- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #3.561
Benim mide bulantısı ve halsizlikten yüzüne bakasım yok ben tatildeyim. Herhangi bi düşük tehlikesi yoksa yasak değil bu arada denkte gelmiş olabilir üzme kendini bilemezdin.Ay yok bir daha asla zaten, şimdi korkusuna koşarak aldı geldi yaptım umarım etkili olur kasık ağrım da başladı çünkü
Leke bir kere geldi bitti mi ?Çok sağolun ya aldım biraz uuzandım şimdi mecbur çalışmaya devam edicem umarım etkisi olurgün de bir akşam yeterli sanırım dimi?
Aman aman aramasın simdilikgebeliğin ilk 3 ayında yaptırman gerekiyor.
E nabız iznin yoksa göremez arayarak kaydını yaptırabilirsin.
Annene söylersenCanım bizde de aileler dahi bilmiyor ama sorun şu ki haftaya Perşembe annemle babam gelecekler memleketten, 13 saat gibi bir yoldan gelecekler, o gün kalp atışı için gidecegiz doktora 7+4 te tam da denk geldi sabah 8:30 da, annemler gelmeden gidip gelmiş oluruz ama onca yoldan gelmis olacaklar ve bizde kalacaklar mecbur söylemem gerekmiyor mu bana akıl verin hepiniz, önce sevindirip sonra üzdüm diğerinde bunda cinsiyetle beraber söylerim diyordum en az 13-14 hafta geçsin diyordum ama planlar istediğim gibi gitmiyor şuan, Perşembe günü annemlere söylersem eşimin de annesine babasına abisine söylememiz gerekmiyor mu bir de napsam yardım please :)
Evet çok az çamaşırıma bulaşmış hemen ilaç aldımLeke bir kere geldi bitti mi ?
Progestan verdi bana da doktor sabah akşam kullanacakmisim. Ama merak ettim ciddi birsey mi diye. Doktor da dedi dinlen diye ama 1,5 yaşında kızım var pek dinlenmem mümkün olmuyor çok yoruluyorum gün içinde. 10 günde geçiyorsa eşim haftaya izin alır olmadi insaallah düzelir. Teşekkür ederim.Canım bu çok yaygın bişey, benim bu 3.hamileligim ve üçünde de aynı şey oldu, progestan fitil veriyorlar genelde, onu düzenli kullan, süpürge tutma ağır kaldırma kahveden, koladan, ilişkiden uzak dur bolca dinlen 10 güne geçiyor genelde, hafif kramp gibi oluyor, o ağrılar geçince hematom da geçmiş oluyor genelde, ilkinde doktor kanama alanın geçmiş dediğinde verdiğim tepki dün gibi aklımda, anlamıştım biliyor musunuz ağrılarım geçti demiştim doktora, ama dikkatli olup kendini yormaman lazım
Aynen bana da verdi sabah akşam insaallah geçer ikimizindeBende de varmis canim nokta dahi kanamam olmadi benimde. Progestan fitil verdi sabah aksam aliyorum bir dahaki kontrolde gecmis olur insallah sana vermedi mi progestan ?
Bence al kullan canım zararı yok kanama lekelenme vs hepsinde progestan veriliyorDoktoruma ulaşamıyorum şu an dün ilişki oldu bugün hafif lekelenmem var alıp kullansam olur mu sizce randevum pazartesi doktor seminere gitmiş beklemeye korkuyorum ne yapmalıyım
Yani benim ikisinde öyle oldu 10 güne geçti ama bilmiyorum tam, bunda da şuan geçtiğini düşünüyorum ağrım kalmadı şükürProgestan verdi bana da doktor sabah akşam kullanacakmisim. Ama merak ettim ciddi birsey mi diye. Doktor da dedi dinlen diye ama 1,5 yaşında kızım var pek dinlenmem mümkün olmuyor çok yoruluyorum gün içinde. 10 günde geçiyorsa eşim haftaya izin alır olmadi insaallah düzelir. Teşekkür ederim.
