2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Kızlar selam , tam 7 haftalık hamileyim bugün kalp atışı için doktora gittim karından bakınca kalp atışını alamadı vajinal bakalım dedi , biraz uğraştıktan sonra duyduk kalp atışını. Baya stres oldum , şimdi düşünce biraz kiloluyum belki o yüzden karından duyamadık diye düşünüyorum. Benzer bi durum yaşayan var mı merak ettim

çok üzüldüm, çok geçmiş olsun. oğluna sarıl sıkıca. her şeyin hayırlısı olsun demekten başka elimizden bişey gelmiyor maalesef.

Çok üzüldüm Allah oğluna uzun ömürler versin sağlıklı bir gebelik nasip etsin. İnşallah süreci kolayca atlatırsınız

Kızlar merhabalar. evlatlarını kaybeden arkadaşlarım Allahtan sabır diliyorum en kısa zamanda rabbim gönlünüze göre sağlıklı hayırlı evlatlar naaipe tsin inşallah ben de hastayım boğazım çok ağrıyor kızlar öksürük de var ne yapıcam bilemiyorum ıhlamur içmeye bile korkuyorum

Canım çok üzgünüm Rabbim yardımcınız olsun inşallah , hayırlısıyla bir sonraki gebeliğinizi Rabbim tamamına erdirsin

Canım geçmiş olsun , ben 2 tatlı kaşığı balın içine yarım limona yakın sıkıyorum onu iyice karıştırıp şurup gibi yapıp içiyorum, bana iyi gelmişti istersen bir dene

bana doktor bitki çayı içebilirsin demişti ama 5 dkdan fazla demlenmemesi gerekiyormuş. yine de bitki çayı içmeyi çok istemiyorum. hatta siyah çayı çok severdim, ondan bile içmek istemiyorum artık.

Bir tatlı kaşığı pekmezle bir çay kaşığı erimiş tereyağını ılıtıp içebilirsin öksürüğü kesiyor, ıhlamur zararsız birde ceviz kabuğundaki zarı kaynatıp içebilirsin bununda bir zararı yok birde bal limon ve çörekotu da yutabilirsin bunlar benim hastalıkla öksürükle boğaz ağrısıyla baş etme yöntemlerim geçmiş olsun

Allah yardımcın olsun canım çok üzüldüm inşallah oğlun farketmeden hemen yeniden hamile kalırsın ve bebeğini bir an önce kucağına alırısın

Canım kilodan olabilir, rahmin konumundan bebeğin tutunduğu yerden her şeyden kaynaklı olabilir en azından kalp atışını duymuş doktor önemli olan o bence

Ah canım yaa o kadar üzgünüm ve seni o kadar iyi anlıyorum ki, ben oğluma soyleyememistim, Ağustos ayında ben de kürtaj olmak zorunda kalmıştım bebeğimin kalbi durmuştu, Ekim ayında tekrar hamile kaldım, oğluma kaybettigimizi soyleyememistim Ağustosta kaybettiğimizde, şuan beni geçen mayıstan beri hamile sanıyor kardeşin geç gelecekmiş ondan üzülüyorum demiştim kürtaj günü

Canım rahmin yapısıyla da ilgili olabiliyor mesela rahim ters ise karından görünmesi çok zor oluyor ben de önceki hamileliğimde 7+2 de gitmiştim gorunmemisti karından, bebeğin rahmin arka tarafına bir yere mi on tarafa bir yere mi yerleştiği de önemli ona göre de değişiyor, bir de bu hamilelikte idrara sıkışık gidiyorum işe yarıyor 4+6 da keseyi karından görebildi mesela idrara sıkışık gitmesem hayatta goremezdi bunu da dene ama can sıkıcı bir konu değil :)

Rahim yapısı normal sanırım ama hiç sıkışık değildim idrara.Çok teşekkürler yanıtın için , içim biraz daha rahatladı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…