- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #3.581
Kesinlikle kararı verecek olan eşinle sensin. Eşim hoş karşılasa bile adalet terazim ağır basacağı için iki tarafada aynı anda söylemek benim içime daha çok sinerdi, zorumda olduğum için değil tamamen benim düşüncemle alakalıAsıl kimseye soylemeyerek rahat hissetcem de :) evimize onca yolu çekip gelecekler annemler onlara kesin soyluycez ama eşimle bı konuşayım ben başka kimseye söylememe konusunu nasıl karşılar bilmiyorum annesi babası özellikle, bu fikre daha çok yaklaştım şimdi bakalım eşim gelsin konuşayım :)
Canımsın, alttan bakmış miydi doktorun, bazılarının ultrason cihazı aşırı kötü oluyor orda görmek asıl mucize diyorum ben, benim doktorumun da öyleydi mesela hesap makinesiyle çekilmiş foto gibiydi kese bile :) öncekinde 5+6 da üstten keseyi gorememisti, 7+2 de üstten kalp atışı duyamamisti, alttan alttan her defasında ultrason cihazının kalitesizliğinin de etkisi var diye düşünüyorumAy çok teşekkür ederim yaa öyle yapayım ben, açıkçası doktora sormaya da çekindim zaten çünkü tam 6 da gittik biz bebeği göremedik zaten 7+2 de gel bir daha bakalım dedi o da pazartesiye denk geliyor,yani biraz olumsuz konuştu. Şimdi dediğimde zaten bebek yoktu düşüncesine girer mi diye de endişe ettim. Yine de aradım ama sekreter açtı seminerde dedi haber vermeden kapattım. Kafam allak bullak oldu belirsizliklerden. Boş gebelikse de bir öğrensem diyorum artık.
Alttan da baktı ordan da göremedi işteCanımsın, alttan bakmış miydi doktorun, bazılarının ultrason cihazı aşırı kötü oluyor orda görmek asıl mucize diyorum ben, benim doktorumun da öyleydi mesela hesap makinesiyle çekilmiş foto gibiydi kese bile :) öncekinde 5+6 da üstten keseyi gorememisti, 7+2 de üstten kalp atışı duyamamisti, alttan alttan her defasında ultrason cihazının kalitesizliğinin de etkisi var diye düşünüyorum
Bende de var o adalet terazisinden :) zaten işleri zorlastiran da o terazi yoksa çok güzel es gecebilirdim direkt aman sonra öğrensinler onlar da diyip, bakalım düşüncem bu konuyu yine de savascam kendimle soylememek için o teraziye bu seferlik ara vermek için, 7+4 söylemek için çok erken, hiç hayal ettigim gibi değil çünkü:)Kesinlikle kararı verecek olan eşinle sensin. Eşim hoş karşılasa bile adalet terazim ağır basacağı için iki tarafada aynı anda söylemek benim içime daha çok sinerdi, zorumda olduğum için değil tamamen benim düşüncemle alakalı
Kese uyumlu muydu canım sat ile belki geç döllenmeden dolayı oyle olmuşturAlttan da baktı ordan da göremedi iştecihaza da hiç dikkat etmedim.
