2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Allah yardımcımız olsun ya bende aynı her yere çatıyorum hayırlısı ile geçse rahatlasak cidden her gebelik farklı derlerdi doğruymuş birde ilkinde daha gençtim yaş ilerledikçede zorlaşıyormuş herşey

Evet doğru görmüşsün canım buna inan ikinci doğum daha kolay oluyor. Aynen öyle güzelce alacağız bebisleri kucağımıza

Valla benim ilk bebiş yaşım da ileri sayılir iki haftaya 35 olacagim. Daha gençken daha kolaydır eminim. Böyle bulantı sorunları sanki ileri yaş gebelikte çok gibi benimde farkettigim

Günaydın kızlar malum salgın arttı herkes hasta ben de yakalanmadan grip aşısı yaptırsam diyorum ama hamileyken olur mu var mı bilginiz

Selam minnoşlar ve anneleri

Gripten gözümü açamadığım 2 gün geçirdim bugün işe gidemedim aşırı halsizim. Kusmalarım azaldı 3-4 günde bir kusuyorum hafif mide bulantısıyla devam ediyorum. Bakamadım inşallah herkes iyidir

B bebekbeklemece canım nasıl oldun doktora gidecektin diye hatırlıyorum ?
V vera_61 canım çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın sende bebişte toparlarsınız inşallah

Benim bulantılarım azaldı yinede hapı içiyorum tamamen biterse doktoruma sorup prilami keseceğim.
Ama bel ve sırt ağrım fena. Sıcak su felan koyuyorum sırtıma halsizimde.. bana 9 ay nasıl bitecek sabır sabır

Çok çok geçmiş olsun herkes hasta yav korkuyorum ben de umarım olmam ilk haftalarda olmuştum gerçekten zor geçiyor
Bende de bulantı devam. Zor yiyordum ama iştahım günden güne iyiye gidiyor gibi hissediyorum
Dün uzun zaman sonra yürüyüş yaptık, belim baya bi ağrıdı biraz daha geçsin ufak ufak egzersizlere başlamak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…