- 16 Temmuz 2022
- 24
- 22
- 18
- 36
- Konu Sahibi ANNE OLMAK ISTIYORUM33
-
Merhaba yas 36Merhaba arkadaşım.
Öncelikle hayırlı olsun yolculuğun
Yaşın, ama değerin , hsg sonuçların nasıl ?
Benim yumurta toplamamda 12-13 tane idi ama 5. Güne ulaşan 3 adet 5 AA Kaliteli embriyom var. Transfer için bekliyorum bende
Bu süreçte stres en büyük düşmanımız rahat ol lütfen kendini sakinleştirzaten olması gereken bir şekilde oluyor
Yas 36 . 37 olacam degerim 0.87Merhaba arkadaşım.
Öncelikle hayırlı olsun yolculuğun
Yaşın, ama değerin , hsg sonuçların nasıl ?
Benim yumurta toplamamda 12-13 tane idi ama 5. Güne ulaşan 3 adet 5 AA Kaliteli embriyom var. Transfer için bekliyorum bende
Bu süreçte stres en büyük düşmanımız rahat ol lütfen kendini sakinleştirzaten olması gereken bir şekilde oluyor
Bu ay sonunda olurum gibi. Reglin 4. Günü rahim kalınlığı 5mm ölçtü doktorumMerhaba yas 36
Yas 36 . 37 olacam degerim 0.87
Hgs Temiz cıktı tüpler acık . Sen ne zaman transfer olacaksın . Benimkilerin en az 1 i yaparsa perşembe transfer olacağım. Yumurta sayım azdı rahim cok yorulmamıs dedi doktorum
Merhaba,Merhaba arkadaslar Uzun Zamandır Buraları Kurcalayan Birisi olarak Cok vakit kaybetmenin bizi Daha cok yorumunu psikolojik olarak kötü etkilediğini Farkettim. Ve daha fazla zaman kaybetmemek için Haziran ayında Tüp Bebek Tedavisine başladım. Malesefki yine bazı aksilikler peşimi bırakmadı. Ama pes etmek yok. Tecrübeli arkadaşların bilgisine ihtiyacım var dün yani cumartesi günü yumurtaların toplandı 4 adet 3 ü döllendi olarak atandım fakat birisi ilerleme kaydetmedi 1. Gün 2 embriyo ile devam ediyoruz sizde transfer gününe kadar onlar devam edermi. Tedavi süresi hakkında yeni başlayanlara bende deneyimlerini paylaşabilirim kafanıza takılan varsa. Fakat yumurta toplaması sonrası benimde tecrübeli arkadaşların bilgisine ihtiyacım var
Senin pozitifi görmeye daha yakınsın insallah pozitif haberini de bizimle paylaşırsın. Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsinMerhaba,
Benim de 8’inde 4 tane toplandı, 3ü döllendi. 11inde 3.gün embriyosu olarak 3 tanesi olarak transfer edildi. Doktorlar düşük yumurta rezervli kadınlar için 5.günü beklemiyorlar genelde, çünkü embriyoların 5.güne kadar gelişmesini beklemek riskli bir durum. O yüzden rahim içinde gelişimi sağlaması daha olası olduğu için 3.gün transferlerini tercih ediyorlar
İnşallah hepimiz de güzel haberler alalımSenin pozitifi görmeye daha yakınsın insallah pozitif haberini de bizimle paylaşırsın. Rabbim hepimize güzel haberler almayı nasip etsin
3. Gün olur benimde muhtemelen bende öyle hissediyorum bakalım
Merhabalar çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda kurduğun hayallerine kavuşursunİnşallah hepimiz de güzel haberler alalımbenim 4. Denemem, 1 tane kimyasal oldu. Zorlu bir süreç, Rabbim herkese yardım etsin
Merhaba, teşekkürler iyi dileklerin içinMerhabalar çok geçmiş olsun umarım en yakın zamanda kurduğun hayallerine kavuşursuntransfer sonrası 10.gündeyim testim pozitif çıkıyor ama ben sevinemiyorum kan tahlili vermediğim için kimyasaldan korkuyorum sizde durumlar nasıl ilerledi öğrenirken kusura bakmayın soruyorum ama merak ediyorum süreci
Çok geçmiş olsun 7 den sonraki günler yapıp pozitifi görenlerde vardı sanırımMerhaba, teşekkürler iyi dileklerin içinçok sevindim umarım kanda da güzel sonuçlar alırsın. Ben 7.gün yaptım negatifi görünce çok fazla ümitlenemiyorum belirtiler de sanki azaldı 2 gündür halsizlik ve baş dönmesi var ilaçlardan sanıyorum
Selam canım simdiden hayırlı uğurlu olumlu olur insallah. Simdiden stres heyecan yapma cünkü asıl heyecan stres embriyo transferinden sonra başlıyor.merhaba kızlar ben de regl olmayı bekliyorum olunca tedavim başlayacak cok stresli ve heyecanlıyım umarım gerkes pozitif görür :-*
İnşallah yaSelam canım simdiden hayırlı uğurlu olumlu olur insallah. Simdiden stres heyecan yapma cünkü asıl heyecan stres embriyo transferinden sonra başlıyor.
Transfer sunucunuz ne oldu acaba? Bu şekilde bir yöntem yararlı oldu mu, merak ediyorum, hayırlar olsunMerhaba,
Benim de 8’inde 4 tane toplandı, 3ü döllendi. 11inde 3.gün embriyosu olarak 3 tanesi olarak transfer edildi. Doktorlar düşük yumurta rezervli kadınlar için 5.günü beklemiyorlar genelde, çünkü embriyoların 5.güne kadar gelişmesini beklemek riskli bir durum. O yüzden rahim içinde gelişimi sağlaması daha olası olduğu için 3.gün transferlerini tercih ediyorlar
Merhaba, 6 haftalık hamileyimTransfer sunucunuz ne oldu acaba? Bu şekilde bir yöntem yararlı oldu mu, merak ediyorum, hayırlar olsun
Maşallah, tebrik ederimMerhaba, 6 haftalık hamileyimpazartesi kalp atışı için gideceğiz inşallah
Merhaba maalesef bebeğimin kalp atışı durduğu için geçen hafta kürtaj oldum. Kahraman Kolday da tedavi olmuştumMaşallah, tebrik ederimnerede hangi doktorla tedavi oldunuz acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?