8 günü öyle çıktıysa 5 gün embiyosu daha net çıkar galiba değilmi transferin 8 günüEvet canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 günü öyle çıktıysa 5 gün embiyosu daha net çıkar galiba değilmi transferin 8 günüEvet canım
Bence değerin güzel canım hayırlı olsunArkadaşlar bu yazıyı yazmıştım. Kan testi yapınca buraya tekrar yazacaktım. Bugün testim 165 çıktı. Transfer günü hariç 9.gün oluyor bugün. Kimyasal olma riski var mı bu değerin. Artık her şeyin kötüsünü düşünmekten olumlu şeylere bile sevinemiyorum.
Hayırlısı ile onuda görürsün inşallah canımBenim de bugün 14.gün 444 çıktı betam salı günü için ilk gebelik randevusunu oluşturduk inşallah keseyi görürüz bakalım
Evet canim verdim cok şükür pozitifCanım ne yaptın kan verdin mi ? Aklım sende kaldı.. inşallah güzel haberler almışsındır
yaa maşallah tebrik ederim canım. İnsallah. kalp atışları.. doğum.. bebeğinin ilk adımları...Benim de bugün 14.gün 444 çıktı betam salı günü için ilk gebelik randevusunu oluşturduk inşallah keseyi görürüz bakalım
çok teşekkür ederim cumartesi ikinci kanı verecekmişimBence değerin güzel canım hayırlı olsun
Maşallah allahımmmmm çiçekler açtırmaya devam et grup pozitif dolsun inşallahEvet canim verdim cok şükür pozitif
Aynen çiçeğim güzel haberler geliyor yavaş yavaş sen ne zaman kan vereceksin tatlımMaşallah allahımmmmm çiçekler açtırmaya devam et grup pozitif dolsun inşallah
Bende kan verdim sonucum 1 saate çıkar dua edin kızlar❤Aynen çiçeğim güzel haberler geliyor yavaş yavaş sen ne zaman kan vereceksin tatlım
Merhaba Şişli Memorial Yücel Şahin/Semra Kahraman araştırın lütfen...Benim doktorum...Arkadaşlar istanbulda önerebileceğiniz özel hastanede iyi bir doktor var mı tüp bebek için ? Meşhur bir doktor olsun zaman çok önemli.
Oyy maşallaaahhh, sağlıkla ilerlesinzumazuma folower G gkcgkcc ruse16 blastedcey M Morlale8 P portakalcicegi2 Zamanyeli A Anneolmayolundayim D dolunay_ece
transferin 8. günü silik çıkmıştı , bugün 9. gün dayanamadım kan verdim beta hcg 189
Yaaa çok sewındımm süpersin hadı darısı başımazumazuma folower G gkcgkcc ruse16 blastedcey M Morlale8 P portakalcicegi2 Zamanyeli A Anneolmayolundayim D dolunay_ece
transferin 8. günü silik çıkmıştı , bugün 9. gün dayanamadım kan verdim beta hcg 189
canım tebrik ediyorum tekrardan Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinzumazuma folower G gkcgkcc ruse16 blastedcey M Morlale8 P portakalcicegi2 Zamanyeli A Anneolmayolundayim D dolunay_ece
Ay maşallah darısı başımazumazuma folower G gkcgkcc ruse16 blastedcey M Morlale8 P portakalcicegi2 Zamanyeli A Anneolmayolundayim D dolunay_ece
Maşallah canım çok sevindim kaç çıktı değerin? Bende yarın gidicem tekrar inşallah benim de sağlıklı bir şekilde yükselmeye devam ederEvet canim verdim cok şükür pozitif
Maşallah canım hayırlı olsun gayet güzel değerin 9 gün için bebekler çoğalıyor maşallah devamı gelsin inşallah aminzumazuma folower G gkcgkcc ruse16 blastedcey M Morlale8 P portakalcicegi2 Zamanyeli A Anneolmayolundayim D dolunay_ece
Dualarım seninle inşallah güzel haberler al gel canım merakta koyma bizi hemen yaz haydi bismillah deyip bekliyelimBende kan verdim sonucum 1 saate çıkar dua edin kızlar❤
Bende yapmayı düşünüyorumda 8 gün trasfer olunca da ondan sordum