Bende atakentteyim:) doktorunuz hangisi. Serum ücretş nedir merak ettim birde ne amaçla takılıyor.Arkadaşım merhaba
Hangi Acıbadem’de tedavi oluyorsunuz?
Ben Atakent’teyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende atakentteyim:) doktorunuz hangisi. Serum ücretş nedir merak ettim birde ne amaçla takılıyor.Arkadaşım merhaba
Hangi Acıbadem’de tedavi oluyorsunuz?
Ben Atakent’teyim
Sizindemi 4. Gün:)Yaaa ozaman sizi takip edeyim siz de çıktığında bende yaparım
Ayy vallahi varGünaydın Kızlar bugün bir daha test yaptım ben 7. gün oldu,düne göre daha mı koyu sizce , walla yaklaştıkça test tarihi heyecan basıyor inşallah mutlu sona ulaşırız hep birlikte
Nerde tedavi oluyorsunuz siz. Serum ücretini öerak ettim, niçin takıyorlar ne işe yarıyormuş.Ben beyaz vitamin serumu alıyorum hafta da bir kere geçen cumartesi aldım transferden önce yarın ikinci serumu taktırıcam
Ayy hayırlı olsun Bende yarın ikinci kontrolüme gidicem inşallah günü verir doktorumKahvaltımı yaptım, evi sildim süpürdüm, mutfağı topladım, çamaşır bulaşık ne varsa hallettim
Transfere hazırım
Benim pazartesi de kaybetmez..o yuzden belki koyulasmasini takip edebilirimYarın 4. Günümüz çok erken pazartesiden önce olmaz ovitrelli etkisini ancak kaybedecek
Ya kızlar silik çizgide prodoctor marka teste çok güvenmeyin 12’li pakette son 3 tane kaldı elimde ama tüpe başlamadan önce dükkanda testimi yaptım adet günü hafif silik çıktı belliydi yani ertesi gün tekrar kurumuştu baktım belirgin çizgi vardı ama negatifti o yüzden koyulaşmaya iyi bakın gerçekten benim çok hevesim kırılmıştı elinizde çok test olursa koyulaşmaya mutlaka bakın bende öyle yapıcam şimdi transfer için predictor marka 2 tane test aldım en pahalısı piyasada bu marka sanırım 3 tane de prodoctor var onları da kullancam koyulaşma takip ederim onlarlasen söyleyınce baktım benımkı de adanadan gelıyormus
Hahahha benim kocam da benimle dalga geçer sen transferden ertesi günü başlarsın yapmaya diyo negatif olursa üzüleceğimi bildiği için test gününü sürekli beklememi isterEşim 2.günün sabahı bana mesaj atmış test yapsana zaten 10lu aldık her güne bir tane yap demiş. Yuh dedim zaten tutunması 3 günü buluyormuş. Ama işte destekleyen de olunca bugün yaptım. Karı koca sabırsızız Bi de araştırdım biraz 3.gün 4.gün gören de olmuş. Tabi 7 8e kadar göremeyen de var.
3. Gün hafif bel ve kasık ağrım var iyi bir şeydir umarım buSizindemi 4. Gün:)
Hayırlısı olsun , nerdr tedavi görüyorsunuz:)3. Gün hafif bel ve kasık ağrım var iyi bir şeydir umarım bu
Sinir oluyorum yalanci testlereYa kızlar silik çizgide prodoctor marka teste çok güvenmeyin 12’li pakette son 3 tane kaldı elimde ama tüpe başlamadan önce dükkanda testimi yaptım adet günü hafif silik çıktı belliydi yani ertesi gün tekrar kurumuştu baktım belirgin çizgi vardı ama negatifti o yüzden koyulaşmaya iyi bakın gerçekten benim çok hevesim kırılmıştı elinizde çok test olursa koyulaşmaya mutlaka bakın bende öyle yapıcam şimdi transfer için predictor marka 2 tane test aldım en pahalısı piyasada bu marka sanırım 3 tane de prodoctor var onları da kullancam koyulaşma takip ederim onlarla
Ayy moral bozma hiç canımm. Testlerin hepsi aynı hassasiyette değil. Çıkarsa seviniriz çıkmazsa moral bozmadan dua ve beklemeye devamHahahha benim kocam da benimle dalga geçer sen transferden ertesi günü başlarsın yapmaya diyo negatif olursa üzüleceğimi bildiği için test gününü sürekli beklememi ister
inşallah hepimize hayırlısı olsun, şişli memorialda oldum siz nerede oldunuz?Hayırlısı olsun , nerdr tedavi görüyorsunuz:)
Allahım hislerime tercüman oldunuz vallahi şu fitilden nefret ediyom benimki lattewel gibi bir marka allahtan 7tane kullancam ben 2 gitti kaldı 5 bu akşam yapacam 4 kalcakHahah aynı benn ulan o fitilin ne saçma bi formu plastik gibi iç çamaşır i ayrı batırıyor , wc den kalkiyoorum ayri parcalari kalmis testi bile yapacağım idrarda içinde onlardan dolu her yerdeler
Ben acıbadem atakentteinşallah hepimize hayırlısı olsun, şişli memorialda oldum siz nerede oldunuz?
Benim de opu kabus gibiydiBenim op işlemide sancılı geçti üç gün lekem oldu karnıma pis kramplar giriyordu ilk denemem olmasına rağmen baya yıprattı beni ve transferden beridir geçmeyen bir baş ağrım var bugün dayanamadım ağrıya bı parol aldım doktorum kendi vermişti ağrım sizin olursa diye ilk defa aldım
Bende bugun yaptım ama etken oldu prodoctor marka . 4. Gün diye takmadım kafaya, yarın çıkar inşallahAyy moral bozma hiç canımm. Testlerin hepsi aynı hassasiyette değil. Çıkarsa seviniriz çıkmazsa moral bozmadan dua ve beklemeye devam
Gerçekten vallahi teste bakınca ikinci çizgi bariz var ve tüp bebeğe başlayacağım aydı nasıl sevinmiştimSinir oluyorum yalanci testlere
Peki çatlatma iğnesi falan vurulmuş muydunuz? Onun etkileri çıkmış olabilir mi? Ya ben de prodoctor almış ucuz diye aldık tüh keske almasaymışımYa kızlar silik çizgide prodoctor marka teste çok güvenmeyin 12’li pakette son 3 tane kaldı elimde ama tüpe başlamadan önce dükkanda testimi yaptım adet günü hafif silik çıktı belliydi yani ertesi gün tekrar kurumuştu baktım belirgin çizgi vardı ama negatifti o yüzden koyulaşmaya iyi bakın gerçekten benim çok hevesim kırılmıştı elinizde çok test olursa koyulaşmaya mutlaka bakın bende öyle yapıcam şimdi transfer için predictor marka 2 tane test aldım en pahalısı piyasada bu marka sanırım 3 tane de prodoctor var onları da kullancam koyulaşma takip ederim onlarla