- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.221
Kesinlikle öyleNe yapayım bizi anlayan doktor bulmak zor başımın çaresine bakmaya çalışıyorum
Yok canım ama hapını
İnşallah canımTamam işte bu yüzden muhtemelen canım ben de fitil olarak kullanıyorum onun yan etkisi oluyor bende
Allah yardımcımız olsun ya bende aynı her yere çatıyorum hayırlısı ile geçse rahatlasak cidden her gebelik farklı derlerdi doğruymuş birde ilkinde daha gençtim yaş ilerledikçede zorlaşıyormuş herşeyCanım bende aynı durumdayim dün sürekli uyudum bugün kahve içtim artık biraz kendime geleyim artık diye. Gerginligimde var pimi çekilmiş bomba gibi geziyorum dünden beri aşırı fırtına var bulunduğum şehirde tikildim kaldım eve kılımı kipirdatacak halim yok. Bir de dün akşam çok bulantım oldu yine. O yüzden de uyuyorum sanırım kusmamak için. Şu birkaç haftayı da geçirirseydik hayırlısı ile. Valla bende çok sıkıldım bu halimden.
İnşallah canımProgestan fitil kullanıyorum bende de oluyor sürekli çamaşır değiştiriyorum . Diğer gebeliğimde de olmuştu hatta dru arayıp suyum geldi demiştimoda idrar kaçırıyorsun dedi
Evet doğru görmüşsün canım buna inan ikinci doğum daha kolay oluyor. Aynen öyle güzelce alacağız bebisleri kucağımızaRüyamda doğum yapıyorum aşırı kolay bir şekilde, ondan sonra da kalkıp direkt çocuğa bakabiliyorum ve diyorum ki nasıl oldu ki sıfır ağrı sancım var diye düşünüyordumilkinde normal doğumdu ama aşırı dikiş olduğu için iç ve dıştan, sezeryanlidan beter sancım vardı, doktor da ikinci doğumun aşırı kolay olacak doğum sonrası da biseyin olmayacak diye diye dikmişti beni iç dış bir güzel
Evet canım serklaj yapılacak maalesef ve umarım geri kalan hamileliği de ayakta iyi geçireceğim.Senin dikiş mi atilacakti canım, isim karistirmiyorum değil mi, git takip ettir hem bebisi de görmüş olursun
Çok geçmiş olsun çok şükür inşallah daha iyiye gider canımKızlar taburcu oluyorum inşaallah. Kanama kahverengiye döndü. Doktor progestan verdi hap olarak. Yat dinlen, perşembe kontrole gel dedi.
Sağol canım inşaallahÇok geçmiş olsun çok şükür inşallah daha iyiye gider canım
Ahh canım çok şükür rahim ağzındaki zaten biter gider inşallah bir daha olmazKızlar taburcu oluyorum inşaallah. Kanama kahverengiye döndü. Doktor progestan verdi hap olarak. Yat dinlen, perşembe kontrole gel dedi.
Geçmiş olsun canım sevindim hem minigin hem de senin sağlıklı olmana.Kızlar taburcu oluyorum inşaallah. Kanama kahverengiye döndü. Doktor progestan verdi hap olarak. Yat dinlen, perşembe kontrole gel dedi.
Valla benim ilk bebiş yaşım da ileri sayılir iki haftaya 35 olacagim. Daha gençken daha kolaydır eminim. Böyle bulantı sorunları sanki ileri yaş gebelikte çok gibi benimde farkettigimAllah yardımcımız olsun ya bende aynı her yere çatıyorum hayırlısı ile geçse rahatlasak cidden her gebelik farklı derlerdi doğruymuş birde ilkinde daha gençtim yaş ilerledikçede zorlaşıyormuş herşey
Aminnnnn çok hevesliyiz Allah hevesimizi boşa çıkarmasın inşallahAllah'ım bu minnoslari kardeşlerine kavustursun inşallah sağ salim dogsunlar
Gebeliğin her döneminde yapılıyor diye hatırlıyorum doktoruna danış canım yineGünaydın kızlar malum salgın arttı herkes hasta ben de yakalanmadan grip aşısı yaptırsam diyorum ama hamileyken olur mu var mı bilginiz
Aa iyi ozaman sağol canım sorarım yine deGebeliğin her döneminde yapılıyor diye hatırlıyorum doktoruna danış canım yine
Çok çok geçmiş olsun herkes hasta yav korkuyorum ben de umarım olmam ilk haftalarda olmuştum gerçekten zor geçiyorSelam minnoşlar ve anneleri
Gripten gözümü açamadığım 2 gün geçirdim bugün işe gidemedim aşırı halsizim. Kusmalarım azaldı 3-4 günde bir kusuyorum hafif mide bulantısıyla devam ediyorum. Bakamadım inşallah herkes iyidir
B bebekbeklemece canım nasıl oldun doktora gidecektin diye hatırlıyorum ?
V vera_61 canım çok geçmiş olsun Allah tekrarını yaşatmasın sende bebişte toparlarsınız inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?