- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #3.501
Belki daha erkendir yine tiksinirsin inşallahMerhaba kızlar benimde büyük bir problemim var sigarayı bırakamıyorumbağımlılık çok kötü birsey vicdan azabı çekiyorum iki hamileleigimde de tiksinti gelmiş ti icmemistim ama bunda böyle birsey olmadi
Kan sonuçlarını tek tek sisteme giremez. Örnek veriyorum D vitaminin eksiktir onu girer Tsh problemin varsa onu girer kullandığın ilaçları girer. Diyorum ya ben Asm ebesini yıllardır tanıyorum sistem bu şekilde ilerliyor hemşire ne anlar kan sonucundan. Aşını yapar haftanı kilonu kontrol eder bu. Ama sen tutulmuşsun sanki kuzu değiştirmeden için rahatlamayacak.Yok balım normalde takip etmeleri gerekiyor ilk hemşire sisteme giriyordu her kontrolümü
Günaydın canım bende sigara kullanan biriyim, ne ilkinde nede bunda bir tiksinme gelmedi. Dişlerimi sıkıyorum çenemin ağrısını tarif edemem. Doktorum kendimi strese soktuğumu söylemişti günde 1 tane başka yok söz ver demişti. Bende kendimi şartladım oturuyorum akşam yemeğinden sonra eşimle bi tane içiyordum mesela. Yada arkadaş ortamında bi iki kaçamak yapıyordum, seni çok iyi anlıyorum zor ama sınır koymak şart,Kendini sınırlandır sigaranın 0 değerli olanları var onlardan al örnek veriyorum kahvaltıdan sonra bi tane akşam yemeğinden sonra bi tane şeklinde git. Şartla ona devamı geliyorMerhaba kızlar benimde büyük bir problemim var sigarayı bırakamıyorumbağımlılık çok kötü birsey vicdan azabı çekiyorum iki hamileleigimde de tiksinti gelmiş ti icmemistim ama bunda böyle birsey olmadi
Bu zorunlu olan bişey zaten. Herkes ilk üç ayında yaptırıyor canım.kızlar doktorunuz enfeksiyon testi istedi mi sizden de
Bu dogru galiba kuzum ya. Ilk gebelik cok bulantili kusmali gecmisti benim. Bu planli ve oncesinde vitamin acisindan epey destekledigim icin mi bilmiyorum. Kusma hic olmadi. Agzimin tadi var diyemem ama asiri bir bulanti kusma hic yasamadim. Masallah diyeyimIlacina başladn dimi sen belki onun etkisidir. Dün banu çiftcinin kitabında okudum. Hamilelik öncesi multivitamin vs kullananlarda bulanti kusma durumu daha az oluyormuş.
İlk hftalarda olabiliyo canım bol muz yoğurt patates tüket geçmezse acile bir görünürsün canım geçmiş olsunGünaydın güzel anneler nasılsınız? Umarım herkes iyidir :) biz bugün 6+1 olduk iki gündür ishal ve karın kramplarıyla cebelleşiyorum yediğim bir şeyden oldu herhalde ama bebeğe bir şey olur mu ki doktora gitsem mi bilemedim
Çok sağol canımİlk hftalarda olabiliyo canım bol muz yoğurt patates tüket geçmezse acile bir görünürsün canım geçmiş olsun
Ben ilk gebeliğimde geceleri kullanıyordum Şuan kullanmıyorum ama zararlı bir şey olsa doktorlarımız yazmaz diye düşünüyorum ben ama ben de kullanmıyorum ilaç diyeHanımlar 8+2 yim. 5. hafta da mide bulantılarim başladı. Doktorum mide bulantısı için Prilam Dr verdi. Her gece 2 tane üst üste at dedi de benim pek icim rahat etmiyor. Illa ki doktor tavsiyesi oldugu icin bir sikinti olmaz ama ben bir gün kullanirsam 2 gün kullanmıyorum. Kimyasal sonuçta diye siz kullanıyor musunuz?
