2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
İnşallah hiç merak etme onlar tahmin ettiğimizden daha güçlüler yerleştiler zaten herkesinki 2 3 aylık oldu riskin yarısını atlattık İnşallah

Evet kesinlikle stres çok büyük etken şimdi onlar büyüdükçe rahim yukarı çıkacak bebişlerde yukarı tırmanacak. Bende inanıyorum bırakmayacak seni bi kaç ay sonra ay neler yaşadık geçti gitti diye birbirimize anlatıcaz

Ayrılalım canım ben şahsen kimseye yaranacagimi düşünmüyorum son dk ya kadar çalışınca bize madalya takmaz mudurler kendimizi düşünelim boşver 32 de ayrılalım zaten yarım izin kullanmış olcaz

Son düzenleme:
Canım iki bacak arasının görülmesi gerekiyor bence şuan kimse bu fotoğrafa göre yorum yapamaz :) ne desek yanlış olur, kaç haftalık oldu minnoşun
Benim değil canım bebek arkadaşım rica etti çok merak ediyor 9 haftalık daha..

evet geldik çok şükür Herşey yolunda 13 haftalık görünüyor 6 cm’i geçmiş. Burun kemiği oluşmuş ense 1.1 mm kanlarım pazartesi çıkacak kendi doktoruma görünemedim cinsiyet yalan oldu ama perinataloji uzmanı erkeğe benzettim dedi
oglak_kadini kesinlikle öneriyorum tam 15 dakika ultrason yaptı midesine böbreklerine beynine vücut kemiklerine hepsine baktı kanlar dahil 2530 tl ödedim

Ahhh B BirNBirE sabahtan beri mesajını bekliyorum. Çok sevindim çok şükür hersey yolundaymış. En önemlisi bu ama seninki erkek ben biliyorum. cumartesi gidicem ben de ama benim bu testleri yaptırmama iki hafta daha var sanırım. Günler gecmiyorrrrr

Fotoğraf getirdin mi

Kızlar herkese merhaba bende 11. Haftanın içindeyim yaklaşık 10 gün önce yoğun kanama ve büyük parça düşürme şikayetiyle doktora gittim yaklaşık 3,5 cm kanama alanı vardı bugün tekrar gittim kanama alanı hiç küçülmemiş aksine çok çok az da olsa büyümüş sürekli yatıyorum zaten ne yapmam gerekiyor yaşayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi lütfen

İlk 3 ay bir kere kusmayarak geçirdiğim gebeliğim düşük riski bittiği hafta 12. Hafta olan olaya bak ben bide çok dile getirdim etrafta ay hiç hamile gibi değilim diye gezdim inşallah bu bir uyarıdır oğlumun adini yaman koyduk 1 saat sonra kanamam oldu gerçekten yaman çıktı

Canım çok geçmiş olsun. Yazmış kızlar da benim de tanıdığım biri senin gibi oldu çok şükür 4-5 gün önce sağlıkcakla doğumunu yaptı. İçini ferah tut dikkat edersen bir seycik olmaz inşallah

Çok sevindim yaa maşallah çok şükür hep güzel gitisin canım

Ne yaman kişidi bu bala (eşim terekeme kişi erkek demek ) iyi olacak oğluşunda sende toplayacaksınız Allahın izniyle

Çok şükür yolunda Herşey varsın 1 hafta daha bekleyelim cinsiyeti napalım
Doktor erkek Khayal diye biri inanılmaz ilgilendi valla sevdim suratsız gibi ama işinde iyi
valla çok iyi anlıyorum şimdi bu 1 haftayı nasıl devircem bende bilmiyorum fotoğrafı da arabada kaldı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…