- 30 Haziran 2013
- 21.847
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.884
- 498
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.181
Benim dönüşüm yok canım. Ama eşim annem babam derse görüşebilir ona karışmam. Böbrek yetmezliği 3 yıl iki yıl da diyaliz sureci bir yıldır da nakilli. Bu yaklaşık 6 7 yıllık bir süreç ve bu süreçte eşimi yüzüstü bırakmadan önce de bana karşı çok saygısıliklari oldu .O kadar diyorsunbebeği bilmeyecek kadarsa hiç dönüşü yoktur
Canım bende aynı durumdayim dün sürekli uyudum bugün kahve içtim artık biraz kendime geleyim artık diye. Gerginligimde var pimi çekilmiş bomba gibi geziyorum dünden beri aşırı fırtına var bulunduğum şehirde tikildim kaldım eve kılımı kipirdatacak halim yok. Bir de dün akşam çok bulantım oldu yine. O yüzden de uyuyorum sanırım kusmamak için. Şu birkaç haftayı da geçirirseydik hayırlısı ile. Valla bende çok sıkıldım bu halimden.Valla dün akşam 8 yattım ertesi gün 10a kadar şurada 3 saattir ayaktayım aha gene gitti halim canım kalmadı kolumu kaldıracak mecal kalmadı bende valla şu halimden bıktım usandım artık buraya yazmak sormak istediğim çok şey var bir bakıyorum çoktan konuşulmuş sorulmuş insan tekrar sormaya yazmaya çekiniyor
Canım geçmiş olsun inşallah hemen kanaman durur bebek iyiymiş en azındanSelam kızlar. 13+2deyim. Sabah kanamam oldu hastaneye geldik. Karından baktı bebek iyi dedi ama kanama olduğu için alttan da baktı. Açıklık yok ama rahim ağzında aktif bir kanama var dedi. Düşük tehdidi sayıp bir günlük yatış veriyorum dedi. Serum antibiyotik progesteron verdiler. Şimdi yatıyorum öyle
Kutudan balon çıkarken yükselmesi güzel oluyor, helyumlu balonlar da çok maaliyetli olur şimdi 15 tane krom pembe ve pastel pembe ve 15 tane krom mavi ve pastel mavi, 2 tane de balon standı 500 falan ediyor cinsiyet balonu iki set almıştım hamile kalmadan önceBende öyle bişey düşündüm. Yılbaşında Ankarada olcam eşim de gelecek ananemlee teyzemler toplancaz hep birlikte öğrenelim diyorumbalon mu çıksa kutudan yoksa balon mu patlatsak karar veremedim
Ben de ilk gebelikte netten çatlak için hangi yağlar iyi diye araştırıp 10 küsur yağ aldım sonra onları karıştırdım öyle iğrenç bir koku elde ettim ki anlatamamben doğal yağlardan kullanmayı düşünüyorum aktar usulü12. haftadan sonra ideal bence
Bu beeeennn koca tarafı komple erkekBelki senin hissin doğrudur bakalım ne olcak koca tarafı hep erkek zaten bakalım
Gerçekten mi yaaa üzüldüm şuan çok umutlanmıştımBen de ilk gebelikte netten çatlak için hangi yağlar iyi diye araştırıp 10 küsur yağ aldım sonra onları karıştırdım öyle iğrenç bir koku elde ettim ki anlatamamayrıca hiç surmemisim gibi catladim baya fazla
Bu korkuyla ben de cuma günü gittim, doktor kaçıncı gebelik dedi, bir oğlum var bir kaybım var bu 3.dedim, şuan kacinci haftadasin dedi, 9+5 dedim, kaybın kaç artı kactaydi dedi 9+6 dedim bı gulumsedi anlaşıldı kalbi atiyor mu onu duymaya gelmişiz dedi bı gülümsedi, kızlar bugün 10 haftalık olduk çok şükür, mide bulantim devam ettikçe seviniyorum, her mide bulantisinda Allah'ım sana çok şükür diyorumAyy inşallah her seferinde bir korkuyla gidiyorum kalbi atıyor mu iyi mi büyümüş mu yeterince
Organizatör tuttum canım arka plan yarısı pembe yarısı mavi stand var önünde bişeyler falan. Kadın iki seçenek sundu ya siyah cinsiyet balonu patlatma ya da kutudan balon çıkmaKutudan balon çıkarken yükselmesi güzel oluyor, helyumlu balonlar da çok maaliyetli olur şimdi 15 tane krom pembe ve pastel pembe ve 15 tane krom mavi ve pastel mavi, 2 tane de balon standı 500 falan ediyor cinsiyet balonu iki set almıştım hamile kalmadan önceonlarla 600 e yakın, helyum da işin içine karışırsa balonlara 1000 lira gitmiş olacak helyum gereksiz pahalı benim için :) tabi istegin hevesin o yondeyse yap içinde kalmasın :)
