Amin inşallahOy maşallah hadi hayırlısı bakalım inşallah keseyi görür güzel haberler alırsınızPeki gebelik hesaplamayı nasıl yapıcaz genelde son adet tarihi diyorlar ama siz hesapladınız mı?
Çok teşekkür ederim indirdim hemenAmin inşallahbi uygulama var hekimim yanimda diye ordan hesaplıyorum ben ama normalde de son adet tarihi baz alınıyormuş zaten hesaplayinca da son adet tarihime denk geliyor güzel uygulama indirip bakabilirsiniz
Canım transfer gününe göre hesaplaman daha doğru olur. Yani transfer gününden 19 gün öncesi adet gününmüş gibi düşünÇok teşekkür ederim indirdim hemenBenim değişiyo baktımda son adet 25 ocak 5+6 diyor ama trasnfer gününe 24 şubata göre hesaplayınca 4 hafta diyor bilemedim
Pozitif kuzum seni etiketlemeyi unuttumÇok konuşma olduğu için sonucunu yazanlar etiketlemezse görmüyorum kızlar
Gebelik hesabi yaparken transfer tarihini sec canimÇok teşekkür ederim indirdim hemenBenim değişiyo baktımda son adet 25 ocak 5+6 diyor ama trasnfer gününe 24 şubata göre hesaplayınca 4 hafta diyor bilemedim
Ne zaman basladi bulantilarin. Bi de ikizmiydi seninbugün doktora gittim aşırı mide bulantısı için infuzyon verdıler cok rahatlattı 4-5 gün tutuyormuş sonra yıne olursa yıne gıdecekmışım.
Birde sizin dediğiniz prilam ılacını yazdı.
lekelenme içinde merak edilecek birşey yokmuş arkadaşlar, ultrasonda kanama alanı varsa oluyormuş bende yoktu doktor yerleşme kanaması ola bilirmiş dedi,normalde progesteron fitil verıyormuş onuda zaten kulkanıyorum.
Aspirini için de bir kac gün kes dedi takıp et duruma göre başlıycakmışım yine, oksapar iğneye de devam.
sizde durumlar nasıl doktorunuzla görüştünüzmü?
Kimsede olmuyor mu acaba :)))Pozitif gören arkadaşlarım sağ kasığım ağrıyor normal mi? Sizde de ara ara oluyor mu ? Endişelenmeli miyim? Bişeyim yoktu bugün başladı
Bana da aynı şeyleri söyledi kanama alanı görmedi ama rapor yazdı 10 günlük kendini yoracak şeyler yapma dedi aspirini kestirdibugün doktora gittim aşırı mide bulantısı için infuzyon verdıler cok rahatlattı 4-5 gün tutuyormuş sonra yıne olursa yıne gıdecekmışım.
lekelenme içinde merak edilecek birşey yokmuş arkadaşlar, ultrasonda kanama alanı varsa oluyormuş bende yoktu doktor yerleşme kanaması ola bilirmiş dedi,normalde progesteron fitil verıyormuş onuda zaten kulkanıyorum.
Aspirini için de bir kac gün kes dedi takıp et duruma göre başlıycakmışım yine, oksapar iğneye de devam.
Bana da aynı şeyleri söyledi kanama alanı görmedi ama rapor yazdı 10 günlük kendini yoracak şeyler yapma dedi aspirini kestirdi
Benzer şeyleri yaşadım benden de kan sulandırıcı kestı ama başla demedi kes dedi 2 gün oldu bugün yok kendımı daha iyi hissedıyorm mide bulantım hat safhada ama 6+4 bu arada son adete göre ultrasonda da öyle çıktıbugün doktora gittim aşırı mide bulantısı için infuzyon verdıler cok rahatlattı 4-5 gün tutuyormuş sonra yıne olursa yıne gıdecekmışım.
yok tek bir kese görünüyor şu anNe zaman basladi bulantilarin. Bi de ikizmiydi senin
Kızlar napıyosunuz sonucu belli olan var mı
Pozitif olanlar sağlıkla kucağına alır inşallah
Bende bugün tekrar rahim filmi çekildim. Nisan ayında dondurulmuş embriyomun transferini yapıcaz.
inşallah o zamana kadar kendiliğinden hamile kalırım
Gruba ne zaman eklememi yazmıştın görmedim canım. Hayırlı olsunLilakahve grupta yazmamissiniz ama bugün kan sonucum 48 geldi. Pozitif
Ben de arada oluyor. Tutunup gelişiyor sanırım.Kimsede olmuyor mu acaba :)))
Yukarılarda kalmıştır çok yazışma oldu sonrasinda gözden kaçmıştır.Gruba ne zaman eklememi yazmıştın görmedim canım. Hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?