- 26 Aralık 2015
- 11.578
- 18.590
- 34
Garanticiyim napim ya sıkışmazsam yeteri kadar diye bastım suyuBen işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Garanticiyim napim ya sıkışmazsam yeteri kadar diye bastım suyuBen işte
Valla ne bilim işte sıkışık gel diyince ben normalde de çok su içerim tabi bunda tutmak zorunda kalıyorsun o eziyet ben bir de iki gün öncesinden evde deneme yaptım 1-1.5 litre su içtim bakalım kaç saatte sıkışıyorum, ne kadar dayanabiliyorum kaç saat öncesi içmem gerekiyor test ettimAhahah ben öyle çok sıkışık gitmedim normal bir sıkışıklıkla gittim altıma yapacak gibi olmadım çok güldüm bu mesaja
Allah bağıslasın annesi kardeside sağlıcakla gelsin aminnAmin canım benim bir tane oğlum var çok şükür bu ikinci denemem inşallah olmuştur rabbim en güzelini bilir
Ben bir önceki transferde söyledikleri saatten erken aldılar, ondan yarım lt su içmiş oldum. Karnıma çok bastirdilar koyacakları yeri görmek için.Pozitif olan arkadaşlar çok sevindim güzel haberleriniz bize umut oluyor. Sağlıkla da kucağınıza alırsınız inşallah.Negatif olan 1 yorum okudum geçmiş olsun Rabbim bekletiyorsa güzelleştiriyordur inşallah üzülmemek elde değil tabi ama burada o kadar farklı hikayeler okuyorum ki ben çevremde de uzun süre sonra bebek sahibi olanlardan hep şu yorumu duydum. ‘İyi ki o zaman olmamış şimdi olmuş’ Biz bilemiyoruz bizim için ne hayırlı ne değil. Allah herkese gönlündekini hayırlısıyla nasip etsin. Ekstra bişey sorucam yarın transferim olacak inşallah sizce ne kadar önce ne kadar su içmeliyim? Tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum.
Amin amin canım güzel duaların için çok teşekkür ederim hepimiz sağ Salim kavuşalım inşallahAllah bağıslasın annesi kardeside sağlıcakla gelsin aminn
Öyle düşünme iyi düşünelim iyi olsun. Daha var test gününe şimdiden kendini harap etme. Bence inşallah bu sefer güzel sonuçlanacak Allah'ın izniyleYa bugün çok depresifim.
Negatif düşündükçe kalbim sikisiyor.
Canım kendini fazla strese sokma. Tamam biliyorum çok zor üçüncü denemen, bekliyorsun heyecanla. Ama fazlası zarar verir stresin.Ya bugün çok depresifim.
Maşallah canım hayırlı olsun sağlıkla devam eder inşallahKızlar ben kan testi verdim 8. Günüm bugün cok şükür pozitif
Ben de sanki içimde gelişen bi şey yokmuş gibi hissediyorum inşallah boşuna evham yapıyoruzdurYa bugün çok depresifim.
Canım aminnn herkes sağlıkla kucağına alsınMaşallah canım hayırlı olsun sağlıkla devam eder inşallah
Ben merkezi arayıp doktorun müsait olduğu bi zamana randevu oluşturmuştum olumsuz haberi öğr ndikten 1 hafta kadar sonraya. Oturup konuşmuştuk bi sonraki transferle ilgili neler yapabiliriz diye. Siz de merkezi arayıp durumu anlatıp görüşme için randevu alın istersenizKızlar doktora mesaj attım ama dönüş yapmadı. Merkezi aramalı mıyım sizce ne yapmalıyım nasıl olmalı diye
Tatlım senin msjnı okudum yazdım yazdım sildim ağladım tekrar yazdım yine sildim okumakla yetindim çok üzgünüm senin için ama ben inanıyorum sabrın sonu selamettir ne olur pes etme❤❤❤❤Mother Night çiçeğim senin haberlerini bekliyorum. Sen gel de moral olsun biraz bana
Anladım ya benimki başka şehirde ve 5 saatlik mesafede maalesef. Keşke dönüş yapsaydı. Zaten yakın zamanda gitmek gibi bir niyetim yok ama en azından ilaçlarla ilgili bilgi verseydi iyi olurdu. Ben arayayım o zaman yinede bir. Teşekkür ederimBen merkezi arayıp doktorun müsait olduğu bi zamana randevu oluşturmuştum olumsuz haberi öğr ndikten 1 hafta kadar sonraya. Oturup konuşmuştuk bi sonraki transferle ilgili neler yapabiliriz diye. Siz de merkezi arayıp durumu anlatıp görüşme için randevu alın isterseniz
Evet canım ara konuş. Önünde bir yol haritası olur. Bakalım nasip bir yol izleyecek. Başka bir tavsiyesi olacak mı histeroskopi felan.Kızlar doktora mesaj attım ama dönüş yapmadı. Merkezi aramalı mıyım sizce ne yapmalıyım nasıl olmalı diye
Yaaa kıyamam sana ben ağlasam da gözyaşım akmıyor artık. öyle tabi selamete erenlerden olurum inşallah.Tatlım senin msjnı okudum yazdım yazdım sildim ağladım tekrar yazdım yine sildim okumakla yetindim çok üzgünüm senin için ama ben inanıyorum sabrın sonu selamettir ne olur pes etme❤❤❤❤
Ben ise bugün opu oldum 3 yumurta toplandı o kadar umutsuzum ki hayatı sorguladım baştan negatif hissetmek ne kadar doğru kendime çok kızıyorum iyi düşün diyorum kendimi karşıma alıp kavga ediyorum resmen ruh halimden hiç memnun değilim
Bence de canım çok haklısın. Arayayım ben daha fazla geç olmadan en iyisi.Evet canım ara konuş. Önünde bir yol haritası olur. Bakalım nasip bir yol izleyecek. Başka bir tavsiyesi olacak mı histeroskopi felan