2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Bende de aynı sorun var hiç sevmiyorum büyük hap yutmayı hergun eziyet Trendyol kullanıcı fotoğraflarından baktım sende öyle yapabilirsin hepsi genelde aynı boyutta ama imom daha oval geldiği için yutması daha kolaydır diye düşünerek karar verdim ve en çok memnuniyet onda vardı

bi bakayım bari bende, doktoruma yazdım şimdi. önereceği başka bir şey varsa ona bakıcam bir de imom a. hayırlısı bakalımm

Kızlaaar daha çok erken farkındayım ama canınız bir şeyler istemeye başladı mı? Benim aşermek gibi değil ama normalde hayatta aklıma gelmeyen elmayı günde 4-5 kere yiyorum bildiğin aa hadi elma yiyeyim diyip kalkıp elma yiyorum İnşallah böyle basit şeyler isteyerek geçiririm hamileliği

Selam canım valla ben de aynı karnım şişti suyu da çok içemiyorum midem hep kötü bazen daralıyorum yani neyse az kaldı geçer canım ya bebişler biraz daha büyüsün

Canım endişelenme artan gebelik hormonları büyüyen rahim bunlar hep ağrı doluluk şişkinlik olarak geri geliyor bize geçecek 2. Trimester çok rahat oluyor
Zaman çok hızlı geçiyor ama hiç hızlı geçmiyor, öyle değişik geliyor. 3 ayı sağlıkla atlatsaydık hepimiz.

Zaman çok hızlı geçiyor ama hiç hızlı geçmiyor, öyle değişik geliyor. 3 ayı sağlıkla atlatsaydık hepimiz.
Di mi ya teomanın şarkısı gibi aslında geçmiyor gibi ama çok da hızlı geçiyor gibi daha yeni öğrendik gibi ama 9. Haftalara geldik

Yaa maşaallah ben de 11+4deyim ama hiç öyle bebek göbeği gibi değil benimki. Tedavi ile hamile kaldım acaba ilaçların yaptığı bir şişlik mi bilmiyorum. Çünkü haftalardır aynu göbek var. Sadece daha aşağı kısımda bir şişme var onu hissediyorum

Kızlar selam uzun zamandır takip ediyorum burayı. Ben de temmuz annesi olacağım inşallah nasipse herkese hayırlı sağlıklı gebelikler diliyorum kolaylıkla geçsin inşallah kayıpları olanlar da oldu Rabbim tez vakitte sağlıklı bir şekilde nasip etsin inşallah
Bugün 7+2 oldum ben de geçen hafta kalp atışlarını duydum şükürler olsun

Kızlar merhaba bende 9+6 haftalığım . Hamile kaldığımı öğrendiğimden beri mide bulantim vardı ta ki 9 haftaya girene kadar bir anda kesildi. Bu kötü bir şey mi endişelenmeyin miyim sizce ?

bi bakayım bari bende, doktoruma yazdım şimdi. önereceği başka bir şey varsa ona bakıcam bir de imom a. hayırlısı bakalımm
Şimdi geldi kargo bence bulunabilecek en küçük boy biraz şişko ama yutulur diğerleri daha büyük gözüküyor imom kullandığınızin muadili benim doktor 3 seçenek yazmıştı bunu seçtim

Eklentiler

• IMG_20231212_154820.jpg
    106,9 KB · Görüntüleme: 36
Kızlar merhaba bende 9+6 haftalığım . Hamile kaldığımı öğrendiğimden beri mide bulantim vardı ta ki 9 haftaya girene kadar bir anda kesildi. Bu kötü bir şey mi endişelenmeyin miyim sizce ?
Canım bence şükretSonuçta bulantı her hamilelikte olmak zorunda değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…