- 2 Kasım 2023
- 619
- 867
- 18
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #4.921
Ben erkek diye düşünüyorum inşalllah yanılmamKızlar bende hastaneden geldim ilaç sormak için gitmiştim cinsiyet tahmini yapabilecek varmı lütfenn
Gerçekten miiiBen erkek diye düşünüyorum inşalllah yanılmam
Erkek benceKızlar bende hastaneden geldim ilaç sormak için gitmiştim cinsiyet tahmini yapabilecek varmı lütfenn
Nubu dik duruyor canımGerçekten miii
Nubu nekiNubu dik duruyor canımAllah gönlüne göre versin inşallah
Benim içimden nedense kız geçti hissiyatım o yönde ama ultrasonda da pipi gibi bişey de varKızlar bende hastaneden geldim ilaç sormak için gitmiştim cinsiyet tahmini yapabilecek varmı lütfenn
Bence erkek alttaki kordonsa üstteki pipi
Ben niye göremiyorum yaBence erkek alttaki kordonsa üstteki pipi
Yaaa benim beynim yandıBenim içimden nedense kız geçti hissiyatım o yönde ama ultrasonda da pipi gibi bişey de var
Benimkinede bakarmisnnnBence erkek alttaki kordonsa üstteki pipi
İşte bacak açısı mı diyorlar artık pipi gibi görünen şey mi bilmiyorm ama dik işteNubu neki
Heee tamamİşte bacak açısı mı diyorlar artık pipi gibi görünen şey mi bilmiyorm ama dik işte
Yaa benim bebişte böyle görünüyordu bugün
Heee tamamİşte bacak açısı mı diyorlar artık pipi gibi görünen şey mi bilmiyorm ama dik işte
Bir ayy çokYaa benim bebişte böyle görünüyordu bugünama doktor ultrason kağıdını vermedi bende istemeyi unuttum nasıl sabredicem 1ay ya
Bende doktor 12-13 gün önce 1ay sonra gel demişti dayanamadım bugün başka doktora gittimBir ayy çokben şimdi iki hafta sonra yine birşey bulup giderim
Bende gitim normalde ocakta gidicem ilacı kafaya taktım bu diş için aldım antibiyotiği gitim sordumBende doktor 12-13 gün önce 1ay sonra gel demişti dayanamadım bugün başka doktora gittim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?