How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
meyveli sodalar zaten katkılı, sade soda iç ama kızılay ve uludağ'da kalsiyum oranı yüksek olduğu için önermiyorlar, diğer markalara bakabilirsin.

anladım canım, ultrason da öyle ekstra bişey değil ki, merak ettim nedenini, 3-5 dakikalarını alacak bir yöntem, hem insan mutlu oluyor görünce, kalp atışını duyunca :)

aile hekimini görseydin, ben önce aile hekimine gittim. özelde yaptırmamış olsaydım testleri isteyecekti, sonra hemşireye gittim, o da tüm testleri kontrol etti, 1-2 tanesinin sonucunu göremedi, bu değerlere ihtiyacım var dedi telefonumu istedi giriş yapıldıktan sonra öğrenmek için. 2gün sonra da aradı, enabızdan değerleri söyledim. 18. hafta tekrar bekliyorum dedi, tetanoz aşısı yapılacakmış.
Kız bana tahlillere ben bakamam aile hekimine göster dedi veya doktoruna martın 4ünede aşıya gel dedi bende sinir oldum sadece bilgi girdi ya çok tutuk bir kadın değişti hemşirem önceki hemşire çok iyiydi

Bana da aynı seyi söyledi ama benim doktorum yoktu bütün tahlillerimi de yaptirdigim icin diger doktora gözükmedm
Gerçekten 23 yaşımdaki gebeliğimle şuan ki gebeliğim arasında dağlar kadar fark var 2020 yılından 2021 yılına kadar doktorlarda aile hekimindeki hemşirede o kadar ilgiliydi ki şuan ki ne doktorlar ne hemşireler umursamıyor

Haftana göre yapıldı sanmış olabilir. Gebelik başında bir kere yapılıyor çünkü rutin kan testleri.Hala asmlerde test yapıyolar ama ben dahiliyede vermek istediğim için asmye gitmedim özelde yaptırıp sonucumu attım o kadar.
Bana martın 4ünde gelirsin kanlarını o zaman alır hemde tetenozu vururuz dedi sadece tansiyon bakıp normalde sistemde olan bilgilerimi sordu ben değiştiricem ya hemşireye gitmek istemiyorum

Selam kızlar merhaba epey oldu yazamadım buraya bebeğim baya geç döllenme imiş sata göre 9. Haftada olmam lazım 7. Haftadayiz. Salı günü kalp atışını duyduk 6art1 idi

Sizler nasilsiniz
Sağlıklı olsun da erken döllenme geç döllenme hiç problem değil gözünaydın 🫠
Bende bugün kusmadım şaşkınım tadını çıkarıyorum 😁

Bana martın 4ünde gelirsin kanlarını o zaman alır hemde tetenozu vururuz dedi sadece tansiyon bakıp normalde sistemde olan bilgilerimi sordu ben değiştiricem ya hemşireye gitmek istemiyorum
Tamam ara haftalarda kan bakılıyor ama benim demek istediğim hemşireler ebeler kan sonuçlarını göremiyor yapıldı sanmış olabilir sadece asm doktoru e nabızdan görür o da sen izin verirsen. Kvk gereği sistem bayağı değişti,
Sen ben hiç rutin kanlarımı vermedim deseydin yaparlardı. Değiştirmek istiyorsan değiştir canım o ayrı konu 🌺

Tamam ara haftalarda kan bakılıyor ama benim demek istediğim hemşireler ebeler kan sonuçlarını göremiyor yapıldı sanmış olabilir sadece asm doktoru e nabızdan görür o da sen izin verirsen. Kvk gereği sistem bayağı değişti,
Sen ben hiç rutin kanlarımı vermedim deseydin yaparlardı. Değiştirmek istiyorsan değiştir canım o ayrı konu 🌺
Yok kadın bana ben sonuçlardan anlamam aile hekimine göster dedi direk ya kadın yeni bence diğer kadın kaç senedir oradaydı yeni gelen sisteme göre gidiyor belli ki seni sadece 3 kere çağrıcam dedi biri buydu dedi diğer ikiside tetenoz için dedi mesela oğlumun boy kilo ölçümü var bana siz ölçüp bana söyleye bilirsiniz o gün gelmenize gerek yok diyor belki bence uğraşmak istemiyor

Ayy inşallah korkuyorum bi sıkıntı olmamıştır umarım. 15 gün once keseyi gormuştuk herşey gayet iyiydi. Üstten kalp atılı duyulur mu acaba kese üstten görünmesi bizim alttan muayenede gördük
Ben üstten duydum alttan muayenenin bir sıkıntısı olmaz ama girdiğimiz pozisyon bunaltıyor beni

Gebelik rutini bu hepimiz her ay enfeksiyon var mı diye kan vericez canım gebelikte enfeksiyona daha elverişli oluyoruz
hayır normal enfeksiyon testi değil kuzlar çocukta kalıcı hasar bırakabilecek enfeksiyonlar için işte rubella hiv işte hayvanlardan bulaşan parazitlerle ilgili olanlar falan

Yok kadın bana ben sonuçlardan anlamam aile hekimine göster dedi direk ya kadın yeni bence diğer kadın kaç senedir oradaydı yeni gelen sisteme göre gidiyor belli ki seni sadece 3 kere çağrıcam dedi biri buydu dedi diğer ikiside tetenoz için dedi mesela oğlumun boy kilo ölçümü var bana siz ölçüp bana söyleye bilirsiniz o gün gelmenize gerek yok diyor belki bence uğraşmak istemiyor
Bana aşı için tarih verdi marta bir de 14. Haftada gel dedi ikili testinide getir degerlendirilir dedi. Ne alaka anlamadm öyle bir sistemleri var mi? Asm doktoru ne anlar ki

Back