Ayyyy inşallah guzel haberlerle geliriz hepimiz canım benimAyy kuzum bu arada biz de haftaya perşembe kalp atışı için gideceğiz inşallah ikimiz de güzel haberler alırız o gün
Bana doktorum kanama alanım olduğunda sadece akşam yeterli, lekelenmen olursa günde 2-3 e cikarabilirsin demişti, ben full günde 3 kullanıyorum şuan 13-14 haftalara kadar boyle gitmeye karar verdim çünkü lekelenme çok yaşadım bu sefer kan sulandırıcıdan dolayı, kan sulandırıcıyi bıraktığım günden beri lekelenmem yok şükürÇok sağolun ya aldım biraz uuzandım şimdi mecbur çalışmaya devam edicem umarım etkisi olurgün de bir akşam yeterli sanırım dimi?
Ay sabah akşam yapayım ben de o zaman 400 mg falan oluyor böyle kendi kafama göre yapmak da endişelendiriyor ama beklemek daha riski geliyor şu anBana doktorum kanama alanım olduğunda sadece akşam yeterli, lekelenmen olursa günde 2-3 e cikarabilirsin demişti, ben full günde 3 kullanıyorum şuan 13-14 haftalara kadar boyle gitmeye karar verdim çünkü lekelenme çok yaşadım bu sefer kan sulandırıcıdan dolayı, kan sulandırıcıyi bıraktığım günden beri lekelenmem yok şüküryine de korkudan 2-3 kullanıyorum
Canim annenlere soylersen esinin ailesine de soylemen gerekir bence adil olabilmek icin. Ama soylemek istemiyorsan da ve de idare edebileceksen eger soylemeyebilirsin bence. Sonucta cok gecerli bir gerekcen var. Daha once yasadim aynisini yasarim diye korktum diyebilirsin. Anlayisla karsilayacaklarindan eminim. Hem bana soyle gibi geliyor. Zaten hamilelik upuzun bir surec ne kadar gec ogrenirlerse sabirsizlik gosterecekleri o kadar az zamanlari olurCanım bizde de aileler dahi bilmiyor ama sorun şu ki haftaya Perşembe annemle babam gelecekler memleketten, 13 saat gibi bir yoldan gelecekler, o gün kalp atışı için gidecegiz doktora 7+4 te tam da denk geldi sabah 8:30 da, annemler gelmeden gidip gelmiş oluruz ama onca yoldan gelmis olacaklar ve bizde kalacaklar mecbur söylemem gerekmiyor mu bana akıl verin hepiniz, önce sevindirip sonra üzdüm diğerinde bunda cinsiyetle beraber söylerim diyordum en az 13-14 hafta geçsin diyordum ama planlar istediğim gibi gitmiyor şuan, Perşembe günü annemlere söylersem eşimin de annesine babasına abisine söylememiz gerekmiyor mu bir de napsam yardım please :)
Asıl kimseye soylemeyerek rahat hissetcem de :) evimize onca yolu çekip gelecekler annemler onlara kesin soyluycez ama eşimle bı konuşayım ben başka kimseye söylememe konusunu nasıl karşılar bilmiyorum annesi babası özellikle, bu fikre daha çok yaklaştım şimdi bakalım eşim gelsin konuşayım :)Annene söylersen
Neden gereksin onunda annesine söylemeniz
Bu tamamen aradaki ilişkinize bağlı
Ben anneme söyledim misal
Baska kimseye soylemeyi düşünmüyorum
Esimde beni destekledi
Bikac aya kadar herkes ogrenir mecbur
Birde senin mazeretin var
Uzucu bi olay yasamissin
Nasıl kendini iyi hissedeceksen onu yap
