• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Kızlar benden bayağı bir su geliyor iç çamaşırdan çıkıp pijama ya kadar geçiyor hiç başına gelen oldumu 8+5 günlük hamileyim 🥹

Ben de 9+6 da kaybetmişim üstüne tatile gitmişim mutlu mesut pozlar vermişim tatilden döndük cinsiyet ogrencez diye gitmiştik kiii 13+3 te öğrendik neler olduğunu, 9+6 da kaybeder kaybetmez anlamış olsaydım bu kadar etkilenmezdim diye düşünüyorum, bu sefer o kadar geç gidemem doktora onda da 3 haftalıkken öğrenmiştim hamileliği, iyice hamileliğe kaptirmistim kendimi hiç aklıma kötü bişey gelmemişti. Bence 2 Şubat çok uzun bir süre, devletten randevu bak o arada tek amaç kalp atışı duyup rahatlamak, bana iyi geldi cuma günü bebisi görmek, kalp atışını duydum ya doktora diyecektim tamam bişey demene gerek yok tek merak ettiğim buydu 😅 eşine haber vermene bile gerek yok devlette randevu olmuyor genelde ama talep oluştur, biri iptal edince sıra geliyor, zaten devlette eşler alınmıyor içeri, gider görürsün için rahatlar daha mutlu geçirirsin günleri
Yapcam bunu mutlaka 😂😂 sadece tek sorun Dr diyo şikayetin ne dicm ikili test dick e onu yaptırdım bana bir bahane bul devlet soryo bizde en son ne zaman geldin şikayetin ne diye

Canım internetten fetal kalp atışı için cihaz alsana 14.hafta diyor ama yorumlarında 11-12den itibaren kalp atışını dinledim diyenler vardı bi araştır istersen
Bı arastirayim canım ilerleyen haftalar için diye biliyorum ben de, o zamana hareketlerini hissederim ona ne gerek kalacak ki diye düşünmüştüm ama 11-12 de duyulabiliyorsa alırım

Bı arastirayim canım ilerleyen haftalar için diye biliyorum ben de, o zamana hareketlerini hissederim ona ne gerek kalacak ki diye düşünmüştüm ama 11-12 de duyulabiliyorsa alırım
Başta ben de öyle düşündüm ama acura diye bi marka çıkmış 12.hafta itibariyle diyo bi de hareket hissedince uyuduğu az hareket ettiği zaman da endişe etmemek için idealmiş. Sağlık ocaklarında var ama evde olması çok daha pratik gibi

Yapcam bunu mutlaka 😂😂 sadece tek sorun Dr diyo şikayetin ne dicm ikili test dick e onu yaptırdım bana bir bahane bul devlet soryo bizde en son ne zaman geldin şikayetin ne diye
Uydur geç 😅 en son 1 ay önce gittim de kim sistemden bakacak 😅 ya da düştüm ettim ayağım kaydı bebis iyi mi diye bakmak istedim içim rahat etmedi falan deeee

Başta ben de öyle düşündüm ama acura diye bi marka çıkmış 12.hafta itibariyle diyo bi de hareket hissedince uyuduğu az hareket ettiği zaman da endişe etmemek için idealmiş. Sağlık ocaklarında var ama evde olması çok daha pratik gibi
Çok teşekkürler canım bakıyorum birazdan:)

Kızlar benden bayağı bir su geliyor iç çamaşırdan çıkıp pijama ya kadar geçiyor hiç başına gelen oldumu 8+5 günlük hamileyim 🥹
Progestan fitil kullanıyorum bende de oluyor sürekli çamaşır değiştiriyorum . Diğer gebeliğimde de olmuştu hatta dru arayıp suyum geldi demiştim😂 oda idrar kaçırıyorsun dedi🤣

Back