Bu konuda tek doğru yok hepimizin hayatları başka başka en doğru kararda eşinle alacağın karar olacaktırBende de var o adalet terazisinden :) zaten işleri zorlastiran da o terazi yoksa çok güzel es gecebilirdim direkt aman sonra öğrensinler onlar da diyip, bakalım düşüncem bu konuyu yine de savascam kendimle soylememek için o teraziye bu seferlik ara vermek için, 7+4 söylemek için çok erken, hiç hayal ettigim gibi değil çünkü:)
Ödem oluyor olabilir miBenim merak ettiğim başka bişey var. Emziren anneler bilir ne kadar su içersek içelim çişimiz gelmez süt üretimine giderdi. Şimdi gebeyken idrara daha sık gitmem gereken haftalar benim tuvaletim gelmiyor bugün en az 6-7 bardak su 1 şişe maden suyu bi kaç fincan çay içtim 1 kere tuvalete gittim. Napıyo bebişe mi gidiyo benim içtiklerim
Aksine yüzüm süzüldü o kadar ayaktayım bileklerimde de şişlik ödem yok karın çevrem aynı hala skinny jean giyebiliyorum çözemedim nerde bu sularÖdem oluyor olabilir mi
Kesinlikle tek doğru yok. Her zaman adalet esitlik demek olmuyor :)Bu konuda tek doğru yok hepimizin hayatları başka başka en doğru kararda eşinle alacağın karar olacaktır
Kız dur bismillahirrahmanirrahimmAksine yüzüm süzüldü o kadar ayaktayım bileklerimde de şişlik ödem yok karın çevrem aynı hala skinny jean giyebiliyorum çözemedim nerde bu sular
Kese 9.5 10 mm kadar dedi normalde tam 6 hafta olması gerekiyor normal mi bilmiyorum ki ama araştırdığıma göre 10 mm altında zaten bebek görünmüyormuşKese uyumlu muydu canım sat ile belki geç döllenmeden dolayı oyle olmuştur
Maşallah senin iç karnın geniş o zaman .benim hiçbir pantolonum olmuyor artık düğme açık gezdim bu haftaAksine yüzüm süzüldü o kadar ayaktayım bileklerimde de şişlik ödem yok karın çevrem aynı hala skinny jean giyebiliyorum çözemedim nerde bu sular
Benim haftam 9+3 şekerim yemek yeseydim kusmasaydım 4 kilo almıştım bileKız dur bismillahirrahmanirrahimm
Az knce bahs ettigin su icip tuvaleti gelmeyen benim
Zaten geç döllenme demişti geç döllenme yeni göre 6 yani sata göre 8 içinde olmalıydık şimdiKese uyumlu muydu canım sat ile belki geç döllenmeden dolayı oyle olmuştur
Yok aslında geniş değildir kızımda kapılardan zor sığacak bi hamile karnıyla gezdim dana gibiydim bide çok kustum ondandır belki bilmiyorumMaşallah senin iç karnın geniş o zaman .benim hiçbir pantolonum olmuyor artık düğme açık gezdim bu haftahaftasonu alışverişe giderim artık
Evet olabilir kusmak çok etkiliyordur.Yok aslında geniş değildir kızımda kapılardan zor sığacak bi hamile karnıyla gezdim dana gibiydim bide çok kustum ondandır belki bilmiyorum
Benim ikinci bebişim olacak nasipse biz kalp atışını duyduğumuz gün ailelerimizle paylaştık, babana söyleyeyim hemen sana ceviz pestil fındık getirtsin akşam yemekle uğraşma gel burda ye evine git dinlen diyen kayınvalidemi anamdan ayırırsam Allah beni taş ederKesinlikle tek doğru yok. Her zaman adalet esitlik demek olmuyor :)
Mesela bizim icin en doğrusu buydu
Annem bana destek verdi yanímda oldu beni rahatlattı
Ben emziriyorum bi yandan cunku
Bu fikre alışmaya calisiyorum
Simdi birde baskalarinin baskilariyla ugrasamam
Ama ilk torundur heyecanla bekleniyordur
İki tarafta cok beklentidedir o zaman sartlar değişir.
Herseyden önce anne icin en sağlıklısı düşünülmeli
Ama canım kocam dar giyindiğimi düşünüyor bebek içerde rahat edemezmiş alışverişe gitmemiz lazımmış geçen elbise giydim alttan üşümesin bebek dedi başka kafalarEvet olabilir kusmak çok etkiliyordur.
7+0 olacak hayırlısıylaAyyyy inşallah guzel haberlerle geliriz hepimiz canım benimsizin kaç artı kaç oluyor haftaya Perşembe bizim 7+4 olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?