- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #4.901
Çok şükür hepimizinki sağlıkla ilerlesin inşallahÇok sevindim yaa maşallah çok şükür hep güzel gitisin canım
İnşallah csnim icimi rahatlattiniz inşallah öyle olurCanım çok geçmiş olsun. Yazmış kızlar da benim de tanıdığım biri senin gibi oldu çok şükür 4-5 gün önce sağlıkcakla doğumunu yaptı. İçini ferah tutdikkat edersen bir seycik olmaz inşallah
İnşallah canım Allah kimseye yaşatmasın hepimiz sapasağlam alalım kucağımızaNe yaman kişidi bu bala(eşim terekeme kişi erkek demek ) iyi olacak oğluşunda sende toplayacaksınız Allahın izniyle
Bir şekilde başka işlerle meşgul olacağız ben de iyice merak etmeye basladimÇok şükür yolunda Herşey varsın 1 hafta daha bekleyelim cinsiyeti napalım
Doktor erkek Khayal diye biri inanılmaz ilgilendi valla sevdim suratsız gibi ama işinde iyi
valla çok iyi anlıyorum şimdi bu 1 haftayı nasıl devircem bende bilmiyorum fotoğrafı da arabada kaldı ya
Amin canım benimİnşallah canım Allah kimseye yaşatmasın hepimiz sapasağlam alalım kucağımıza
Hayırlısı ya bakalım zaman geçecek elbet bi şekildeBir şekilde başka işlerle meşgul olacağız ben de iyice merak etmeye basladim
Canım şimdi bunların düzeltilmiş değerleriyle kombine bir test sonucu oluşturulacak. Makinaya tüm bilgilerini girecekler sonuçlar sonra netleşiyor Ense kalınlığı iyi 2,5 üstünü tehlikeli görüyolar. Yani detaylı raporun çıkınca netleşecek.Kızlar biliyorsunuz Kafam yerinde değil okuduğumu da anlamıyorum ikili tarama testi sonucum.cikti ama risk durumu nedir anlamıyorum içinizde anlayan varmi
Tamam canım çok teşekkür ederimCanım şimdi bunların düzeltilmiş değerleriyle kombine bir test sonucu oluşturulacak. Makinaya tüm bilgilerini girecekler sonuçlar sonra netleşiyor Ense kalınlığı iyi 2,5 üstünü tehlikeli görüyolar. Yani detaylı raporun çıkınca netleşecek.
Ben çok istiyorum ama evde neler yapabilirim nasıl yapabilirim bilmiyorum çünkü işten güçten fırsat bulupta bi merkeze gidemem... ben de çok ağırlaştım kafam kalkmıyor hemen yoruluyorum dediğiniz gibi zaten kilolu hamile kaldım. pilates önerileri varsa ben de şuracıkta bekliyim.Kızlar selam, benim durumlar stabil, sadece ağırlaşmaya başladı bedenim, kilo almak anlamında değil ama kendimi ağır hissediyorum ve bu beni rahatsız ediyor.
Diyetisyene başladım zaten fazla kilo ile hamile kaldığım için, umarım alınacak minimum kiloyla doğuma girerim.
2ocakta doktor kontrolüm var, 39 yaşında olduğum için bu 2li testleri vs geçip doğrudan fetal dna testi yaptırmayı düşünüyorum. 11.haftayı bir kaç gün geçeceği için aynı zamanda cinsiyeti de öğrenebilirim diye düşünüyorum.
Bu aralar aşırı hareketsiz kaldım, en azından yürüyüşe başlamam gerekiyor. Bir de hamile yogası- pilatese başlayan var mı?
İnstagramda simge duman var. Hafta hafta gebelik egzersizi paylaşıyor kendisi de hamile hatta. Ben bu hafta başladım. Haftada iki gün ile başladım vücudum ısınınca duruma göre artırmayı düşünüyorumBen çok istiyorum ama evde neler yapabilirim nasıl yapabilirim bilmiyorum çünkü işten güçten fırsat bulupta bi merkeze gidemem... ben de çok ağırlaştım kafam kalkmıyor hemen yoruluyorum dediğiniz gibi zaten kilolu hamile kaldım. pilates önerileri varsa ben de şuracıkta bekliyim.
ben kilolu hamile kaldım.. videolarda fit fit kadınları görünce nedense isteğim kaçıyor nefeste sorun yaşıyorum kendi motivasyonumu düşürüyorumİnstagramda simge duman var. Hafta hafta gebelik egzersizi paylaşıyor kendisi de hamile hatta. Ben bu hafta başladım. Haftada iki gün ile başladım vücudum ısınınca duruma göre artırmayı düşünüyorum
İnşaallah. Hareket gerçekten önemli. Bem yürüyüş yapmak istiyordum ama kalça ağrım müsaaade etmiyor. Dedim hiç değilse evde egzersiz yapayımben kilolu hamile kaldım.. videolarda fit fit kadınları görünce nedense isteğim kaçıyor nefeste sorun yaşıyorum kendi motivasyonumu düşürüyorumbu sefer hamileyim diye bebeğim için irademi toplayıp yapacağım umarım pes etmeden devam edebilirim :')
Ben de takibe almıştım dün kendisini, deneyeyim bakayım. Sürekli zaten instagramda karşıma hamile videoları çıkmaya başladıİnstagramda simge duman var. Hafta hafta gebelik egzersizi paylaşıyor kendisi de hamile hatta. Ben bu hafta başladım. Haftada iki gün ile başladım vücudum ısınınca duruma göre artırmayı düşünüyorum
Ayy evet benim de yaa. Ultrasonlar egzersizler diyet programları kolay doğum önerileri......Ben de takibe almıştım dün kendisini, deneyeyim bakayım. Sürekli zaten instagramda karşıma hamile videoları çıkmaya başladı
Ben hamile kalmadan haftadan bir gün yogaya başlamıştım hiç bırakmadım instada paylaşıyordur belki Online da ders veriyor Çimen erengezgin ağır bir yoga dersi değil gevşeme rahatlama ağırlıklı Çetin Çetintaş falan çok daha ağır yoga yapıyor hamilelere çok uygun değil diye düşünüyorumKızlar selam, benim durumlar stabil, sadece ağırlaşmaya başladı bedenim, kilo almak anlamında değil ama kendimi ağır hissediyorum ve bu beni rahatsız ediyor.
Diyetisyene başladım zaten fazla kilo ile hamile kaldığım için, umarım alınacak minimum kiloyla doğuma girerim.
2ocakta doktor kontrolüm var, 39 yaşında olduğum için bu 2li testleri vs geçip doğrudan fetal dna testi yaptırmayı düşünüyorum. 11.haftayı bir kaç gün geçeceği için aynı zamanda cinsiyeti de öğrenebilirim diye düşünüyorum.
Bu aralar aşırı hareketsiz kaldım, en azından yürüyüşe başlamam gerekiyor. Bir de hamile yogası- pilatese başlayan var mı?
Bende öyle bişey düşündüm. Yılbaşında Ankarada olcam eşim de gelecek ananemlee teyzemler toplancaz hep birlikte öğrenelim diyorumCinsiyetten sonra ailelere söyleyecekler sürprizli mi soyleyecek :) benim aklımda sağ tarafta atıyorum mavi balonlar, sol tarafta pembe balonlar ve cinsiyet balonu ortada, tavanda da balonlar pembe mavi karışık, o cinsiyet balonunu patlatma videosunu göndermek gibi bir düşünce var :) başka sürpriz aklına gelen ya da ben de sürprizli söyleyeceğim diyen var miiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?