- 3 Haziran 2016
- 538
- 237
- 103
- 30
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.481
maşallah kaç haftalıksınız şuan göbiş baya büyümüş benim zaten göbeğim vardı şuan hiçbir değişim yokMaşallah minnosa hiç anlamıyorum. Keşke anlasam içime erkek doğdu sadece
Benim kuzum da 10 haftalık burda cinsiyet tahmini alsam ben de geçen sormuştum cevap vermedi kimse
Gebelikten önce düzdü karnım hem gaz hem bebek büyüdük bir de 4. Gebelik pört diye çıktımaşallah kaç haftalıksınız şuan göbiş baya büyümüş benim zaten göbeğim vardı şuan hiçbir değişim yok
maşallah ya bizde bugun 10+6Gebelikten önce düzdü karnım hem gaz hem bebek büyüdük bir de 4. Gebelik pört diye çıktı
10+5 bugün az önce cektim
Ne zaman öğreneceğiz acaba cuma günü güldüren kontrolüm var da soylemezmaşallah ya bizde bugun 10+6
doktor beni 8 inde çağırdı hem ikili test hem cinsiyet için inşallah belli olur ama hep erkek hissediyorumNe zaman öğreneceğiz acaba cuma günü güldüren kontrolüm var da soylemez
Şimdi nasıl oldun peki iyisindir inşallahYok çok şiddetli değil ama icerde de değil çatı ağrısı gibi
Canım senin bir dikişle ilgili bir şey mi vardı yanlış mı hatırlıyorumGebelikten önce düzdü karnım hem gaz hem bebek büyüdük bir de 4. Gebelik pört diye çıktı
10+5 bugün az önce cektim
Evet canım serklaj yapılacakCanım senin bir dikişle ilgili bir şey mi vardı yanlış mı hatırlıyorum
İyiyi şimdi geçti sanırım gaz bastırıyor ay hareketini hissettim resmen döndü icimdeŞimdi nasıl oldun peki iyisindir inşallah
Ne güzel bak o his gerçek oluyor ama ben hissedemiyorum dadoktor beni 8 inde çağırdı hem ikili test hem cinsiyet için inşallah belli olur ama hep erkek hissediyorum
Bende hissediyorum hareketlerini söylüyorum ama herkes çok erken diyip duruyoİyiyi şimdi geçti sanırım gaz bastırıyor ay hareketini hissettim resmen döndü icimde
valla bende hissediyorum pıtır pıtır bazen ama erken diyorlar yaBende hissediyorum hareketlerini söylüyorum ama herkes çok erken diyip duruyoama hissediyorumm
Yaa değilmi böyle küçük bi balık hareket ediyor sanki içimizdevalla bende hissediyorum pıtır pıtır bazen ama erken diyorlar ya
Evet yaaa bağırsak veya rahim hareketi değil 4. Gebelik artık eminim ki döndüBende hissediyorum hareketlerini söylüyorum ama herkes çok erken diyip duruyoama hissediyorumm
Herşey iyi hoşta çok fena mide yanmam var ya eşkiyor sanki midem acaba dün gece birşeyi çok yedim ondan mı olduEvet yaaa bağırsak veya rahim hareketi değil 4. Gebelik artık eminim ki döndü
Ben de akşamdan beri öyleyim yanıyor ekşiyor bi değişik oldumHerşey iyi hoşta çok fena mide yanmam var ya eşkiyor sanki midem acaba dün gece birşeyi çok yedim ondan mı olduMahfoldum sabahtan beri
1 ay sonra gel dedi vallaHaftaya varsa randevun net bir şey der doktor artık bugün 12+4 teydi benimki gösterdi cinsiyetini. Erkek bebeklerin çok belirgin oluyor
Heralde bizim bebişler çok tüylü olcakBen de akşamdan beri öyleyim yanıyor ekşiyor bi değişik oldum
Merhaba hoşgeldinbeni de gruba alır mısınız listeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?