2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Bir şekilde başka işlerle meşgul olacağız ben de iyice merak etmeye basladim

Kızlar biliyorsunuz Kafam yerinde değil okuduğumu da anlamıyorum ikili tarama testi sonucum.cikti ama risk durumu nedir anlamıyorum içinizde anlayan varmi

Eklentiler

• IMG_20231221_132744.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 95
  • IMG_20231221_132650.jpg
    42 KB · Görüntüleme: 89
Kızlar biliyorsunuz Kafam yerinde değil okuduğumu da anlamıyorum ikili tarama testi sonucum.cikti ama risk durumu nedir anlamıyorum içinizde anlayan varmi
Canım şimdi bunların düzeltilmiş değerleriyle kombine bir test sonucu oluşturulacak. Makinaya tüm bilgilerini girecekler sonuçlar sonra netleşiyor Ense kalınlığı iyi 2,5 üstünü tehlikeli görüyolar. Yani detaylı raporun çıkınca netleşecek.

Kızlar selam, benim durumlar stabil, sadece ağırlaşmaya başladı bedenim, kilo almak anlamında değil ama kendimi ağır hissediyorum ve bu beni rahatsız ediyor.
Diyetisyene başladım zaten fazla kilo ile hamile kaldığım için, umarım alınacak minimum kiloyla doğuma girerim.

2ocakta doktor kontrolüm var, 39 yaşında olduğum için bu 2li testleri vs geçip doğrudan fetal dna testi yaptırmayı düşünüyorum. 11.haftayı bir kaç gün geçeceği için aynı zamanda cinsiyeti de öğrenebilirim diye düşünüyorum.

Bu aralar aşırı hareketsiz kaldım, en azından yürüyüşe başlamam gerekiyor. Bir de hamile yogası- pilatese başlayan var mı?

Ben çok istiyorum ama evde neler yapabilirim nasıl yapabilirim bilmiyorum çünkü işten güçten fırsat bulupta bi merkeze gidemem... ben de çok ağırlaştım kafam kalkmıyor hemen yoruluyorum dediğiniz gibi zaten kilolu hamile kaldım. pilates önerileri varsa ben de şuracıkta bekliyim.

İnstagramda simge duman var. Hafta hafta gebelik egzersizi paylaşıyor kendisi de hamile hatta. Ben bu hafta başladım. Haftada iki gün ile başladım vücudum ısınınca duruma göre artırmayı düşünüyorum

ben kilolu hamile kaldım.. videolarda fit fit kadınları görünce nedense isteğim kaçıyor nefeste sorun yaşıyorum kendi motivasyonumu düşürüyorum bu sefer hamileyim diye bebeğim için irademi toplayıp yapacağım umarım pes etmeden devam edebilirim :')

İnşaallah. Hareket gerçekten önemli. Bem yürüyüş yapmak istiyordum ama kalça ağrım müsaaade etmiyor. Dedim hiç değilse evde egzersiz yapayım

Ben de takibe almıştım dün kendisini, deneyeyim bakayım. Sürekli zaten instagramda karşıma hamile videoları çıkmaya başladı

Ben hamile kalmadan haftadan bir gün yogaya başlamıştım hiç bırakmadım instada paylaşıyordur belki Online da ders veriyor Çimen erengezgin ağır bir yoga dersi değil gevşeme rahatlama ağırlıklı Çetin Çetintaş falan çok daha ağır yoga yapıyor hamilelere çok uygun değil diye düşünüyorum

Kızlar umarım herkes iyidir.
Ya birşey sormak istiyorum belki karşınıza çıkmıştır sizinde bu zencefilli shotlar. Biz yapsak zararı olur mu ya taze zencefil taze zerdeçal limon portakal var içinde. Hem cilt hem bağışıklık için iyi olur gibi ne diyorsunuz ? (Zencefil ve zerdeçal eser miktar tabiki)

Ya kızlar bişe dicem ben normalde özele gidiyorum ama başka ilçede olduğu için bugün dayanamadım oraya değilde devlete gittim oradaki doktorda o kadar ilgiliydi ki şaşırdım resmen özel hastanedeki doktordan daha çok ilgilendi acaba oradan mı devam etsem

Bende öyle bişey düşündüm. Yılbaşında Ankarada olcam eşim de gelecek ananemlee teyzemler toplancaz hep birlikte öğrenelim diyorum balon mu çıksa kutudan yoksa balon mu patlatsak karar veremedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…