- 19 Haziran 2021
- 1.129
- 1.321
- 83
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.301
Ben zaten devlete geçmek istiyorum yani illa bir yerden başlıycam doktor seçmek içinSık ultrasonun bebişe de sanada bir zararı olmaz ancak farklı doktorlara gitmek benlik değil. Bazıları kasap olduğu için kendimi durduk yere strese sokamam ki kavga ederim tutuklanmak istemiyorummerak ede ede el mahkum bekliyorum randevuyu
Ay o büyümüş halini bir görsemmm bir görsemmmmmYap yap bu sayede bol bol görürüz bebişleriya maşallah bide çok çabuk büyüyorlar
Bence hastanenin yakın olması önemli canım bende normalde başka bir hastane sececektim trafigin olduğu saatte çıksam 1 saatte gidemem yani. 4+1 de mi ne bir gece sancilandim yakın bir hastaneye gittik panikle o gün anladim hastane yakın olmalı diye. O hastaneden içime sinen bir doktor buldum takibe onunla başladım. Çalışıyorum da kolay oluyor muayeneler evden çıkınca arabayla en fazla 15 dakika içinde hastanedeyim. İleriki donemde karın da sisecegi için araba kullanmam zor olur belki diye yakında olsun istedim bir yandan hemde böyle acil durumlar için içim daha rahat etti.Ben zaten devlete geçmek istiyorum yani illa bir yerden başlıycam doktor seçmek içinözeldeki doktorumun doğum yaptırdığı hastane ilçede 2 saat mesafede devlet takibine başlamak için de geç kalmak istemiyorum o yüzden bi sefer birini deniycem beğenmezsem başkasını nasip artık
Ben cuma günü gittim gördüm tam böyle minyatür insan gibi görünüyorAy o büyümüş halini bir görsemmm bir görsemmmmm
Bende öyle olduğunu düşünüyorum birde sezeryanla alakasıda var benceValla benim ilk bebiş yaşım da ileri sayılir iki haftaya 35 olacagim. Daha gençken daha kolaydır eminim. Böyle bulantı sorunları sanki ileri yaş gebelikte çok gibi benimde farkettigim
Bence tamamen her gebeliğin farklı olmasıyla alakalı kızımda 25 yaşındaydım hamile kaldığımda çok daha fazla kustum fenalaşmalarım daha çoktu kilo verdim bunda da kusuyorum ama günlük hayatımı felç edip serum yiyecek kadar değil fenalaşmadım hiç. Ama bel ağrısına yaşın etkisi var benceValla benim ilk bebiş yaşım da ileri sayılir iki haftaya 35 olacagim. Daha gençken daha kolaydır eminim. Böyle bulantı sorunları sanki ileri yaş gebelikte çok gibi benimde farkettigim
15 dakika uzaklıkta seçtiğim hastaneye uzak diyenler utanır mıBen zaten devlete geçmek istiyorum yani illa bir yerden başlıycam doktor seçmek içinözeldeki doktorumun doğum yaptırdığı hastane ilçede 2 saat mesafede devlet takibine başlamak için de geç kalmak istemiyorum o yüzden bi sefer birini deniycem beğenmezsem başkasını nasip artık
Kesinliklee ben de öyle düşünüyorum. Neyin ne zaman lazım olacağı hiiiç belli olmuyor en fazla onbeş dakikada ulaşım sağlanmalı hastaneyeBence hastanenin yakın olması önemli canım bende normalde başka bir hastane sececektim trafigin olduğu saatte çıksam 1 saatte gidemem yani. 4+1 de mi ne bir gece sancilandim yakın bir hastaneye gittik panikle o gün anladim hastane yakın olmalı diye. O hastaneden içime sinen bir doktor buldum takibe onunla başladım. Çalışıyorum da kolay oluyor muayeneler evden çıkınca arabayla en fazla 15 dakika içinde hastanedeyim. İleriki donemde karın da sisecegi için araba kullanmam zor olur belki diye yakında olsun istedim bir yandan hemde böyle acil durumlar için içim daha rahat etti.
