2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Canım yanlış anlamada prilam iyi bişey değil, 2 gebeliğimdede o kadar kustum ki anlatamam her 2 doktor da bak yazıyorum ama zorda kalmadıkça içmeni istemiyorum dayanabildiğin kadar dayan dedi bulantın azaldıysa bırakman iyi olur gibi

Doktorum günde bir adet yatmadan iç dedi.
Normalde dortmus dozu. Ben tek alıyorum.
İçinde okudum. Hamileler kullanabilir yazıyor. Parolda daha masummus.
Ne gibi bir zararı olabilir sizce? Bilemedim.. benim doktorum zararsızdır tek al dedi sadece

Ben 1 yıla yakındır hasta olmamıştım hiç. Kızım kreşe başladı eylülde olduğu gibi virüsler bakteriler eve geliyo parti yapıyoruz gerçekten herkes hasta teşekkür ederim canım

12. Haftaya doğru bir rahatlıyor insan inşallah tamamen geçer ben düşündüm de 6 haftadır adam akıllı evden çıkmadım iş ve bi iki kahvaltı annemler kayınvalidemler dışında gerçekten bende çok sıkıldım ya

Bnada kusma için farklı birşey verdi prizent adını net hatrlamdm bir kez kullandım ertesi gün iki kez kustum hiç içime sinmedi bıraktım

Haftaya göre içinde ki vitaminlerden mi toksik bi etki mi yaratıyor bilemiyorum ama hatta ilk gebeliğimde su içsem kusardım 5 kiloya yakın verdim serumlarla beslendim doktor öyle diyince annem tanıdık bir eczaneye de danışmıştı içmesin abla sıksın dişini demişlerdi ki burdada bi kaç arkadaş aynı şeyi dediler. Şey gibi düşün işte antibiyotik iyi bişey değil ama bazen mecbur kalıp içiyoruz belki onun gibidir canım

Bnada kusma için farklı birşey verdi prizent adını net hatrlamdm bir kez kullandım ertesi gün iki kez kustum hiç içime sinmedi bıraktım
Valla iki doktorda ben oluk oluk kusarken bak yazıyorum ama içmeni istemiyorum dediler vardır bi bildikleri 1 tane dahi içmedim leblebiyle kusa kusa devam ettim bende

Yani bebekte ölüm riskimi yoksa anormali riski gibimi anlayamadım.
Kimi doktor güvenle iç diyor kimisi içme.. arkadaşım doğuma kadar günde dört tane aldı nur topu gibi doğurdu.
Bilmiyorumki iki haftadır içiyorum bırakayım madem.
Teşekkür ederim

Yaaa Okul olunca hastalik malesef kacinilmaz mümkün olduğu kadar uzak olsun inşallah sen de toparlanınca bi çık gez hava al canim iyi geliyor gerçekten

Kusarken içme dediler Garezleri bana değildir diye düşündüm içmedim bende
Evet her doktor görüşü çok farklı kesinlikle katılıyorum sadece dayanabiliyorsan gerek yok bence tabiki doktorun dediğinden de çok sapmamak lazım her zaman derim herkesin doktoru kendine

Yaaa Okul olunca hastalik malesef kacinilmaz mümkün olduğu kadar uzak olsun inşallah sen de toparlanınca bi çık gez hava al canim iyi geliyor gerçekten
İnşallah canım
Ben bulantılarım yüzünden gezemedim iki adım atsam midem ağzıma geldi yoksa hiç benlik hareketler değil kızıma hamileyken sabahlara kadar gezdim dolaştım millet yolda doğurcan yeter hamilesin naz yap biraz demişti
İnşallah şu günler geçsin de bol bol gezeriz

Tabi. Ama azaldı zaten ara ara oguruyorum. Bugunden itibaren içmeyim bakalım ne durumda olacağım. Dünde çok sırtım ağrıdı parol aldım. Sonra vicdan yapıyorum. Artık kopsada icmicem napim zaten d vitamini damlası, ağızda eriyen B12 ve folik asit alıyorum düzenli.onlari mutlaka al dedi doktorum umarım bişi olmaz

Sana da geçmiş olsun canım Allah şifa versin

B12 de sıkıntı olmuyor ben iğne vuruluyorum çok düşük. D vitaminini 16da yazıcam dedi ama kombin vitaminin içindede var folik asitli bıraktım artık omega3lü falan bi vitamin kullanıyorum

Banada devletin vermediği bir tanesini önerdi parayla aldım. Ağızda eriyor. D vitamini standartmis zaten. Ben şuan 10 haftaligim onu üç aydan sonra vereceğim demişti omegayi.

Merhaba , doktor bana da prilam verdi gece yatmadan 2 tane içebilirsin dedi. 1 hafta içtim sonra belki bulantım da değişiklik olur diye ara verdim 3 gündür kullanmıyorum çok az bulantım oluyor ona da dayanıyorum çubuk kraker falan

Bende birakicam galiba azaldı gibi bulantım 10. Haftada düşer 12 de kesilir demişlerdi inşallah ama dogurana kadar kusan tanıdıklarım var

Ben gebeliğin 7. Haftasından beri 4 doz alıyorum valla. Çalismasam belki içmezdim ilacı ama çok çok zorladı beni bulantı ve kusma. Çok şükür kusmam durdu iki haftadır ama bulantım çok kussam kusarim tutuyorum hep kendimi. İlk zamanlar prilami da kustugumdan bir ilaç daha verdi doktor ama onu kullanmadım bende

Bende çalışıyorum otobüse binemiyorim dışarı çıkamıyorum. Hele yiyip duşa girdiysem iki klozet bir duş oluyordu sonra tabi açlık hissi doktorumda yazınca kullandım ama üç gundur iyiyim. Sadece halsizlik ve sırt ağrım var.

Bebeğin organlarında hasar bırakabiliyomuş benim kuzenimin annesi de bulantı hapı çok kullanmış kuzenimin böbrek ve rahmi ters yerde doğdu ne olur ne olmaz ilaç sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…