2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Kesinlikle kararı verecek olan eşinle sensin. Eşim hoş karşılasa bile adalet terazim ağır basacağı için iki tarafada aynı anda söylemek benim içime daha çok sinerdi, zorumda olduğum için değil tamamen benim düşüncemle alakalı

Canımsın, alttan bakmış miydi doktorun, bazılarının ultrason cihazı aşırı kötü oluyor orda görmek asıl mucize diyorum ben, benim doktorumun da öyleydi mesela hesap makinesiyle çekilmiş foto gibiydi kese bile :) öncekinde 5+6 da üstten keseyi gorememisti, 7+2 de üstten kalp atışı duyamamisti, alttan alttan her defasında ultrason cihazının kalitesizliğinin de etkisi var diye düşünüyorum

Alttan da baktı ordan da göremedi işte cihaza da hiç dikkat etmedim.

Bende de var o adalet terazisinden :) zaten işleri zorlastiran da o terazi yoksa çok güzel es gecebilirdim direkt aman sonra öğrensinler onlar da diyip, bakalım düşüncem bu konuyu yine de savascam kendimle soylememek için o teraziye bu seferlik ara vermek için, 7+4 söylemek için çok erken, hiç hayal ettigim gibi değil çünkü:)

Bu konuda tek doğru yok hepimizin hayatları başka başka en doğru kararda eşinle alacağın karar olacaktır

Benim merak ettiğim başka bişey var. Emziren anneler bilir ne kadar su içersek içelim çişimiz gelmez süt üretimine giderdi. Şimdi gebeyken idrara daha sık gitmem gereken haftalar benim tuvaletim gelmiyor bugün en az 6-7 bardak su 1 şişe maden suyu bi kaç fincan çay içtim 1 kere tuvalete gittim. Napıyo bebişe mi gidiyo benim içtiklerim

Ödem oluyor olabilir mi

Bu konuda tek doğru yok hepimizin hayatları başka başka en doğru kararda eşinle alacağın karar olacaktır
Kesinlikle tek doğru yok. Her zaman adalet esitlik demek olmuyor :)
Mesela bizim icin en doğrusu buydu
Annem bana destek verdi yanímda oldu beni rahatlattı
Ben emziriyorum bi yandan cunku
Bu fikre alışmaya calisiyorum
Simdi birde baskalarinin baskilariyla ugrasamam
Ama ilk torundur heyecanla bekleniyordur
İki tarafta cok beklentidedir o zaman sartlar değişir.
Herseyden önce anne icin en sağlıklısı düşünülmeli

Aksine yüzüm süzüldü o kadar ayaktayım bileklerimde de şişlik ödem yok karın çevrem aynı hala skinny jean giyebiliyorum çözemedim nerde bu sular
Maşallah senin iç karnın geniş o zaman .benim hiçbir pantolonum olmuyor artık düğme açık gezdim bu hafta haftasonu alışverişe giderim artık

Maşallah senin iç karnın geniş o zaman .benim hiçbir pantolonum olmuyor artık düğme açık gezdim bu hafta haftasonu alışverişe giderim artık
Yok aslında geniş değildir kızımda kapılardan zor sığacak bi hamile karnıyla gezdim dana gibiydim bide çok kustum ondandır belki bilmiyorum

Benim ikinci bebişim olacak nasipse biz kalp atışını duyduğumuz gün ailelerimizle paylaştık, babana söyleyeyim hemen sana ceviz pestil fındık getirtsin akşam yemekle uğraşma gel burda ye evine git dinlen diyen kayınvalidemi anamdan ayırırsam Allah beni taş eder tabi ki diyorum ya şartlarımız başka başka söyleyeni de anlarım söylemeyenide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…