- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #3.761
Epey bir is halletmissin kuzu. Geriye sadece beklemek kalmisNetlestirdim kuzum doğum paketinin hiçbir mantıgi yoktu paket olarak almadım. Doktorla da görüştüm paket almak zorunda zaten degilmisiz. İki tane özel sağlık sigortam var ikisinde de doğum teminatı var hayli hayli yetiyor muayenelere de doğuma da. İlk önce acildeki kadın doğumcu bakmıştı bana hep acilden girdiğim için panikleyip., şimdi doktorumu seçtim onla ilerleyecegiz kuzum. Yeni doktor normal doğum taraftarı inanılmaz tatlı bir kadın. İletişimi de hoşuma gitti. Aynı hastanede gebelik öncesi rutin muayenelerimi yapan doktorun ciddi iletisim problemi vardı mesela onla devam etmek istemedim o yüzden. Bulantılarım bir ara kesilir gibi olmustu sonra tekrar başladı şimdi kendimi iyi hissediyorum. Doktor bebeğin zor zamanlari geçti artık rahatla da deyince bekleme süresi biraz daha çekilir oldubu arada ben tsh ve antikor testlerini yaptırmıştım şansıma acildeki kadın doğumcu takipli hastasiymisim gibi hallettirdi o testleri.
Ayy maşallah canım kocaman olmuş bu bebişKontrolden ciktim kizlar. Her sey yolunda cok şükür. Doktor artik soyleyebilirsin cevrendekilere riskli donemi hemen hemen atlatmissin dedi. Ama yine de beklemek istersen de taramalarini yaptir sonra soyle dedi. 2 hafta sonrasina tekrar cagirdi. 2li tarama icin. Fetal dna fiyatı icin yaklaşık 10.000tl rakam veriyorlar. Taramalar konusunda kafam cok karışık. Ne yapacagimi hic bilmiyorum. Ilk gebelikte yaptirmamistim hic birini ama simdi kararsiz kaldim. Bebis biraz daha buyumus bu arada27.4 mm olmus. Kollari olusmaya baslamis.
Progesteron kabızlık yapıyormuş doktoruma sordum bir 3 ay silersin dediBildiğim kadarıyla yüksek tansiyon ödem yapıyor. 10/5 yüksek değil. Benim 10 - 12 / 7- 8 oluyor.
Cok iyi o zaman, bir sıkıntı yokmuş sevindim sizin adınıza ☺Progesteron kabızlık yapıyormuş doktoruma sordum bir 3 ay silersin dedi
Cok sukur kuzum insallah hepsi saglikla buyurler bebislerimizinAyy maşallah canım kocaman olmuş bu bebiş
9+6 yım bundan sonra çok zor tiksinirimkent slim gray çok çok hafif ben de maalesef bırakamıyorum. bunu içiyorum 2-3 tane mecburbelki tiksiniriz ilerki haftalarda
Bende bir o kadar merak etmiyorum valla Allah sağlık versin diyorum sadeceEpey bir is halletmissin kuzu. Geriye sadece beklemek kalmissu 2 3 hafta gecse de cinsiyetleri de ogrenebilsek. Cok merak ediyorum
bende medipol bahçelievlerde takipliyim hastane yeni ve çok güzel doktorumda güzel ama hastanenin google yorumları gittikçe kötüleşiyor kafam karıştı. doğum 12-20bin arası değişiyorHerşey 3e katladı canım maalesef geçen sene kızıma sağlık sigortasını 6.500e yaptırmıştım allianz şimdi Anadolu 21.000 dedi. Bende medipole başlicam bakalım ne kadar diyecekler hiç bir fikrim tok doktorum gitti üzdü beni
Canım bende sigara kullanıyorum. Çok çok zor çok iyi anlıyorum. Günde 1 tane içiyorum akşam yemeklerinden sonra içecek yanında. Dün öyle yaptim mesela. Eşim de şaşırdı iyi hallettin ben bu kadar beklemiyordum diye9+6 yım bundan sonra çok zor tiksinirimbenim 10-12 buluyor keşke 2-3 adet içsem
