- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #3.481
Hep böyle devam etsinAyy bu gün ben de kusmadim bak bu günde bir keramet var
Benim ebe kardeşimin de ebesiydi kızımında takibini hep o yaptı çokta severim 14 senedir tanıyorum bizde yaşından sonra hep wpdan haberleştik boy kilo söyledim yazdı. Doğru ama sonuç bakmazlar doktor değil ki hemşire bende 19. Haftada gidicem tetanoz için o kadarYok kadın bana ben sonuçlardan anlamam aile hekimine göster dedi direk ya kadın yeni bence diğer kadın kaç senedir oradaydı yeni gelen sisteme göre gidiyor belli ki seni sadece 3 kere çağrıcam dedi biri buydu dedi diğer ikiside tetenoz için dedi mesela oğlumun boy kilo ölçümü var bana siz ölçüp bana söyleye bilirsiniz o gün gelmenize gerek yok diyor belki bence uğraşmak istemiyor
Ilacina başladn dimi sen belki onun etkisidir. Dün banu çiftcinin kitabında okudum. Hamilelik öncesi multivitamin vs kullananlarda bulanti kusma durumu daha az oluyormuş.Sağlıklı olsun da erken döllenme geç döllenme hiç problem değil gözünaydın
Bende bugün kusmadım şaşkınım tadını çıkarıyorum
hii benim ondan kusmam olmadı demekkiIlacina başladn dimi sen belki onun etkisidir. Dün banu çiftcinin kitabında okudum. Hamilelik öncesi multivitamin vs kullananlarda bulanti kusma durumu daha az oluyormuş.
Benim de kusmam olmadı. Ablamda olmamış o da vitamin cok kullanirdi. Anneme çekmemişiz allahtan o konudahii benim ondan kusmam olmadı demekki
evet annem 9 ay kusmuş. 7. haftadayım sadece 2 kere bulantım oldu kusmalarım olacak diye çok korktum hep dua ettim şimdilik iyi gidiyorBenim de kusmam olmadı. Ablamda olmamış o da vitamin cok kullanirdi. Anneme çekmemişiz allahtan o konuda
Başladım canım mutlaka etkisi vardır tiroid vücut için çok çok önemli bir hormon biliyorsun insanın dengesi sapıtıyor. Bakalım diğer sonuçlar çıksın daha iyi olurum belki doğru tedaviyleIlacina başladn dimi sen belki onun etkisidir. Dün banu çiftcinin kitabında okudum. Hamilelik öncesi multivitamin vs kullananlarda bulanti kusma durumu daha az oluyormuş.
Büyük konuştum şimdi yine kustumAlışıyoruz artık yavaştan benim şu an en büyük problemim gaz kabızlık şişkinlik bir düzelse bir anda aldığım 5 kilo çıkacak
Ben anama çekmişim aynıyızBenim de kusmam olmadı. Ablamda olmamış o da vitamin cok kullanirdi. Anneme çekmemişiz allahtan o konuda
Regl sancılarimiz annemle ayniydi ilac almazsak kusuyorduk hatta. O yuzden korkuyordm hamilelikte de kusmalarimiz ayni olur diyeBen anama çekmişim aynıyız
Çocuktan önce aşırı regli sancısı çeker acıdan bayılcak dereceye gelirdim doğurdum geçti anneminde benden sonra geçmiş
Valla ben de kusmadim ama boğazıma geldi acı suBüyük konuştum şimdi yine kustum
Anladığım kadarıyla kanıtlanmış çalışma yok ama ultrasonun zararlı olabilir diye acil durumlar hariç hamilelik boyunca sadece 2 defa var.anladım canım, ultrason da öyle ekstra bişey değil ki, merak ettim nedenini, 3-5 dakikalarını alacak bir yöntem, hem insan mutlu oluyor görünce, kalp atışını duyunca :)
canım ben tuzlu su ile gargara yaptım iyi geldi gerçekten. Birde ballı limonlu ıhlamur iç.Kızlar 2 gündür grubun ve bogaz ağrım var sizlerde olanlar var mı neler yapabilirim kullanabilirim
Tamam canım banada bakıldı bu ona göre dikkat etmemiz gerekenleri söylüyorlar bendede bakıldı mesela benim hayvanlardan ve yiyeceklerden kapacağım hastalıklara bağışıklığım yok ilk gebeliğimde de uyarılmıştımhayır normal enfeksiyon testi değil kuzlar çocukta kalıcı hasar bırakabilecek enfeksiyonlar için işte rubella hiv işte hayvanlardan bulaşan parazitlerle ilgili olanlar falan
İkili testi ben göstermedim ilk oğlumda ama sordu sisteme giriyorlar onuBana aşı için tarih verdi marta bir de 14. Haftada gel dedi ikili testinide getir degerlendirilir dedi. Ne alaka anlamadm öyle bir sistemleri var mi? Asm doktoru ne anlar ki
Yok balım normalde takip etmeleri gerekiyor ilk hemşire sisteme giriyordu her kontrolümüBenim ebe kardeşimin de ebesiydi kızımında takibini hep o yaptı çokta severim 14 senedir tanıyorum bizde yaşından sonra hep wpdan haberleştik boy kilo söyledim yazdı. Doğru ama sonuç bakmazlar doktor değil ki hemşire bende 19. Haftada gidicem tetanoz için o kadar
Evett benim kızamıkçıka falan bağışıklığım varmış hattaTamam canım banada bakıldı bu ona göre dikkat etmemiz gerekenleri söylüyorlar bendede bakıldı mesela benim hayvanlardan ve yiyeceklerden kapacağım hastalıklara bağışıklığım yok ilk gebeliğimde de uyarılmıştım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?