Evet canım sabırsız oluyoruz birazÇok sağol canımsen de 8+1 mişsin maşallah her şey yolundaymış ben de gün sayıyorum zaman geçmiyor
Kuzum günaydın sancı normal ama kahverengi lekelenme beni düşündürdü birazcık, adet olma zamanı böyle şeylerin olduğunu ben de okumuştum ama içinin rahat etmesi için doktoruna götürebilirsin. Progestan kullanıyor muydun? O iyi gelir kahverengi lekelereGünaydın kizlar..ben bugün 8+2 olduk ..geçen hafta kalp atışını duydum ama.dunden beri adet sancısı ve adet olma hissi geliyor hafif de kahve lekelenme ..adet tarihim 4 de acaba adet tarihi yakın diye mi boyle oluyor ..kimisi adet tarihinde adet olur gibi sancı çektim diyorlar
Banada icebilirsin dedi doktorum hatta yatmadan 2 tane al eger faydasi olmazsa sabah bir oglen bir olarak günde 4 taneye kadar cikarabilirsin dedi. Bebek için bir zarari olur mu dedim hayir dedi gel gör ki icim rahat etmiyor 1 kere ictim simdiye kadar direniyorum dayanmaya çalışıyorumHanımlar 8+2 yim. 5. hafta da mide bulantılarim başladı. Doktorum mide bulantısı için Prilam Dr verdi. Her gece 2 tane üst üste at dedi de benim pek icim rahat etmiyor. Illa ki doktor tavsiyesi oldugu icin bir sikinti olmaz ama ben bir gün kullanirsam 2 gün kullanmıyorum. Kimyasal sonuçta diye siz kullanıyor musunuz?
Asla içmiyorum. Doktorum yazıyorum ama kullanmanı istemiyorum dayanabildiğin kadar dayan dedi. İyi değil. Aynı şeyleri eczacıda söyledi bide iki tane asla almam sanırım.Hanımlar 8+2 yim. 5. hafta da mide bulantılarim başladı. Doktorum mide bulantısı için Prilam Dr verdi. Her gece 2 tane üst üste at dedi de benim pek icim rahat etmiyor. Illa ki doktor tavsiyesi oldugu icin bir sikinti olmaz ama ben bir gün kullanirsam 2 gün kullanmıyorum. Kimyasal sonuçta diye siz kullanıyor musunuz?
Bende gecen hafta ve önceki haftada kırmızı lekenlenme geldi doktora göründüm ..sulandırıcı kullamdigin için normal dedi .kanama oladugu gün proluton Depot iğne vur dedi .Kuzum günaydın sancı normal ama kahverengi lekelenme beni düşündürdü birazcık, adet olma zamanı böyle şeylerin olduğunu ben de okumuştum ama içinin rahat etmesi için doktoruna götürebilirsin. Progestan kullanıyor muydun? O iyi gelir kahverengi lekelere
Hımm kan sulandırıcı olunca olabiliyor sanırım o konuda bilgili değilim canımmBende gecen hafta ve önceki haftada kırmızı lekenlenme geldi doktora göründüm ..sulandırıcı kullamdigin için normal dedi .kanama oladugu gün proluton Depot iğne vur dedi .
Kan sulandırıcı bir gün kullanma dedi . kahve leke geldiğinde o şekilden yaptım..doktor kanama üç gün boyunca olunca gelirsin demsiti
İki li testler 8 haftalık ta yaplyomuGünaydın kızlarben de bugün geldim doktora rutin testleri verdim bizim devlet hastanesinde ikili testi ypıyolarmış sevindim eskiden yoktu bebişim de büyümüş iyi çok şükür haftasıyla uyumlu çıktı rahatladım 8+1 deyiz bakalım haftaya sonuçlar da iyi çıkarsa güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?