2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Kızlar ya bende acaip baş ağrısı var. Siz de de var mı? Yada hamilelikle mi ilgili
İlaçta alamıyorum off bugün ikinci günün akşamı halen çatlıyor başım
Hamileliğimin 4 ile 6 hafta arası bendede vardı mide bulantılarım azaldı dedim 8. Haftamdayım devamlı kusuyorum herkesde aynı olacak diye birşey yok

Kızlar ya bende acaip baş ağrısı var. Siz de de var mı? Yada hamilelikle mi ilgili
Dün akşam benimde tuttu. Eşten masaj desteği biraz buzlu su derken uyudum ilaç almadan şükür. Gebeliğin başı olduğu için parol bile alasım gelmiyor

Kızlar geçen hafta pazar gecesi beta hcg 21 çıktı . 2 gün sonra Salı günü ( gündüz ) 60 çıktı . Bugünde 1100 çıktı . Bu artış bana çok geldi 2 katını hep duyduğum için . Acaba aranızda bu şekilde artış yaşayan var mı normal mi anormal bir durum mu ? Birde şu an 4+0 ‘ım 6 . Haftada doktora gitmeyi düşünüyordum ama bu artışla randevuyu sizce öne çekmem gerekiyor mu

Baya güzel artışın canım bence öne çek. Zaten 1500 üstü kese görünüyor. Çoklu gebelik de olabilir gibi

Offff çok istemişler ya
Onlar doğum sonrası Allah korusun olurda bebek yoğunbakıma ihtiyaç duyar diye istiyorlar garantiye almak için, ama özelde doğum yaptın diyelim bebek yoğunbakıma ihtiyaç duyarsa veya kövezde 10 gün kalması gerekti vs zaten hiç bir ücret talep edemiyorlar yasak tüm tedavileri karşılamak zorundalar. Paketlerde bunu hep garantiye alıyolar ondan şişiyor biraz. Sigorta şirketleri ne kadar bilmiyorum ama geçen doğumumda hesaplamıştım hiç bir artısı yoktu,

Baya güzel artışın canım bence öne çek. Zaten 1500 üstü kese görünüyor. Çoklu gebelik de olabilir gibi
Canım cevabın için teşekkür ederimPeki canım kalp atışı için istenilen bir beta var mı örneğin 5000 üstü duyulur gibi , bilgin var mı

Beta 1000lere çıkınca düzenli artış da varsa bakılmıyor artık ultrason direk. Yani keseyi görünce bir hafta sonrası da kalp atılı için çağırıyor direk doktorlar
Canım cevabın için teşekkür ederimPeki canım kalp atışı için istenilen bir beta var mı örneğin 5000 üstü duyulur gibi , bilgin var mı

Ayy yuh temmuzda 35.000 di ne kadar zamlanmış
Herşey 3e katladı canım maalesef geçen sene kızıma sağlık sigortasını 6.500e yaptırmıştım allianz şimdi Anadolu 21.000 dedi. Bende medipole başlicam bakalım ne kadar diyecekler hiç bir fikrim tok doktorum gitti üzdü beni

Merhaba kızlar doğum paketi hakkındaki fikirkeriniz neler? Mantıklı ve kârlı buluyor musunuz? Paket satın alacak mısınız?
Canım ben doğum paketleri için Ankara da bayağı bir hastaneyle görüştum. Benim doğum teminatli özel sağlık sigortam vardı iş yerimin yaptığı. Eşimin şirketinin yaptığı sigortadan da yaptırmistik onun da doğum teminatı var. Birini muayeneler için diğerini ise doğum için kullanacağım o yüzden paket almadım. Doktorumu ve hastanemi de belirledim illa paket mi almak zorundayım dedim hayir dediler. Ücret ödememiş oluyorum yani. Pakette de ekstra olan şeylerin hiçbiri yok malesef. Paket alınsa da yine de para ödenebiliyor.

Ben migren patchlerden kullanıyorum çok ağrım olunca ilaçsız soğutucu jel yapıştırıcı. Stokladim hatta. Eşimde sağolsun biraz ağrıyan tarafı ovuyor öyle geçirmeye çalışıyoruz çok zor Allah yardımcın olsun

Kızlar bana bir akıl verin ilaç yutamıyorum kusmaktan boğazım tahriş oldu boğazıma ne içersem hap olarak yapışıyor eşim ekmekle yut dedi ama geçmiyor ki boğazımdan

Kızlar bana bir akıl verin ilaç yutamıyorum kusmaktan boğazım tahriş oldu boğazıma ne içersem hap olarak yapışıyor eşim ekmekle yut dedi ama geçmiyor ki boğazımdan
Çok çok kötü kuzum valla bence doktora görün. Geçen hafta da ben böyleydim iki farkli ilaç vermişti doktor ilaçları bile kusuyordum. Çok şükür biraz daha azaldı şimdi. 10. Haftada geçer dedi doktorum da. Bakalım bu haftayı da bulantilarla geçirmeye çalışacağım. Eğer bu kadar fazla kusuyorsan idrar tahlili yapmaları lazım diye biliyorum eğer vücudunda bazı şeyler azalmissa serumla beslenmen lazım. Susuz da kalıyorsun çünkü bir an önce doktora git canım inşallah toparlarsin bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…