İnşallah vardır çoook teşekkür ederimEvet ikinci çizgiyi görüyorum gözün aydın canım
Günaydın canım maalesef 8. Gün saat erken testte negatif çıktı hala çift çizginin hayaletini bile göremedimAyy canım o cok erkenmiss ben 8. Günden önce yapmaya cesaret edemiyorum
3. Gun çift embriyo ve sonuç pozitif.Kızlar selamlar ben pazartesi transfer oldum 3. Gün 1. Kalite çift embriyo transferi oldum. Eşimin sperm testi vs iyiydi bende de hormonlar amh gayet normaldi sadece çikolata kisti var. Transferden 2-3 gün önce rahim kalınlığım 8.2 mm di, bir gün öncesindeki progesteron değerimde 15.58di. Embriyolarım 8 hücreli çözündüğünde de hiç bozulmaya olmamış. Ama 3. Gün olmaları biraz endişelendiriyor beni3. Gün embriyosuyla pozitif alanlar var mıı?? Bugün transfer harici 3. Günüm, sadece biraz belli belirsiz kasık ağrım var hafif bastırınca göğüs ağrım var ama bilemedim
ayy cok sevindim var, gayet belli hayırlı olsun canımmKızlarrrrrrr bugün test günüm öğlen kab vereceğim sözümü tutamadım test yaptım inanamıyorummmmmm
Normal gebelik testi var demii
2. Çizgi var evet inşallah arkası da güzel bi şekilde devam eder Allahım utandırmasınKızlarrrrrrr bugün test günüm öğlen kab vereceğim sözümü tutamadım test yaptım inanamıyorummmmmm
Normal gebelik testi var demii
Ayyy çok teşekkür ederimmm Allah isteyen herkese özellikle bu gruptakilere müjdeyi versin inşallahayy cok sevindim var, gayet belli hayırlı olsun canımm
Amin inşallah çok teşekkür ederim2. Çizgi var evet inşallah arkası da güzel bi şekilde devam eder Allahım utandırmasın
gunaydın.. ıyı haberlerını beklıyoruzKızlar yarın kese ve kalp atışı randevum var dua eder misiniz sağ salim kalp atışını duyayım
testler kandırabiliyor maalesef.Şu zıkkım kaset testte bi belirgin çizgi olmadı 9.günün bugün delircem ya çok korkuyorum betam 2 kat artmadı diye off predictorda bayağı iyi çıktı çizgi inşallah çok yüksek gelir ya
O kadar cok inanıyorum ki çok güzel katlanıp artış gösterdiğine.Şu zıkkım kaset testte bi belirgin çizgi olmadı 9.günün bugün delircem ya çok korkuyorum betam 2 kat artmadı diye off predictorda bayağı iyi çıktı çizgi inşallah çok yüksek gelir ya
Ayy inşallah inşallahtestler kandırabiliyor maalesef.
artmıştır canım. Güzel sonuçlar almanı ve paylaşmanı diliyorum
İnşallah buraya yazmak için sabırsızlanıyorumO kadar cok inanıyorum ki çok güzel katlanıp artış gösterdiğine.güzel haberlerini bekliyorum
Ne zaman cikacak sonucİnşallah buraya yazmak için sabırsızlanıyorum
Ayy gercekten miiiGünaydın canım maalesef 8. Gün saat erken testte negatif çıktı hala çift çizginin hayaletini bile göremedim
Yaa çok sevindim Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin3. Gun çift embriyo ve sonuç pozitif.
Tavsiyem stres yapmayın, mümkün olduğunca kendinizi başka şeylere odaklayın. Suan en önemlisi stres. Mart ortasında kalp atışı için gideceğim. O vakte kadar da düşünmemeye başka şeylere odaklanmaya calisiyorum. Önümüzdeki aşamaların haddi hesabı yok ve gerçekten sağlıklı doğum mucize… bu yüzden stresi aza indirin, sağlıklı beslenin.
Henüz çok yeni endişe etme iyi olacak inşallahAyy gercekten miiidaha erken tabii biraz bekleyelimm kötü düşünmeden yapmaya calısıcam bende, bugün 4. Günüm ama herhangi bir belirti yok korkuyorum
Acilden verdim saat 9’da 1-15 saate çıkar dediler ama hala çıkmadıNe zaman cikacak sonuc
Canım benim hic öyle düsünme insallah bebislerimiz bizimlee hemenn o psikolojiden cıkk bebisinde üzülmesinn test gününde kendini gösterecek sanaaHenüz çok yeni endişe etme iyi olacak inşallahama bugün ki sonucum beni etkilemedi desem yalan olur gece rüyamda test yapıp pozitif görüyordum sabah göremeyince sanırım yok diye bir hisse kapıldım şimdi o psikolojiden çıkmaya çalşıyorum bence günün gelmeden hiç test yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?