Herkesin deneyimi farklı oluyor doktor konusunda. Mesela ben gebelik öncesi rutin muayene için bir doktora gittim yorum falan da bakmadım açıkçası kimde randevu varsa diye. Kadının,bir tane bile güzel yorumu olmaz mı? Hep olumsuz yaklasimi, öyle biriyle asla gebelik takip edilmez mesela. Rutin muayeneye bile pişman oldum ama gerçekten her hasta mı aynı yorumu yapmış. Bir ik kere daha git canım begenmezsen değiştirirsin yapılan işlemler genelde aynı zaten.bende medipol bahçelievlerde takipliyim hastane yeni ve çok güzel doktorumda güzel ama hastanenin google yorumları gittikçe kötüleşiyor kafam karıştı. doğum 12-20bin arası değişiyor
banada dua et keşke teke düşürssem çok mutlu olurum 5 bile yapamadımCanım bende sigara kullanıyorum. Çok çok zor çok iyi anlıyorum. Günde 1 tane içiyorum akşam yemeklerinden sonra içecek yanında. Dün öyle yaptim mesela. Eşim de şaşırdı iyi hallettin ben bu kadar beklemiyordum diye
Bende orda ebelik yapan bir tanıdık buldum, hastaneyi de doktoru da çok övdü kendim doğursam orda o doktora yaparım dedi, kadını tanımıyorum enerjimiz uyuşacak mı bilmiyorum ama Google yorumlarına çok takılma derim mükemmel bir doğum gerçekleştirdim sürecim odam Herşey iyiydi ama hastaneyi gömmüşlerdi herkesi memnun etmekte zor. İş arkadaşımın eşi de medipol Çamlıca şubesinde takipli orda yapacak doğumunu oda memnun kuzenleri falan hep orda yapmış. Bende gidince görücem hiç gitmedim daha öncebende medipol bahçelievlerde takipliyim hastane yeni ve çok güzel doktorumda güzel ama hastanenin google yorumları gittikçe kötüleşiyor kafam karıştı. doğum 12-20bin arası değişiyor
Benimkini ultrasona göre 27 Eylül diye hesapladılar cnm aynıymışzSen satını bilmiyordun değil mi? 26 Eylül
Doktor yorumları kötüyse amennna ama genel anlamda hastane yorumlarına güvenmiyorum. Çok sıra bekledim diye şikayet ediyorlar kötülüyorlar mesela ilginç geliyo böyle şeyler.Herkesin deneyimi farklı oluyor doktor konusunda. Mesela ben gebelik öncesi rutin muayene için bir doktora gittim yorum falan da bakmadım açıkçası kimde randevu varsa diye. Kadının,bir tane bile güzel yorumu olmaz mı? Hep olumsuz yaklasimi, öyle biriyle asla gebelik takip edilmez mesela. Rutin muayeneye bile pişman oldum ama gerçekten her hasta mı aynı yorumu yapmış. Bir ik kere daha git canım begenmezsen değiştirirsin yapılan işlemler genelde aynı zaten.
Ultrasona göre benim önde çıkıyor ama sat’ımdan eminim o yüzden ordan devamBenimkini ultrasona göre 27 Eylül diye hesapladılar cnm aynıymışz
Ayın 13 de randevum var sen ne zaman gidecenUltrasona göre benim önde çıkıyor ama sat’ımdan eminim o yüzden ordan devamsen ne zaman gideceksin ikili teste ?
Normalde önümüzde ki hafta gidecektim ama hala kan sonucum çıkmadı. İlk önce tiroid konusunu halletmem lazım onun durumuna göre 12. Haftaya sarkabilirAyın 13 de randevum var sen ne zaman gidecen
İnşallah güzel haberler alırsınNormalde önümüzde ki hafta gidecektim ama hala kan sonucum çıkmadı. İlk önce tiroid konusunu halletmem lazım onun durumuna göre 12. Haftaya sarkabilir
O önemli işte. Mesela ben çalışıyorum randevu saatleri uyumlu olmalı. Ona göre plan program yapabilmeliyim. Hastane yorumları da önemli. Bir de ben yenidoğan yoğun bakımi olup olmadığına baktım özellikle. İnşallah sorunsuz bir şekilde muayeneleri de doğumu da atlatırızDoktor yorumları kötüyse amennna ama genel anlamda hastane yorumlarına güvenmiyorum. Çok sıra bekledim diye şikayet ediyorlar kötülüyorlar mesela ilginç geliyo böyle şeyler.
Oğlumda 10+5 te ogrenmistimBenim doktorum 15. Haftaya kadar söylememişti ya 12. Haftada söyleyenler var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?