2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Yok balım normalde takip etmeleri gerekiyor ilk hemşire sisteme giriyordu her kontrolümü
Kan sonuçlarını tek tek sisteme giremez. Örnek veriyorum D vitaminin eksiktir onu girer Tsh problemin varsa onu girer kullandığın ilaçları girer. Diyorum ya ben Asm ebesini yıllardır tanıyorum sistem bu şekilde ilerliyor hemşire ne anlar kan sonucundan. Aşını yapar haftanı kilonu kontrol eder bu. Ama sen tutulmuşsun sanki kuzu değiştirmeden için rahatlamayacak.

Günaydın canım bende sigara kullanan biriyim, ne ilkinde nede bunda bir tiksinme gelmedi. Dişlerimi sıkıyorum çenemin ağrısını tarif edemem. Doktorum kendimi strese soktuğumu söylemişti günde 1 tane başka yok söz ver demişti. Bende kendimi şartladım oturuyorum akşam yemeğinden sonra eşimle bi tane içiyordum mesela. Yada arkadaş ortamında bi iki kaçamak yapıyordum, seni çok iyi anlıyorum zor ama sınır koymak şart,Kendini sınırlandır sigaranın 0 değerli olanları var onlardan al örnek veriyorum kahvaltıdan sonra bi tane akşam yemeğinden sonra bi tane şeklinde git. Şartla ona devamı geliyor

B
Ilacina başladn dimi sen belki onun etkisidir. Dün banu çiftcinin kitabında okudum. Hamilelik öncesi multivitamin vs kullananlarda bulanti kusma durumu daha az oluyormuş.
Bu dogru galiba kuzum ya. Ilk gebelik cok bulantili kusmali gecmisti benim. Bu planli ve oncesinde vitamin acisindan epey destekledigim icin mi bilmiyorum. Kusma hic olmadi. Agzimin tadi var diyemem ama asiri bir bulanti kusma hic yasamadim. Masallah diyeyim ama o da tabi acaba her sey yolunda mi kaygisini da beraberinde getiriyor. Biraz istahim acilsa ne oldu diye kaygilaniyorum

Hanımlar 8+2 yim. 5. hafta da mide bulantılarim başladı. Doktorum mide bulantısı için Prilam Dr verdi. Her gece 2 tane üst üste at dedi de benim pek icim rahat etmiyor. Illa ki doktor tavsiyesi oldugu icin bir sikinti olmaz ama ben bir gün kullanirsam 2 gün kullanmıyorum. Kimyasal sonuçta diye siz kullanıyor musunuz?

Günaydın güzel anneler nasılsınız? Umarım herkes iyidir :) biz bugün 6+1 olduk iki gündür ishal ve karın kramplarıyla cebelleşiyorum yediğim bir şeyden oldu herhalde ama bebeğe bir şey olur mu ki doktora gitsem mi bilemedim

Günaydın kızlarben de bugün geldim doktora rutin testleri verdim bizim devlet hastanesinde ikili testi ypıyolarmış sevindim eskiden yoktu bebişim de büyümüş iyi çok şükür haftasıyla uyumlu çıktı rahatladım 8+1 deyiz bakalım haftaya sonuçlar da iyi çıkarsa güzel

İlk hftalarda olabiliyo canım bol muz yoğurt patates tüket geçmezse acile bir görünürsün canım geçmiş olsun

Ben ilk gebeliğimde geceleri kullanıyordum Şuan kullanmıyorum ama zararlı bir şey olsa doktorlarımız yazmaz diye düşünüyorum ben ama ben de kullanmıyorum ilaç diye biz anneler akıllanmayız ….

Günaydın kizlar..ben bugün 8+2 olduk ..geçen hafta kalp atışını duydum ama.dunden beri adet sancısı ve adet olma hissi geliyor hafif de kahve lekelenme ..adet tarihim 4 de acaba adet tarihi yakın diye mi boyle oluyor ..kimisi adet tarihinde adet olur gibi sancı çektim diyorlar

Kuzum günaydın sancı normal ama kahverengi lekelenme beni düşündürdü birazcık, adet olma zamanı böyle şeylerin olduğunu ben de okumuştum ama içinin rahat etmesi için doktoruna götürebilirsin. Progestan kullanıyor muydun? O iyi gelir kahverengi lekelere

Banada icebilirsin dedi doktorum hatta yatmadan 2 tane al eger faydasi olmazsa sabah bir oglen bir olarak günde 4 taneye kadar cikarabilirsin dedi. Bebek için bir zarari olur mu dedim hayir dedi gel gör ki icim rahat etmiyor 1 kere ictim simdiye kadar direniyorum dayanmaya çalışıyorum normalde de ilac icmeyi seven biri degilim zaten

Asla içmiyorum. Doktorum yazıyorum ama kullanmanı istemiyorum dayanabildiğin kadar dayan dedi. İyi değil. Aynı şeyleri eczacıda söyledi bide iki tane asla almam sanırım.

Bende gecen hafta ve önceki haftada kırmızı lekenlenme geldi doktora göründüm ..sulandırıcı kullamdigin için normal dedi .kanama oladugu gün proluton Depot iğne vur dedi .
Kan sulandırıcı bir gün kullanma dedi . kahve leke geldiğinde o şekilden yaptım..doktor kanama üç gün boyunca olunca gelirsin demsiti

Hımm kan sulandırıcı olunca olabiliyor sanırım o konuda bilgili değilim canımm

İki li testler 8 haftalık ta yaplyomu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…