2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Evet canım erken haftalarda oldu hep 6-7 haftalar arasında kayıplarım oldu ilk defa 17 haftaya geldi gelebildim çok şükür ama o da öyle tansiyondan dolayı beni çok korkutuyor olmasa gözükeceğim daha önce hiç bununla alakalı bir sorunum olmadığı için ilk defa gideceğim kardiyolojiye mi gözükmem gerekiyor acaba

İlk gidersin sana ölçüm için bir hafta verir kalbinin yapısına fonksiyonlarına bakar. Gerekirse ilaç başlar ama sürekli mi 13 bu haftalarda belki çok etkilemez de son haftalarda zorlayabilir

İlk gidersin sana ölçüm için bir hafta verir kalbinin yapısına fonksiyonlarına bakar. Gerekirse ilaç başlar ama sürekli mi 13 bu haftalarda belki çok etkilemez de son haftalarda zorlayabilir
Vallahi canım benim hamile olmadan önceki tansiyonum da hep 12. 12. 5 şeklindeydi hamilelikte de yani bu baş ağrısından sonra tuttuklarında 13-13-7 13 8 taş patlasın onu çok zorlarsa 14 olabiliyor işte ben de bunun için biraz korkuyorum ama evdeki dijital tansiyon aleti ilk ölçtüğümde 13. 2 hemen ardından 13.89sonra 12 .2 şeklinde yani tansiyon aletinde bir sıkıntı var yoksa tansiyonunmuş bu ara böyle bilmiyorum ben de o yüzden yarın bir sağlık ocağına uğrayıp orada ölçtrüp tansiyon aletimi de orada göstereceğim çünkü 4-5 yıla ait bir tansiyon aleti

Tansiyonunu olcerken mutlaka en az bir beş dakika dinlenmiş ol otur derin nefes al ve sağ kolundan ölç. Bana Dr aort sol taraftan çıkar sağ tarafa önce dağıtır.
Soldan ölçüm düşük çıkabilir demişti

Selam kızlar. 13+2deyim. Sabah kanamam oldu hastaneye geldik. Karından baktı bebek iyi dedi ama kanama olduğu için alttan da baktı. Açıklık yok ama rahim ağzında aktif bir kanama var dedi. Düşük tehdidi sayıp bir günlük yatış veriyorum dedi. Serum antibiyotik progesteron verdiler. Şimdi yatıyorum öyle

Ben Bahçelievler Memorial Hastanesi Aylin Tatlıadıma gidiyorum çok memnunum tavsiye ederim. Onun dışında koç Üniversitesi hastanesi var Engin Türkgeldi teyzemin doğum yaptığı yer ve doktor çok memnundu bana daha uzak diye gidemedim. Bunlara bakabilirsin canım

Anladım teşekkür ederim ben de bir hafta takip edeceğim baktım böyle bu seyirlerde izleniyor direkt doktora gideceğim

Kaç haftalıksın canım. Ters bi durum olmuş muydu evde falan

Beni de doktorum arası az önce burda yaptırdığım tahlil sonuçlarını atmıştım onları sisteme giriyormuş ikinci soyadımı sordu aklına gelmemiş bi de ishalin nasıl oldu enerjin iyi mi diye sordu. Dışarda olduğuna göre enerjin güzel dedi İlgili doktorun hali bir başka oluyor ya

Çok teşekkür ederim canım bakacağım

Ah canım geçmiş olsun inşallah iyi gelir verdikleri şeyler. Sebebi vs var mıymış neden oldu acaba

Geçen sene oğlumda olmuştu 1 hafta sürüyor zıbınla gezdirin dedi 4 saate bir ateş düşürücü ile özel antibiyotiği vardı onu içti geçmiş olsun aşırı zor bir hastalık

Kızlar bende ishal var 2 gündür geçmiyor doktoruma sordum hastalarımın yarısı ishal bu ara salgın var dikkat edin dedi. Beslenme önerisi falan yaptı. Sizde de var mı
Bugün 3. Günüm tam 4 5 gündür 24 saatin 16 18 saati uyuyorum artık eşim neyin var diyor 2li dışında normal randevuda aldım doktora gidicem bende vitaminim düştü her halde diyorum

Kızlar grip oldum ne önerirsiniz herşeyden korkuyorum zarar vericek bebeğime diye. Malum ilaçta kullanamıyoruz
Bol bol portakal sık iç mandalina tüket haftada 1 ıhlamur içebilirsin ben böyle yapmıştım canım ıhlamuruda doktor demişti çok tüketme ama iç diye

Valla bacım tansiyonum devamlı 10.5 doktor normal diyip duruyor 13 iyi 9 sınır diye biliyorum ama gene iyi tansiyonun

Çok geçmiş olsun canım haber ver mutlaka inşallah sağlıkla sıhhatle atlatın bu dönemi yat bol bol dinlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…