- Konu Sahibi sacibelinde
- #5.201
Evet canım hastanedeyim sabaha kadar kontrol altında tutacaklar. İlaç falan veriyorlar ama daha öyle kanama olmadı çok şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım hastanedeyim sabaha kadar kontrol altında tutacaklar. İlaç falan veriyorlar ama daha öyle kanama olmadı çok şükür
Çok şükür canım benimEvet canım hastanedeyim sabaha kadar kontrol altında tutacaklar. İlaç falan veriyorlar ama daha öyle kanama olmadı çok şükür
Çok şükürEvet canım hastanedeyim sabaha kadar kontrol altında tutacaklar. İlaç falan veriyorlar ama daha öyle kanama olmadı çok şükür
İnşaallah canım çok sağolÇok şükür canım benimyine haberdar et bizi inşallah bir şey olmayacak durmuş zaten kanaman
![]()
İlk haftalarda bir iki gün oldu bana da ama öyle pijamaya geçecek kadar değil. Bana normal gibi geldi canım ama içim rahat etsin diyorsan doktora görün istersenKızlar hiç başına gelen yok mu
Yarın randevu aldım gideceğim inşallah bir şey yokturİlk haftalarda bir iki gün oldu bana da ama öyle pijamaya geçecek kadar değil. Bana normal gibi geldi canım ama içim rahat etsin diyorsan doktora görün istersen
Yapcam bunu mutlakaBen de 9+6 da kaybetmişim üstüne tatile gitmişim mutlu mesut pozlar vermişim tatilden döndük cinsiyet ogrencez diye gitmiştik kiii 13+3 te öğrendik neler olduğunu, 9+6 da kaybeder kaybetmez anlamış olsaydım bu kadar etkilenmezdim diye düşünüyorum, bu sefer o kadar geç gidemem doktora onda da 3 haftalıkken öğrenmiştim hamileliği, iyice hamileliğe kaptirmistim kendimi hiç aklıma kötü bişey gelmemişti. Bence 2 Şubat çok uzun bir süre, devletten randevu bak o arada tek amaç kalp atışı duyup rahatlamak, bana iyi geldi cuma günü bebisi görmek, kalp atışını duydum ya doktora diyecektim tamam bişey demene gerek yok tek merak ettiğim buydueşine haber vermene bile gerek yok devlette randevu olmuyor genelde ama talep oluştur, biri iptal edince sıra geliyor, zaten devlette eşler alınmıyor içeri, gider görürsün için rahatlar daha mutlu geçirirsin günleri
Progestan fitil kullanıyo musun canım o çok yapıyo öyle akıntıKızlar benden bayağı bir su geliyor iç çamaşırdan çıkıp pijama ya kadar geçiyor hiç başına gelen oldumu 8+5 günlük hamileyim![]()
Bı arastirayim canım ilerleyen haftalar için diye biliyorum ben de, o zamana hareketlerini hissederim ona ne gerek kalacak ki diye düşünmüştüm ama 11-12 de duyulabiliyorsa alırımCanım internetten fetal kalp atışı için cihaz alsana 14.hafta diyor ama yorumlarında 11-12den itibaren kalp atışını dinledim diyenler vardı bi araştır istersen
Canım çok geçmiş olsun yarına kanama tamamen biter ve bebişin de çok iyi olduğunu görüp öyle eve çıkarsın inşallahEvet canım hastanedeyim sabaha kadar kontrol altında tutacaklar. İlaç falan veriyorlar ama daha öyle kanama olmadı çok şükür
Başta ben de öyle düşündüm ama acura diye bi marka çıkmış 12.hafta itibariyle diyo bi de hareket hissedince uyuduğu az hareket ettiği zaman da endişe etmemek için idealmiş. Sağlık ocaklarında var ama evde olması çok daha pratik gibiBı arastirayim canım ilerleyen haftalar için diye biliyorum ben de, o zamana hareketlerini hissederim ona ne gerek kalacak ki diye düşünmüştüm ama 11-12 de duyulabiliyorsa alırım
Yok canım ama hapını kullanıyorumProgestan fitil kullanıyo musun canım o çok yapıyo öyle akıntı
Uydur geçYapcam bunu mutlakasadece tek sorun Dr diyo şikayetin ne dicm ikili test dick e onu yaptırdım bana bir bahane bul devlet soryo bizde en son ne zaman geldin şikayetin ne diye
Bak buna çok sevindim benim gibi çılgın anneler de varmış ben uzun yolu bahane edecem diye plan kurarken senin msjUydur geçen son 1 ay önce gittim de kim sistemden bakacak
ya da düştüm ettim ayağım kaydı bebis iyi mi diye bakmak istedim içim rahat etmedi falan deeee
Çok teşekkürler canım bakıyorum birazdan:)Başta ben de öyle düşündüm ama acura diye bi marka çıkmış 12.hafta itibariyle diyo bi de hareket hissedince uyuduğu az hareket ettiği zaman da endişe etmemek için idealmiş. Sağlık ocaklarında var ama evde olması çok daha pratik gibi
Bak buna çok sevindim benim gibi çılgın anneler de varmış ben uzun yolu bahane edecem diye plan kurarken senin msj![]()
Tamam işte bu yüzden muhtemelen canım ben de fitil olarak kullanıyorum onun yan etkisi oluyor bendeYok canım ama hapını kullanıyorum
Progestan fitil kullanıyorum bende de oluyor sürekli çamaşır değiştiriyorum . Diğer gebeliğimde de olmuştu hatta dru arayıp suyum geldi demiştimKızlar benden bayağı bir su geliyor iç çamaşırdan çıkıp pijama ya kadar geçiyor hiç başına gelen oldumu 8+5 günlük hamileyim![]()