Ayniyiz, hemen hemen benimde bir oğlum var ikincisini kaybetmiş tim kalbi durmuştu bir ay sonra öğrenmiştim çok korkuyorum bende eşim bugün biraz rahat bırak düşünmemeye çalış diyo ama elimde değil bu ayın 21 de gitmiştim daha 4 gün oldu diğer randevu iki Şubat devlete detaylı ultrason ben o Zaman kadar nasıl dayancm bilmiyorumBu korkuyla ben de cuma günü gittim, doktor kaçıncı gebelik dedi, bir oğlum var bir kaybım var bu 3.dedim, şuan kacinci haftadasin dedi, 9+5 dedim, kaybın kaç artı kactaydi dedi 9+6 dedim bı gulumsedi anlaşıldı kalbi atiyor mu onu duymaya gelmişiz dedi bı gülümsedi, kızlar bugün 10 haftalık olduk çok şükür, mide bulantim devam ettikçe seviniyorum, her mide bulantisinda Allah'ım sana çok şükür diyoruminşallah sorunsuz geçer ama mimli haftalardayim korkum tavan, devletten randevu buldukça gidiyorum ozeldeki randevumdan önce, bu persembeye de üniversite hastanesinden buldum randevu 10+4 olacağız ona da gideceğim, ozeldeki kendi doktoruma 12+1 de gideceğim, önceki kötü tecrubeden sonra doktorun 4 haftada bir gel demesini dinleyemiyorum maalesef 12 de özele gittikten sonra yine devletten ve üniversiteden randevu bakarim, hareketlerini hissedene kadar böyle gidecek gibiyim korkum azalmıştı ama işte 9+6 da kaybedince diğerini bu hafta baya stres yaptım
Bebislerimiz bı doğsun bize en büyük terapi onlar olacaklarYarın benim de kontrolüm var 9+2 olmuş oluyoruz, ama hiç bişey hissetmiyorum yine bebeği kaybedeceğim diye bağlanmaktan kaçınıyorum umarım her şey yolundadır… öyle bir psikolojideyimki herşey yolundaysa şaşıracağımbu konuyla ilgili terapi almaya başladım ama hayırlısı bakalım …
Seni o kadar iyi anlıyorum ki her kayıp haftada yaklaştığında aynı şeyi hissetmiştim kızımda. Şimdi bir tık daha rahatım ama yine sık sık gidiyorum ben de meme hassasiyeti devam ediyor. Ona bakıyorum ben de gazim çok fazla ama bir yerdebebegim çok guclu ondan oluyor diyorum mutlu da oluyorum sağ salim dogsunlar da bu ara yeni takıntı eklendi. 38 yaşındayım riskler yüksek 12. Haftayı nasıl edicem bilmiyorum. Bugün ben de 10arti 1 oldum salı günü buradaki duruma rahim ağzı olcturmek için gideceğim ya da cuma günüBu korkuyla ben de cuma günü gittim, doktor kaçıncı gebelik dedi, bir oğlum var bir kaybım var bu 3.dedim, şuan kacinci haftadasin dedi, 9+5 dedim, kaybın kaç artı kactaydi dedi 9+6 dedim bı gulumsedi anlaşıldı kalbi atiyor mu onu duymaya gelmişiz dedi bı gülümsedi, kızlar bugün 10 haftalık olduk çok şükür, mide bulantim devam ettikçe seviniyorum, her mide bulantisinda Allah'ım sana çok şükür diyoruminşallah sorunsuz geçer ama mimli haftalardayim korkum tavan, devletten randevu buldukça gidiyorum ozeldeki randevumdan önce, bu persembeye de üniversite hastanesinden buldum randevu 10+4 olacağız ona da gideceğim, ozeldeki kendi doktoruma 12+1 de gideceğim, önceki kötü tecrubeden sonra doktorun 4 haftada bir gel demesini dinleyemiyorum maalesef 12 de özele gittikten sonra yine devletten ve üniversiteden randevu bakarim, hareketlerini hissedene kadar böyle gidecek gibiyim korkum azalmıştı ama işte 9+6 da kaybedince diğerini bu hafta baya stres yaptım
Rüyamda doğum yapıyorum aşırı kolay bir şekilde, ondan sonra da kalkıp direkt çocuğa bakabiliyorum ve diyorum ki nasıl oldu ki sıfır ağrı sancım var diye düşünüyordumİkinci gebelikler de doğum sonrası da daha rahat oluyor.
