2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Benim ebe kardeşimin de ebesiydi kızımında takibini hep o yaptı çokta severim 14 senedir tanıyorum bizde yaşından sonra hep wpdan haberleştik boy kilo söyledim yazdı. Doğru ama sonuç bakmazlar doktor değil ki hemşire bende 19. Haftada gidicem tetanoz için o kadar

Sağlıklı olsun da erken döllenme geç döllenme hiç problem değil gözünaydın
Bende bugün kusmadım şaşkınım tadını çıkarıyorum
Ilacina başladn dimi sen belki onun etkisidir. Dün banu çiftcinin kitabında okudum. Hamilelik öncesi multivitamin vs kullananlarda bulanti kusma durumu daha az oluyormuş.

Ilacina başladn dimi sen belki onun etkisidir. Dün banu çiftcinin kitabında okudum. Hamilelik öncesi multivitamin vs kullananlarda bulanti kusma durumu daha az oluyormuş.
Başladım canım mutlaka etkisi vardır tiroid vücut için çok çok önemli bir hormon biliyorsun insanın dengesi sapıtıyor. Bakalım diğer sonuçlar çıksın daha iyi olurum belki doğru tedaviyle

anladım canım, ultrason da öyle ekstra bişey değil ki, merak ettim nedenini, 3-5 dakikalarını alacak bir yöntem, hem insan mutlu oluyor görünce, kalp atışını duyunca :)
Anladığım kadarıyla kanıtlanmış çalışma yok ama ultrasonun zararlı olabilir diye acil durumlar hariç hamilelik boyunca sadece 2 defa var. Zaten normal takibi ebe yapıyor. İlk kızımın takibi doğumu Türkiye de oldu bakalım burada nasıl olacak

hayır normal enfeksiyon testi değil kuzlar çocukta kalıcı hasar bırakabilecek enfeksiyonlar için işte rubella hiv işte hayvanlardan bulaşan parazitlerle ilgili olanlar falan
Tamam canım banada bakıldı bu ona göre dikkat etmemiz gerekenleri söylüyorlar bendede bakıldı mesela benim hayvanlardan ve yiyeceklerden kapacağım hastalıklara bağışıklığım yok ilk gebeliğimde de uyarılmıştım

Yok balım normalde takip etmeleri gerekiyor ilk hemşire sisteme giriyordu her kontrolümü

Evett benim kızamıkçıka falan bağışıklığım varmış hatta

Merhaba kızlar benimde büyük bir problemim var sigarayı bırakamıyorum bağımlılık çok kötü birsey vicdan azabı çekiyorum iki hamileleigimde de tiksinti gelmiş ti icmemistim ama bunda böyle birsey olmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…