2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Epey bir is halletmissin kuzu. Geriye sadece beklemek kalmis su 2 3 hafta gecse de cinsiyetleri de ogrenebilsek. Cok merak ediyorum

Ayy maşallah canım kocaman olmuş bu bebiş

Epey bir is halletmissin kuzu. Geriye sadece beklemek kalmis su 2 3 hafta gecse de cinsiyetleri de ogrenebilsek. Cok merak ediyorum
Bende bir o kadar merak etmiyorum valla Allah sağlık versin diyorum sadeceBenim ilk bebişim de sağlıklı olsun diye hep dualarım. Hamile kalmadan önce cinsiyetini düşünürdüm ama hamile kalınca uçtu gitti valla o düşünceler. Şimdi ultrasonda kalp atışını duyunca bile agliyorum Allah'ım sağlıcakla kucaklarımiza alalım başka bir şey istemiyorum. Bir de Allah kimseyi evlat ile sinamasin herkesin sapsaglikli gebelikleri olsun inşallah

bende medipol bahçelievlerde takipliyim hastane yeni ve çok güzel doktorumda güzel ama hastanenin google yorumları gittikçe kötüleşiyor kafam karıştı. doğum 12-20bin arası değişiyor

9+6 yım bundan sonra çok zor tiksinirim benim 10-12 buluyor keşke 2-3 adet içsem
Canım bende sigara kullanıyorum. Çok çok zor çok iyi anlıyorum. Günde 1 tane içiyorum akşam yemeklerinden sonra içecek yanında. Dün öyle yaptim mesela. Eşim de şaşırdı iyi hallettin ben bu kadar beklemiyordum diye

bende medipol bahçelievlerde takipliyim hastane yeni ve çok güzel doktorumda güzel ama hastanenin google yorumları gittikçe kötüleşiyor kafam karıştı. doğum 12-20bin arası değişiyor
Herkesin deneyimi farklı oluyor doktor konusunda. Mesela ben gebelik öncesi rutin muayene için bir doktora gittim yorum falan da bakmadım açıkçası kimde randevu varsa diye. Kadının,bir tane bile güzel yorumu olmaz mı? Hep olumsuz yaklasimi, öyle biriyle asla gebelik takip edilmez mesela. Rutin muayeneye bile pişman oldum ama gerçekten her hasta mı aynı yorumu yapmış. Bir ik kere daha git canım begenmezsen değiştirirsin yapılan işlemler genelde aynı zaten.

banada dua et keşke teke düşürssem çok mutlu olurum 5 bile yapamadım

Bende orda ebelik yapan bir tanıdık buldum, hastaneyi de doktoru da çok övdü kendim doğursam orda o doktora yaparım dedi, kadını tanımıyorum enerjimiz uyuşacak mı bilmiyorum ama Google yorumlarına çok takılma derim mükemmel bir doğum gerçekleştirdim sürecim odam Herşey iyiydi ama hastaneyi gömmüşlerdi herkesi memnun etmekte zor. İş arkadaşımın eşi de medipol Çamlıca şubesinde takipli orda yapacak doğumunu oda memnun kuzenleri falan hep orda yapmış. Bende gidince görücem hiç gitmedim daha önce

Doktor yorumları kötüyse amennna ama genel anlamda hastane yorumlarına güvenmiyorum. Çok sıra bekledim diye şikayet ediyorlar kötülüyorlar mesela ilginç geliyo böyle şeyler.

Doktor yorumları kötüyse amennna ama genel anlamda hastane yorumlarına güvenmiyorum. Çok sıra bekledim diye şikayet ediyorlar kötülüyorlar mesela ilginç geliyo böyle şeyler.
O önemli işte. Mesela ben çalışıyorum randevu saatleri uyumlu olmalı. Ona göre plan program yapabilmeliyim. Hastane yorumları da önemli. Bir de ben yenidoğan yoğun bakımi olup olmadığına baktım özellikle. İnşallah sorunsuz bir şekilde muayeneleri de doğumu da atlatırız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…