- 28 Temmuz 2023
- 401
- 470
- 23
- 31
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #4.281
Bende de aynı sorun var hiç sevmiyorum büyük hap yutmayı hergun eziyet Trendyol kullanıcı fotoğraflarından baktım sende öyle yapabilirsin hepsi genelde aynı boyutta ama imom daha oval geldiği için yutması daha kolaydır diye düşünerek karar verdim ve en çok memnuniyet onda vardıdoktorum bana da elenetal 2 verdi ama bu kocaman bi hapmış ya nasıl içicem hiç bilmiyorumimon muadili mi aynı işi mi görüyor ki? doktorumla konuşsam değiştirir diye düşünüyorum, inşallah yanii.
siz hangisinde karar kıldınız?
bi bakayım bari bende, doktoruma yazdım şimdi. önereceği başka bir şey varsa ona bakıcam bir de imom a. hayırlısı bakalımmBende de aynı sorun var hiç sevmiyorum büyük hap yutmayı hergun eziyet Trendyol kullanıcı fotoğraflarından baktım sende öyle yapabilirsin hepsi genelde aynı boyutta ama imom daha oval geldiği için yutması daha kolaydır diye düşünerek karar verdim ve en çok memnuniyet onda vardı
Selam canım valla ben de aynı karnım şişti suyu da çok içemiyorum midem hep kötü bazen daralıyorum yani neyse az kaldı geçer canım ya bebişler biraz daha büyüsün
Zaman çok hızlı geçiyor ama hiç hızlı geçmiyor, öyle değişik geliyor. 3 ayı sağlıkla atlatsaydık hepimiz.Canım endişelenme artan gebelik hormonları büyüyen rahim bunlar hep ağrı doluluk şişkinlik olarak geri geliyor bize geçecek 2. Trimester çok rahat oluyor
doktorum bana gaviscon şurup vermişti anında kesiyor. bi danışın doktorunuza, sonra mutlaka kullanın derim çok kötü çünkü mide yanmasıKızlar selammm.Bugün acayip midem yanıyor.Nasıl geçer? Herhangi bi tavsiyeniz var mı?
ben şurup kullanılmıyor sanıyordum hemen sorayım teşekkür ederimdoktorum bana gaviscon şurup vermişti anında kesiyor. bi danışın doktorunuza, sonra mutlaka kullanın derim çok kötü çünkü mide yanması
Di mi ya teomanın şarkısı gibi aslında geçmiyor gibi ama çok da hızlı geçiyor gibi daha yeni öğrendik gibi ama 9. Haftalara geldikZaman çok hızlı geçiyor ama hiç hızlı geçmiyor, öyle değişik geliyor. 3 ayı sağlıkla atlatsaydık hepimiz.
Ben de ilk çocuğumda ilaç almim diye bir çay kaşığı çörek otunu suyla yutuyodum bana iyi geliyodu yarıyodu istersen bir dene doktora gidene kadar belki biraz rahatlatırben şurup kullanılmıyor sanıyordum hemen sorayım teşekkür ederim
Yaa maşaallahHamile göbeğim var artık alt karnımdan ben burdayım diyor kasların kesilmesine bağlıyorum ben durumu belki rahimde hızlı büyüyordur bilemiyorum ama kocam çok tatlı oldun karnını açsana diyip duruyorbugün 11 haftalık oldukkk
Ben de ilk çocuğumda ilaç almim diye bir çay kaşığı çörek otunu suyla yutuyodum bana iyi geliyodu yarıyodu istersen bir dene doktora gidene kadar belki biraz rahatlatırben şurup kullanılmıyor sanıyordum hemen sorayım teşekkür ederim
Ben normalde mide yanması yaşadığımda ılık ballı süt içerim iyi geliyor. DeneyebilirsinizKızlar selammm.Bugün acayip midem yanıyor.Nasıl geçer? Herhangi bi tavsiyeniz var mı?
Şimdi geldi kargo bence bulunabilecek en küçük boybi bakayım bari bende, doktoruma yazdım şimdi. önereceği başka bir şey varsa ona bakıcam bir de imom a. hayırlısı bakalımm
Canım bence şükretKızlar merhaba bende 9+6 haftalığım . Hamile kaldığımı öğrendiğimden beri mide bulantim vardı ta ki 9 haftaya girene kadar bir anda kesildi. Bu kötü bir şey mi endişelenmeyin miyim sizce ?
Canım 4 günlük fark vardı başka günler gitmiştim ama sonra kendi doktoruma gidince ultrason fan farklı çıkmıştır dediCan merbaha canım ultrason farklı çıkarabilir ..ve arada 1 günlük ise hiç takılma
Bir anda mide bulantısı kesildi o yüzden korktumCanım bence şükretSonuçta bulantı her hamilelikte olmak zorunda değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?