Canım benim lekelenmem oldugunda doktorum bana günde 6 ya kadar cikabilecegimizi söylemişti düşün, hiçbir zararı yok demişti, sabah 2 oglen 2 akşam 2 şeklinde kanaman olursa falan o şekilde al demişti, günde 2 nin bence hiçbir sakıncasi yok :) sen doktoruna ulaşana kadar günde 2 git derim ben, doktorun sonra duzenlesin, 1 az gelebilirAy sabah akşam yapayım ben de o zaman 400 mg falan oluyor böyle kendi kafama göre yapmak da endişelendiriyor ama beklemek daha riski geliyor şu an
Ay çok teşekkür ederim yaa öyle yapayım ben, açıkçası doktora sormaya da çekindim zaten çünkü tam 6 da gittik biz bebeği göremedik zaten 7+2 de gel bir daha bakalım dedi o da pazartesiye denk geliyor,yani biraz olumsuz konuştu. Şimdi dediğimde zaten bebek yoktu düşüncesine girer mi diye de endişe ettim. Yine de aradım ama sekreter açtı seminerde dedi haber vermeden kapattım. Kafam allak bullak oldu belirsizliklerden. Boş gebelikse de bir öğrensem diyorum artık.Canım benim lekelenmem oldugunda doktorum bana günde 6 ya kadar cikabilecegimizi söylemişti düşün, hiçbir zararı yok demişti, sabah 2 oglen 2 akşam 2 şeklinde kanaman olursa falan o şekilde al demişti, günde 2 nin bence hiçbir sakıncasi yok :) sen doktoruna ulaşana kadar günde 2 git derim ben, doktorun sonra duzenlesin, 1 az gelebilir
Yüksek ihtimal devamı gelmez ilişkiden dolayı gelmiştir iyi yapmışsın sabah akşam al bence pazartesi zaten kontrolün varmış iki günü bu şekilde geçirEvet çok az çamaşırıma bulaşmış hemen ilaç aldım
Hayata kaldığım yerden devam etmek istiyorum aslında onlarla da en son nerde kaldiysak ordan devam etmek istiyorum 13+3 te cinsiyet öğrenmeye gittiğimizde üzücü haberi almıştık öncekinde, herkes bizden kız mı erkek miymiş diye haber beklerken üzücü haberi vermiştik, bu sefer cinsiyeti öğrendiğimizde cinsiyet balonunu oğluma patlattirip kaldığımız yerden hayata devam etmek ve onlara o videoyu atmak istiyorum :) biz herkesten uzaktayiz 9 ay soylemesem kimse bilmez doğu gorevindeyizCanim annenlere soylersen esinin ailesine de soylemen gerekir bence adil olabilmek icin. Ama soylemek istemiyorsan da ve de idare edebileceksen eger soylemeyebilirsin bence. Sonucta cok gecerli bir gerekcen var. Daha once yasadim aynisini yasarim diye korktum diyebilirsin. Anlayisla karsilayacaklarindan eminim. Hem bana soyle gibi geliyor. Zaten hamilelik upuzun bir surec ne kadar gec ogrenirlerse sabirsizlik gosterecekleri o kadar az zamanlari oluryani kardesim bugun 5 aylik hamileyim dese neden soylemedin diye uzulmek yerine ne guzel doguma 4 ay kalmis diye sevinirim ben
İnsaallah geçmiştir ağrın kalmadıysa. Allah tüm bebelere sağlıcakla dünyaya gelmeyi nasib etsinYani benim ikisinde öyle oldu 10 güne geçti ama bilmiyorum tam, bunda da şuan geçtiğini düşünüyorum ağrım kalmadı şükürhenüz kontrole gitmedim, benim için siradanlasti diyim üç hamileligin ucunde de aynı şeyi yasayinca
Şimdi e nabıza girmek için şifre istiyo hastaneler ama Asmde var mı bilmiyorum biz ebeyle wpdan konuşuyoruzAman aman aramasın simdilikzirt pirt ariyor sonra
Sagolasın
ama o gorecek muhtemelen
Dr uma izin verdigimi hatırlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?