bırakmamak önemli bu süreçte. Evet evli olanların yükü bir tık daha fazla bizden anlıyorum. Ama bu yükün altından başarıyla kalkanlar var. Youtubeda görüyorum zor da olsa yapmış sonuçta. Sen de bunlardan biri olabilirsin. Burada mıydı tam hatırlayamadım çorba karıştırırken bile not okuyorum demişti birisi. Bıraktığımızda bizi elemek zaten çok kolay, bırakmayıp son dakikaya kadar mücadele edenler kazanıyor bu sınavı. Morali bozuk olsa bile çalışmayı bir an bile bırakmayanlar, hareket halindekiler, pes etmeyip ilerlerleyenler kazanıyor. Ev işi bittiğinde hemen dersin başına geç. Ben de bekarım ama annemle yaşıyoruz. Sadece yemek işi annem de onu da pek beceremediğimden. Geri kalan temizlik, sofra kaldırma, çamaşır vs. aklına gelecek işler bende. Hızlıca işi bitirip ders çalışabilecek zaman oluşturuyorum. Boşluk bulduğumda masanın başına oturuyorum. Kendimize vakit oluşturacağız. Oluşturmak zorundayız. Sizle konuştuğumdan beri temizliği de üstünkörü yapıyorum bu aradaCanım çok şükür coğrafya dışında pek zorlandığım ders yok. Bir de alan dersleri biraz emek istiyor. Sorunum tamamen zamandan kaynaklı. Zaten çocukla çok zor. Bir de önce oğlan hastalandı sonra ben sonra yine oğlan derken nerdeyse hiç çalışamaz oldum. Bir de evin işleri falan hiç bitmiyor. Aksatmaya da gelmiyor 2gün dokunmasan her şey yığılıyor. Dün mesela tarih çalıştım yabi video dinledim ama bulaşık toplarken gece ütü yaparken dinledim. Ne kadsr verimli olduğu muamma. İşte onlar biraz moralimi bozuyor ama elimden geldiğince gayret etmeye çalışıyorum. Ha birde dahasadece coğrafya ve gelişim bitti onu da kafaya takıyorum.
Yasamada eğlenceliBu arada bildirimimi yapayım :
4 video yürütme konusu izledim.
4 test yürütme testi çözdüm, yanlışlarımı inceledim.
Burada pek sayı yoktu sevdim bu konuyu canlar
Eveeet ahalii bildirimlerinizi bekliyoruz
Jawlensky ASSOSyal Dersolsun golgefeslegeni Miknatiss Saricivcivcikcik Safransari Ayzelin ve adını unuttuğum arkadaşlarım çıkın çıkın gelin bildirime
Ben birazdan yazicamBu arada bildirimimi yapayım :
Jawlensky ASSOSyal Dersolsun golgefeslegeni Miknatiss Saricivcivcikcik Safransari Ayzelin ve adını unuttuğum arkadaşlarım çıkın çıkın gelin bildirime
Hoşgeldin hocam aramıza. İyi çalışmalar, bol bildirimler diliyorum. Olacak inşallah, 90 puan buraya gelecekMerhabalar herkese. Mühendislik mezunuyum kpss b grubundan hazırlanıyorum. Daha önce sınava girdim ama hiç sınav gününe kadar çalışamadim doğum yaptım cenazemiz oldu derken hep bir aksilik cikti. İnşallah bu sene bir şey olmazsa sonuna kadar çalışacağım bende90 almam gerekiyor. Oyuzden şimdi bebeği uyuttum ders başına gececegim
harikasın canımBu arada bildirimimi yapayım :
Wuhuuu aynı dersi çalışmışız, olsun ilk üniteden sonrası akıcı gidiyor. Yarın ne çalışacaksın aynı dersi çalışalım tarih ya da mat planladım sana hangisi lazım :dharikasın canımAnayasa çalıştım ben de.Daha baslardayim çünkü yeni başladım Dün eğitim calismistim.
Aslında eğlenceli bir ders ama çok birbirine bağlı alt dalları var Allah'ın izniyle hallederizWuhuuu aynı dersi çalışmışız, olsun ilk üniteden sonrası akıcı gidiyor. Yarın ne çalışacaksın aynı dersi çalışalım tarih ya da mat planladım sana hangisi lazım :d
Tamamdır o zaman yarın tarih günü yapalım, haydi iyi geceler canımAslında eğlenceli bir ders ama çok birbirine bağlı alt dalları var Allah'ın izniyle hallederizYarin tarih günüydü benim de inşallah uyabilirsem aynı gidiyoruz
Tamam canım inşallahTamamdır o zaman yarın tarih günü yapalım, haydi iyi geceler canım
Anladığım kadarıyla en çok zorlandığın ders bitmiş ve bu senin için bir artı. Eğitim bilimleri ezber ama sanki onlar daha bi akılda kalıyor en azından ben öyle düşünüyorum bu yüzden önce tarih gibi daha nankör dersleri bitirmek mantıklı. Ütü yaparken vs dinliyorum diyorsun ama gayet güzel çünkü kulak dolgunluğu olur hani farkında olmadan öğrenirsin ve bence tarih gibi bir ders de sürekli bu şekilde dinlenmeli yoksa başka ne şekilde akılda kalır bu ders inan bende bilmiyorum. Tamam test çözmek çok önemli evet ama konuyu bilmiyorsan milyon tane çöz boş yani.Canım çok şükür coğrafya dışında pek zorlandığım ders yok. Bir de alan dersleri biraz emek istiyor. Sorunum tamamen zamandan kaynaklı. Zaten çocukla çok zor. Bir de önce oğlan hastalandı sonra ben sonra yine oğlan derken nerdeyse hiç çalışamaz oldum. Bir de evin işleri falan hiç bitmiyor. Aksatmaya da gelmiyor 2gün dokunmasan her şey yığılıyor. Dün mesela tarih çalıştım yabi video dinledim ama bulaşık toplarken gece ütü yaparken dinledim. Ne kadsr verimli olduğu muamma. İşte onlar biraz moralimi bozuyor ama elimden geldiğince gayret etmeye çalışıyorum. Ha birde dahasadece coğrafya ve gelişim bitti onu da kafaya takıyorum.
Ben bazen iki bazen birHer gün bir ders mi çalışıyorsunuz canlar
Bende tek bırakmayı sindiremiyorum da tabi hangisi doğrusu bilemedim canımBen bazen iki bazen birkeyfime göre
En az iki daha doğru bence. Benimki tamamen tembellikBende tek bırakmayı sindiremiyorum da tabi hangisi doğrusu bilemedim canım
Bildirim yapma hakkımı yarın kullanabilir miyim hocaaaamBu arada bildirimimi yapayım :