2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Kızlar benden bayağı bir su geliyor iç çamaşırdan çıkıp pijama ya kadar geçiyor hiç başına gelen oldumu 8+5 günlük hamileyim

Yapcam bunu mutlaka sadece tek sorun Dr diyo şikayetin ne dicm ikili test dick e onu yaptırdım bana bir bahane bul devlet soryo bizde en son ne zaman geldin şikayetin ne diye

Canım internetten fetal kalp atışı için cihaz alsana 14.hafta diyor ama yorumlarında 11-12den itibaren kalp atışını dinledim diyenler vardı bi araştır istersen
Bı arastirayim canım ilerleyen haftalar için diye biliyorum ben de, o zamana hareketlerini hissederim ona ne gerek kalacak ki diye düşünmüştüm ama 11-12 de duyulabiliyorsa alırım

Bı arastirayim canım ilerleyen haftalar için diye biliyorum ben de, o zamana hareketlerini hissederim ona ne gerek kalacak ki diye düşünmüştüm ama 11-12 de duyulabiliyorsa alırım
Başta ben de öyle düşündüm ama acura diye bi marka çıkmış 12.hafta itibariyle diyo bi de hareket hissedince uyuduğu az hareket ettiği zaman da endişe etmemek için idealmiş. Sağlık ocaklarında var ama evde olması çok daha pratik gibi

Yapcam bunu mutlaka sadece tek sorun Dr diyo şikayetin ne dicm ikili test dick e onu yaptırdım bana bir bahane bul devlet soryo bizde en son ne zaman geldin şikayetin ne diye
Uydur geç en son 1 ay önce gittim de kim sistemden bakacak ya da düştüm ettim ayağım kaydı bebis iyi mi diye bakmak istedim içim rahat etmedi falan deeee

Çok teşekkürler canım bakıyorum birazdan:)

Kızlar benden bayağı bir su geliyor iç çamaşırdan çıkıp pijama ya kadar geçiyor hiç başına gelen oldumu 8+5 günlük hamileyim
Progestan fitil kullanıyorum bende de oluyor sürekli çamaşır değiştiriyorum . Diğer gebeliğimde de olmuştu hatta dru arayıp suyum geldi demiştim oda idrar kaçırıyorsun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…