Canım internetten fetal kalp atışı için cihaz alsana 14.hafta diyor ama yorumlarında 11-12den itibaren kalp atışını dinledim diyenler vardı bi araştır istersenBu korkuyla ben de cuma günü gittim, doktor kaçıncı gebelik dedi, bir oğlum var bir kaybım var bu 3.dedim, şuan kacinci haftadasin dedi, 9+5 dedim, kaybın kaç artı kactaydi dedi 9+6 dedim bı gulumsedi anlaşıldı kalbi atiyor mu onu duymaya gelmişiz dedi bı gülümsedi, kızlar bugün 10 haftalık olduk çok şükür, mide bulantim devam ettikçe seviniyorum, her mide bulantisinda Allah'ım sana çok şükür diyoruminşallah sorunsuz geçer ama mimli haftalardayim korkum tavan, devletten randevu buldukça gidiyorum ozeldeki randevumdan önce, bu persembeye de üniversite hastanesinden buldum randevu 10+4 olacağız ona da gideceğim, ozeldeki kendi doktoruma 12+1 de gideceğim, önceki kötü tecrubeden sonra doktorun 4 haftada bir gel demesini dinleyemiyorum maalesef 12 de özele gittikten sonra yine devletten ve üniversiteden randevu bakarim, hareketlerini hissedene kadar böyle gidecek gibiyim korkum azalmıştı ama işte 9+6 da kaybedince diğerini bu hafta baya stres yaptım
Allah'ım bu minnoslari kardeşlerine kavustursun inşallah sağ salim dogsunlarVideoya bakıp bakıp ağladım o kadar güzel tepkiler verdi ki anlatamam. Anne gerçekten mi karnında bebeği görmeye gidicek miyiz çok sevindim sarıldı bana falan duygu patlaması yaşadı çocuğum
O zaman okeyyy sıkıntı yok videolarını izle biraz hangisi hoşuna giderse :)Organizatör tuttum canım arka plan yarısı pembe yarısı mavi stand var önünde bişeyler falan. Kadın iki seçenek sundu ya siyah cinsiyet balonu patlatma ya da kutudan balon çıkma
Ben de 9+6 da kaybetmişim üstüne tatile gitmişim mutlu mesut pozlar vermişim tatilden döndük cinsiyet ogrencez diye gitmiştik kiii 13+3 te öğrendik neler olduğunu, 9+6 da kaybeder kaybetmez anlamış olsaydım bu kadar etkilenmezdim diye düşünüyorum, bu sefer o kadar geç gidemem doktora onda da 3 haftalıkken öğrenmiştim hamileliği, iyice hamileliğe kaptirmistim kendimi hiç aklıma kötü bişey gelmemişti. Bence 2 Şubat çok uzun bir süre, devletten randevu bak o arada tek amaç kalp atışı duyup rahatlamak, bana iyi geldi cuma günü bebisi görmek, kalp atışını duydum ya doktora diyecektim tamam bişey demene gerek yok tek merak ettiğim buyduAyniyiz, hemen hemen benimde bir oğlum var ikincisini kaybetmiş tim kalbi durmuştu bir ay sonra öğrenmiştim çok korkuyorum bende eşim bugün biraz rahat bırak düşünmemeye çalış diyo ama elimde değil bu ayın 21 de gitmiştim daha 4 gün oldu diğer randevu iki Şubat devlete detaylı ultrason ben o Zaman kadar nasıl dayancm bilmiyorum
Senin dikiş mi atilacakti canım, isim karistirmiyorum değil mi, git takip ettir hem bebisi de görmüş olursunSeni o kadar iyi anlıyorum ki her kayıp haftada yaklaştığında aynı şeyi hissetmiştim kızımda. Şimdi bir tık daha rahatım ama yine sık sık gidiyorum ben de meme hassasiyeti devam ediyor. Ona bakıyorum ben de gazim çok fazla ama bir yerdebebegim çok guclu ondan oluyor diyorum mutlu da oluyorum sağ salim dogsunlar da bu ara yeni takıntı eklendi. 38 yaşındayım riskler yüksek 12. Haftayı nasıl edicem bilmiyorum. Bugün ben de 10arti 1 oldum salı günü buradaki duruma rahim ağzı olcturmek için gideceğim ya da cuma günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?