- 8 Mart 2019
- 2.509
- 3.297
- 133
- 37
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #34.381
Evet ya eme eme yüzeysel kanatmis kapandi gerci 1 gece icindeBenimde 2 cocuk var Allah islerinizi kolaylaştırsin. Baş parmağı emmek normal diyor uzmanlar oral dönemde oldukları için benimki de emiyor hiç müdahale etmiyorum. Yara olmuş derken kanadı mı benimkinin kızarıyor
Kendine zarar vermiyorsa emsin bosverEvet ya eme eme yüzeysel kanatmis kapandi gerci 1 gece icinde
Aslinda bende birakmistim istedigi gibi emsin de basparmaginin uzerine kanatinca iyice yara olur diye korktum ama duzeliyor gibiKendine zarar vermiyorsa emsin bosver
Benimkinin parmak emerken dilinin ucu yara olmuştu ama hızlı düzeldi tırnaklarını düzenli kesmek gerekiyor. Ben bazen yetişemiyorum unutuyorumAslinda bende birakmistim istedigi gibi emsin de basparmaginin uzerine kanatinca iyice yara olur diye korktum ama duzeliyor gibi
Allah acil şifalar versin canım hızlıca atlatir Allah in izniyle çok güçlü onlar. Viral enfeksiyon geciren biriyle teması oldu mu. 4. Ay aşısı sonrasi yan etki de olabilir bi arkadaşımın bebegi de aşıdan bi hafta sonra enfeksiyon olmuştu doktoru aşı kaynaklı olabilir demis antibiyotikle geçer inşallah canım sende dut kaynat suda iç bol bol sütünden bebege geçer enfeksiyona iyi geliyorkızlar dua istiyorum sizden
kızımın kanında enfeksiyon çıktı nerden bulaştı hiç fikrim yokateşi çıktı birden, doktor antibiyotik verdi. böyle bi durum yaşayan var mı ?
Allah razı olsun, etrafımdaki kimse hasta değil nasıl oldu anlamıyorum. daha tam 4 aylık bile değil antibiyotik içmesi çok üzdü beni yaAllah acil şifalar versin canım hızlıca atlatir Allah in izniyle çok güçlü onlar. Viral enfeksiyon geciren biriyle teması oldu mu. 4. Ay aşısı sonrasi yan etki de olabilir bi arkadaşımın bebegi de aşıdan bi hafta sonra enfeksiyon olmuştu doktoru aşı kaynaklı olabilir demis antibiyotikle geçer inşallah canım sende dut kaynat suda iç bol bol sütünden bebege geçer enfeksiyona iyi geliyor
Olacagi varmış canim üzülme çabuk atlatiyor bebisler mecbur kalınca veriyoruz ilaç Rabbım daha beterinden korusun.Allah razı olsun, etrafımdaki kimse hasta değil nasıl oldu anlamıyorum. daha tam 4 aylık bile değil antibiyotik içmesi çok üzdü beni ya
aminn tek dileğim bi an önce iyileşsinOlacagi varmış canim üzülme çabuk atlatiyor bebisler mecbur kalınca veriyoruz ilaç Rabbım daha beterinden korusun.
Geçmiş olsun arkadaşım, üzülme benim bebişimin 2.antibiyotik kullanımı oldu, yarın probiyotik için bio gaia damla alacağım inşallah. Rabbim şafi ismi ile tüm hastalara şifa versin inşallah.kızlar dua istiyorum sizden
kızımın kanında enfeksiyon çıktı nerden bulaştı hiç fikrim yokateşi çıktı birden, doktor antibiyotik verdi. böyle bi durum yaşayan var mı ?
aminn Allah şifalar versinGeçmiş olsun arkadaşım, üzülme benim bebişimin 2.antibiyotik kullanımı oldu, yarın probiyotik için bio gaia damla alacağım inşallah. Rabbim şafi ismi ile tüm hastalara şifa versin inşallah.
4 aydır bebebao kullanıyorum memnunum kızımı sağımla besliyorumMerhaba arkadaşlar bir sorum olacaktı süt sagma makinasi almak istiyorum hani bu göğüse takılıp kendi sağim yapan makinalar varsa onlardan benim de makinam var ama başında oturup sagim yapmak çok zor onereceginiz bir marka varmi
Merhaba. Yani mama için nasil bir çözüm olur bilemedim ama normalde 4. Ayda meme reddi normal diye biliyorum diş sancılarından dolayı. Ek gıda için de çok erken değil mi? Doktorunuz daha iyi bilir tabi ama bence çok erkenHerkese merhaba ben Ağustos annelerinden geliyorum sizlere bir sorum olacaktı anneler oğlum 3 ay 15 günlük mama reddi yapıyor biberon yani doğduğu günden beri de içiyor yani meme reddi de yapıyordu onu biraz düzelttik ama sütüm yetersiz ben de tamamıma kullanıyorum doğduğundan beri şu anda mama reddi yapıyor ancak biberon başına reçel sürünce ağzına veriyorum tutuyor ve içiyor ama böyle yaparak şekeri oluşabilir yani ben nasıl bir çözüm bulabilirim sizce ek gıdaya başlasam mı arada bir mama en azından ona güzel gelsin mesela danino ile başlamak istiyorum size versem mi ben kızında da bu zamanlarda başlamıştım
Direk koşması lazım ne demek ayaklarının üstünde durmuyorBir de anneler diğer sorum da oğlum hala ayağa kaldırdığımda ayaklarınin üstünde durmuyor kalça ultrasonuna götürdüm bir şey çıkmadı çocuk gelişiminden randevu aldım götüreceğim ama bana çok dert oldu yani üçe girdi düzelir dedim ama dörde doğru gidiyor hala aynı sizce normal mi ne yapabilirim aranızda böyle olan var mı yardımcı olsanız çok sevinirim anneler
Doktordan destek alsan iyi olur . Daninodan başka bir arternatifin yok mu mesela haşlanmış havuç,kabak gibi.. neden danino ?Herkese merhaba ben Ağustos annelerinden geliyorum sizlere bir sorum olacaktı anneler oğlum 3 ay 15 günlük mama reddi yapıyor biberon yani doğduğu günden beri de içiyor yani meme reddi de yapıyordu onu biraz düzelttik ama sütüm yetersiz ben de tamamıma kullanıyorum doğduğundan beri şu anda mama reddi yapıyor ancak biberon başına reçel sürünce ağzına veriyorum tutuyor ve içiyor ama böyle yaparak şekeri oluşabilir yani ben nasıl bir çözüm bulabilirim sizce ek gıdaya başlasam mı arada bir mama en azından ona güzel gelsin mesela danino ile başlamak istiyorum size versem mi ben kızında da bu zamanlarda başlamıştım
Aa bende o markaya bakıyordum nsl sağımı falan şarjı ne kadar gider gögusten kayma yapıyormu sagmayla beslediğiniz söylediniz benimde oğlum bir aydır meme emiyor çok soru sordum kusura bakmayin4 aydır bebebao kullanıyorum memnunum kızımı sağımla besliyorum
Üç aylikya dedim danino hafif gelir haşlanmis havuç kabak ağır gelmez mi direk ona başlasam doktor randevusu aldım goturcemDoktordan destek alsan iyi olur . Daninodan başka bir arternatifin yok mu mesela haşlanmış havuç,kabak gibi.. neden danino ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?