YaaaaaaBen cuma günü gittim gördüm tam böyle minyatür insan gibi görünüyormucize resmen 2 haftada o kadar fark ediyor ki
Yaaa, 15 dakika ideal ulaşım için15 dakika uzaklıkta seçtiğim hastaneye uzak diyenler utanır mı
2 saat çok ya git gel çekilmez o yol inşallah iyi bir doktor bulursun canım
Doktor takvimi devlet hastanesi de olsa özel hastanede olsa puanlamaları yorumlrı bulabileceğin bi yer belki işine yarar oraya da doktor adı soyadıyla bakabilirsin. İnsanlar iyi kötü tecrübelerini yazıyor sonra gidip muayene olursun enerjiniz de tutarsa harika olurYaaa, 15 dakika ideal ulaşım için
Ay inşallah çok teşekkür ederim araştırmalara başladım bakalım
Benim de ergenlikten kalçamda var demek ki çatlicaz çok kuru kepek dökülüyor gibi resmen karnım belim vsBende de var çok şükür yetişkinlik donemimde biraz azaldı çocuklugumda çok kötüydü özellikle yüzüm domates gibi gezerdim millet de utandım da kızardım sanardi sinir olurdum. Ama şimdi de vücudum oyle catlamaktan da korkuyorum bakalım ne olacak ergenlikte kalcam haritaya döndü. Karnım da erken çıktı geçen hafta giydiğim kot olmadı geniş olmasına rağmen. Bebiş büyüdü diye bir yandan seviniyorum ama
Ben de de cilt aşırı kuru ama normalde de kuruyduMerhaba hanımlar ben de bugün gittim 12+6çıktı ense, burun, organları her şeyi normal 2li tarama yaptırmadım o yüzden yaptırsam da bir şey değişmeyecekti zaten sağlıkla gelir umarımhepsierkeğe benziyor ama hazırlık yapma bir dahaki ay net konuşuruz dedi doktorum
Sürekli kasıklarda ağrı sancı var midem akşam ve gece feci bulanıyor hala bazen bacağım çekiyor çok yorulunca
Bir de size de sormak istediğim aşşırı cilt kuruluğu ve kaşıntı var 2 haftadır ne kremler bitirdim
Çok yazamıyorum komple özet geçtim
Benim de aynı ergenlikten kalma çatlak var ve sabah nemlendirici sürsem akşam etmeden dökülür pul pulBenim de ergenlikten kalçamda var demek ki çatlicaz çok kuru kepek dökülüyor gibi resmen karnım belim vs
Ay maşallah maşallah ne çabuk geçti zaman ya 3. Aylar bitti 4e doğru uçuyoruzKızlar günaydın güzel haberlerim var bugün ikili test sonucum çıktı şükür iyi bebek sağlıklı. Fatal dna cuma falan çıkacakmiş öylesine yaptırmış gibi oldum ama ikili testi, sonucu için bebeği görmüş oldum. Bebişin cinsiyeti de netleşti kesin erkek. Zaten büyük ihtimal erkekti. Poposunu pipisini bırakıyorum mesajaB BirNBirE S simurgggg
Benimde öyleydi canım haftan kaç şuan doktor normal dedi daha şu 2 gündür 11.5 12.7 çıkıyor yeni düzeldi ama aç olunca yine düşüyor oda normal diyor doktor yeni geldim bende sordum doktoraKızlar tansiyon düşüklüğü bebeği etkilermi? Benim hep 9a 4
10a 5 çıkıyor
Canım sen nasıl oldun çıktın mı hastahaneden şuan nasılsın?Selam kızlar. 13+2deyim. Sabah kanamam oldu hastaneye geldik. Karından baktı bebek iyi dedi ama kanama olduğu için alttan da baktı. Açıklık yok ama rahim ağzında aktif bir kanama var dedi. Düşük tehdidi sayıp bir günlük yatış veriyorum dedi. Serum antibiyotik progesteron verdiler. Şimdi yatıyorum öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?